090530

Godmorgon!

Måste säga att gårdagen var mycket bättre än förväntad. Vi åt först allesammans, sedan gick vi till en park och satt där i några timmar i det fina vädret. Sedan bar det av mot krogen där till och med Hanky panky kom in. Haha, lagomt stolt jag blev eftersom jag inte ens är likt min vän som jag fick låna ett legg av. Gav kanske ut numret mitt till helt fel person, kan inte skylla på något hellre men fy på mig. Men som sagt var, det var en mycket bra kväll, tack allesammans.





Nu börjar det kännas av att det snart är slut, att vi inte går tillsammans längre. Tråkigt, men sommaren är ju på ingång och det kan aldrig vara dåligt, sådeså! Snart är det faktiskt Juni månad, och då blir allt bra, lyssna bara på Gyllene Tider.

Nej nu måste jag pallra mig upp och göra mig iordning om jag ska hinna till jobbet, ligger med handduk på huvudet, ska åka om en halvtimme. Jag är så dum ibland.

Vad gjorde ni igår? :)

090529

Hej allihopa

Det är alltid lika undebart att vakna till sånt här väder, eller hur? Det är så varmt och skönt ute så man vill vara ute hela hela tiden. Nu kan jag dock inte det, jag håller på och tvättar tills ikväll då vi ska ut och äta, alla i klassen. Ser fram emot en trevlig kväll med allihopa, sista kvällen med gänget eller vad säger man? Nja, fullt så illa är det faktiskt inte. Vi har ju 3dagars festen kvar tillsammans, och studentdagen. Åh vad jag längtar! Men när de knallar vidare mot krogen ikväll så ska jag umgås lite med min vän Elin som jag inte har träffat på hundra år känns det som. Sedan ska jag jobba imorgon och på söndag, börjar 10.00 båda dagarna. Fast det gör inte så mycket, det är skönt att börja jobba på morgonen, skön stämning på jobbet då.

Igår så fixade jag i skohyllan hemma i Sundsvall, den är överfull och det är 8 eller 10 fack i den plus ett plan längst upp. Den är fullproppad med skor, och bara mina också ungefär. Så när jag kom ner till Gnarp till pappa igårkväll så hittade jag en hel hög med skor här också. Undra hur många skor jag har köpt nu på några månader? För det är bara nyköpta skor sedan några månader tillbaka som står i hyllan också. 20-30 par kanske? Jag måste räkna när jag kommer till Sundsvall idag. Men jag har köpt en hel del skol på några månader känns det som, haha. Men det gör väl inget, jag älskar skor? Och faktum är att jag är med i varenda tävling som jag hittar som handlar om skor. Tvivlar på att jag är ensam om att älska skor? Eller? Få höra om någon av er har lite som mig, köper skor för en förmögenhet, eller något annat som handlar om skor? Du kanske också har en överfull skohylla så ni får bråka om plats? Berätta! :)


Mitt nästa mål är : walk in closet - för skor!



090528

Ey!

Nu ska jag springa ner till bussen och gå min sista dag i skolan, kan ni förstå?!
Efter idag går inte jag i skolan längre, då är det över. Fram tills studenten såklart, då kommer vi ju tillbaka. Men nu från och med imorgon är alla 3or klara i skolan och är lediga i 2 veckor fram tills studentdagen. Det känns lite läskigt nu faktiskt, sista skoldagen. Sista dagen jag åker bussen till skolan. Sista gången jag har lektion där. Sista dagen med alla?! Nu känns det riktigt hemskt, haha usch. Läskig känsla. Har fyllt mobilen med massa sommarlåtar nu på morgonen så ska dunka järnet och få bort mitt lilla magont som jag har för tillfället. Tänk att det är min sista skoldag? Kommande skoldag kommer bli på högskola om jag vill gå det. Känns så jävla skönt samtidigt som det känns värdelöst. Fråga mig inte hur men så känns det.

Jaja, måste springa till bussen nu, kan inte missa den sista dagen i skolan. Det vore lite pinsamt. Appropå pinsamt så missade jag bussen igår och missade avslutningen med klassen där de åt tårta, haha! To bad for me, men men. Ha en bra dag allesammans och njut av det underbara vädret! :)


My lovely classmates! <3


Puss och kram!

090527

Hello!

