fasters gosefis :*

Sitter i böle nu hos broder och Linda, och självklart lilla Andrea. Hon är så söt när hon far runt omkring på golvet i sin gåstol. Lillstumpan, snart kan hon gå. Hon blir ju 6 månader på lördag, och det känns som igår när jag såg henne första gången när de hade kommit hem från bb. Tiden går så fort, för fort.. Man hinner ju knappt med känns det som. Träffade ju lilla Edvin igår också, han är redan två månader och första gången jag såg honom var när han var knappt en vecka? Kände ju knappt igen lillfisen, så himla söt och go!

Idag kommer jag även få hit mitt älskade hjärta, om jag längtat? Det ska bli skönt att ha henne på hemmaplan igen och kunna ta hand om henne själv. Har längtat efter att få rida, hur länge som helst. Det var flera flera månader sen sist.. Och att få ha henne i Böle där jag växt upp, ja kan det bli så mycket bättre? Tror inte det. Det kommer nog bli kanonbra, bara jag får igång my little car :)
Förresten så har jag även varit med min älskade Markus också, som jag saknat han. Min lilla barndomskompis, kommer allt ihåg när du var så stolt över din nokia 3310, och jag var SÅ avundsjuk! Nu fyller ju 18, men det är långt kvar, en HEL månad ;) Haha detta får väl mig att låta som attjag är 45. Men faktiskt så är jag bara... 6 månader äldre. MYCKET DET!
Nej nu måste det göras nån nytta, här hinner man bli gråhårig!

So long lovers!

<3

Sitter hemma hos mina favoritflickor just nu i forsa. den här helgen kommer att bli så underbart bra och rolig, hoppas jag på. Ha det bäst i påsk alla.
Hanne Lina Zara, vi fyra i min lya! <3

Hanna Olsson - Det är nu som livet är mitt

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Hanna Olsson, 20 år och bosatt söder om Hudiksvall. I den här bloggen kan du läsa om allt ifrån min vardag, jobb, skolgång, vänner, fritid, shopping, inredning och så vidare. Jag brinner för att skriva och tycker om att dela med mig av mina känslor, tankar och mina egna ord. Välkommen för att stanna! Må gott /Hanna

RSS 2.0