Mösspåtagning var det idag, så jävla grymt! Vilket jäkla drag det var alltså, oj oj. Alla studenterna samlades på torget i Sundsvall, vet inte hur många det var men grymt många var vi tillsammans iallafall. Kolla in filmen så förstår ni! Det är inte långt kvar alls nu, inte långt kvar alls!



Något jag blir lite smått less över nu är att jag just fick reda på att man måste ha biljett för att komma in på stadshuset ikväll. Det går att stå i kö också, men eftersom jag bara är 17 så är biljetten min enda chans. Och vet ni vad? Dom är slut, jag får inte tag på en jävla biljett. Så här ligger jag, medans alla Sundsvalls och Timrås studenter super skallen av sig och ska dra på stadshuset ikväll. Roligt det känns. Nu känns det faktiskt jobbigt att vara yngre än alla andra studenter, usch.. Men jag hittar väl på nåt. Kanske gör nån rolig läxa eller så. Roligt liv det måste låta som att jag har. Ne usch, nu är jag less! Men njuter av filmen, för mösspåtagningen var great!

090525

Hey!

Längesen jag skrev, men det var "behövligt". Har fått undan en massa göra nu och jag har inte haft en sekund över till att ens vända mig om ryggen. Så, det har blivit stilla på bloggen tyvärr. Men nu är jag tillbaka!

Idag har jag hunnit med massor. Har klippt och färgat håret, så är blondare nu. Har hunnit skickat in ett kort till studentplakatet, så nu är det ur vägen äntligen! Sedan åkte jag och mamma på skokanonen och shoppade loss lite. Eller ja, jag iallafall.
Gladiatorsandaler för hela slanten blev det. Eller ja ett par vanliga låga (bruna) och två (vit/svart) med liten klack om man ens kan kalla det för det. Blev även ett par sköna bara-stoppa-i-foten-och-gå skor. Men de var grymt snygga! Om sanningen ska fram så har jag aldrig varit på skopunkten, visste inte ens vart det låg här i Birsta. Men nu så vet jag, och jag har en känsla av att kommande löner kommer spenderas där, haha.




Imorgon kl 12.45 är det studentfotografering och på onsdag är det mösspåtagning. Det är verkligen inte långt kvar nu alltså! Så sitter och försöker få undan lite plugg nu. Blev just klar med ett hemprov i Islam, så nu har jag bara en hemtenta kvar att göra sen äre klart. Skönt med bara skola på torsdag och fredag! 


Studentklänning och skor.

090519

Hejsan!

Förlåt för kass uppdatering, men tiden har sprungit iväg enda tills nu. Är i Sundsvall hos mamma nu, vi har köpt studentklänning till mig idag! Äntligen är det avklarat. Köpte även en ny fräsch BH så man håller dom på plats utan axelband. Men det går nog finfint. Man kommer endå inte vara så nykter så det märks nog inte, haha.

Ligger i sängen och slöar nu, måste ta och leta rätt på kläder tills imorgon. Jag ska på begravning då. Verkligen ingenting jag ser fram emot, känns väldigt jobbigt. Vill ha rätt kläder på mig eftersom det är en så pass nära som gått bort. Svart antagligen, men klänning, tunika, kjol, ja jag vet inte vad. Vill inte tänka på det så mycket heller samtidigt som det är det enda som snurrar i mitt huvud just nu. Ska ta och svara på alla kommentarerna nu också. Hoppas allt är bra med er?

Hanna

090516

Hej!

Börjar med att berätta om provet som jag gruvade mig så mycket för, ni vet det där i ekonomi. Efter jag skrivit kom läraren och sa.

- Hanna, jag har kollat på ditt prov nu...
- Jaha...?
- Varför skrev du inte sådär första gången för? Då hade du fått VG i slutbetyg!

Stor lättnad kan man säga, men samtidigt surt att jag inte pluggade bättre första gången. Men men, huvudsaken jag klarade det så är jag nöjd. Nu är det "bara" resten av sakerna kvar.


Igår var jag med Sofa och Markus, tog det bara lugnt, åt massa onyttigt och sov ungefär. Idag har vi inte gjort så mycket, Markus hann bara vara här i 1 timme efter vi vaknat sen måsta han åka hem. Men jag och Sofia har vart ute och cyklat med vår hund, åkt och matat hästar och kollat på massa klipp på Youtube från America Got Talent. Kan ju köra en liten hiss och diss här.


Tredje hissen är 10åriga Zara Larsson.

¨

Dissen utdelas till den här duktiga kvinnan som faktiskt sjunger på Engelska förstår ni.



Njuuuuuuuuut! :D

090514

Godkväll

Egentligen ska jag inte sitta och skriva här, för jag måste plugga till prov imorgon. Usch vad dåligt det går i skolan nu, måste fixa alla på 9 ynka skoldagar.

- Ekonomiprov
- Muntligt nationella Svenska B
- Hemtenta Samhälle
- Hemprov Islam
- Redovisning Kristendomen

Jag skulle kunna skriva så många rader fula, dumma onödiga ord här just nu. Jag förstår dom som hoppar av skolan såhär nära inpå studenten. Men jag ska försöka fixa det. Vill bara grina när man vaknar och måste åka iväg till skiten. Men nu ska jag sluta skriva om det för det blir så negativt.


Dagen har vart bra faktiskt. Praktiken gick bra och så. Fint väder har det varit också, dock har det blåst kallt. Hoppas på bättre väder imorgon och värme annars vet jag inte vad jag gör.

Nej nu måste jag försvinna in i Samhällskunskapsboken. Skriv nån snäll och gullig kommentar och gör mig på bättre humör, snälla!

Kram Hanna

090513

Godkväll allesammans!

Ja, dagen blev inte som jag tänkt mig. Tidsoptimist som jag är så har jag inte hunnit lagt ut designerna ännu, förlåt för det! De kommer förhoppningsvis under morgondagen. Har just kommit hem och klockan tickar mot tolv. Då kanske ni undrar varför jag kommer hem nu? Jo, för jag och mamma var ute och åt och gick på bio. Mycket trevligt. Vi började på Bite Line, för jag har varit så grymt sugen på pizza hela dagen så jag sa att dit MÅSTE vi gå! Vi får ett bord, 2 menyer och vad väljer jag? Tacos. Tacos av hela menyn. Det är ju verkligen likt pizza. Men man ändrar sig fort ibland och gott var det med tacos så jag ångrar inte valet. Vi gick vidare mot bion där vi  såg "Män som hatar kvinnor". Jag vet, lite efter kanske. Men det var annonser i tidningen så vi passade på att gå för filmen skulle tydligen sluta sändas på bio efter imorgon. Mycket bra film för att vara svensk måste jag säga. Men grym och hemsk var den minst sagt. Usch! Älskar filmer när det är precis som i denna, flera stycken inblandade. När slutet inte är självklart, så man är vaken hela filmen och hänger med. Ja det gjorde du bra Steig Larsson. Nya filmer ska komma av han också på bio i höst såg jag. Känns som att jag kommer gå och se dem.




Vad tycker ni om filmen?

Måste tillägga att vi var mycket duktiga idag i skolan. Vi pratade bort 1½ timme bara om studenten. Vår lärare satt nämligen inne på sitt kontor. Och när katten är borta dansar råttorna på bordet? :)

Nu blir det inget mer skrivande för idag, måste hoppa ner i säng om jag ska orka med morgondagen. Har en lång dag framför mig, men förhoppningsvis rolig!

Godnatt
Kram Hanna

090513

Godmorgon

Hur mår ni idag? Det är faktiskst bättre med mig också än så länge. Och vädret ser ju ut att vara kanon. Iallafall den lilla biten man ser ut genom fönstret. Hoppas det håller i sig hela dagen, och att det blir varmt och skönt.
Idag väntar nationella provet, det muntliga i Svenska B. Jag har fortfarande inte fått något att träna på, så vi får väl se hur det går. Förhoppningsvis går det att hitta på något just för stunden, annars vet jag inte hur jag gör. Efter skolan blir det praktik igen och det ska bli roligt. Har kommit på att jag är upptagen en hel del med timmar om dagen. Såhär ser en vanlig dag ut.


  • 06.00 kliver jag upp
    06.40 buss till Sundsvall
  • 08.30 börjar skolan
    13.30-14.00 slutar skolan, direkt till praktik
    18.00 slutar praktik
    18.30 buss till Gnarp
    Stallet och rida, köra och ta in hästar.

Så det blir rätt långa dagar, vilket betyder att det inte hinns med så många inlägg här på bloggen. Men jag hade däremot tänkt lägga ut lite nygjorda designer här på bloggen ikväll, som det är tänkt att ni får rösta på, och sedan dras en "vinnare" som får en. Det kommer finnas designer med temat svart, grön, rosa, blå, gul, röd, orange, turkos. De är ganska somriga och fräscha. Självklart läggs det in bilder på vinnarna i designerna till era önskemål! 8 st  designer ligger alltså ute ikväll som ni kan vara med och vinna - gratis. Ni kan redan nu rösta genom att:

- länka till det här inlägget
- kommentera med namn
- skriva kort varför just du ska få vinna
- önskemål om färg
(välj av de nämnda ovan)

Självklart går det bra att vänta tills designerna kommer upp. Det kommer även emr information då. Detta gör jag delvis för att det är så pass många som frågar om jag kan göra designer, så därför lägger jag upp 8 st som ni får välja mellan och sedan kommer det något nytt om någon vecka. Och självklart för att det är roligt! Det är mycket roligare att kolla in på en blogg där man kan vara med och vinna något, allra helst när det är gratis. Eller?

Nej nu måste jag hoppa in i duschen, sedan åka 9bussen in till mitt nationella prov. Ha en bra dag allesammans! :)

Kram Hanna

090512

Hallå hallå

Har inte hunnit blivit något nytt inlägg förrens nu. Börjar med natten som gick bra. Det släppte i halsen så jag kunde sova och nu känns det också bra. Det blev ingen skola men däremot praktiken, första dagen på Beijer. Det var riktigt roligt faktiskt, roliga människor att arbeta tillsammans med. Fick en hel uppsättning med kläder. Byxor, t-shirt, tjocktröja, väst, handskar osv. Och jag ska bara vara ute på lagret. Men det är ju bra när butiker "satsar" om man säger så. Tror det kommer rulla på rätt bra med praktiken nu, och det känns så skönt!

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska ticka. Bussen till Gnarp går 21.20. Har kväll i stallet ikväll så måste åka ner. Jag har en hel del att pyssla med fram tills dess. Svara på alla kommentarer, göra lite bloggdesigner åt folk och så. (Är det någon som är intresserad utav en design så hojta till!) Måste även ta tag i min egen snart. Gör bara åt alla andra känns det som, måste hitta på något snyggt och somrigt bara.


slänger in en liten bild tagen idag också


Hur har eran dag varit? Tell me!

Kram Hanna

090511

Godkväll

Här har ni en sjuk och less tjej som måste vara vaken i en timme till. Pappa ringde nämligen till rådgivningen för ett tag sedan, eller ja, för säkert en halvtimme sedan men ni vet ju hur telefonköer är. Jag menar hur många är det inte som måste ringa dit just denna måndagskväll? Vilket fall som helst så sa sköterskan att jag skulle försöka få i mig 2 alvedon 500mg, vilket jag klarade av. Hon sa också att hon skulle ringa upp efter en timme. Och fram tills dess skulle jag sitta upp. Om jag började dreggla skulle jag föras fortare än kvickt in till akuten för då måste jag ha dropp. Det låter ju... stabilt. Känns ju trygg att lägga sig och sova, tänk om halsen bara svullnar mer? Jag drömde faktiskt det inatt, att jag skulle bli så igentäppt så jag inte kunde andas och att ambulansen skulle komma. För er som inte vet så har jag världens fobi för sjukhus, sprutor och ja, allt som har med läkare och sjukhus att göra. Men Harmångers hälsocentral kan man ju tacka för den "bra" hjälpen man fick ifrån.

"Bara en vanlig förkylning, åk hem och krya på dig"
Vilket pucko, kan inte sluta tänka på det heller dom där orden han sa. Men som sagt, sitta still och ta det lugnt i en timme skulle jag göra, så nu sitter jag bara här och gör ingenting. Bloggen får hålla mig sällskap höll jag på att säga.

Jag kan ju säga att det är som en chock på kommentarer idag om man jämför med tidigare inlägg. Besöksrekord också, hur roligt som helst! Tusen tack till er alla.



Kommer ett inlägg antingen senare inatt när sköterskan ringt upp, eller imorgon efter sjukhusbesöket. Tills dess, sköt nu om er allesammans!

Kram Hanna

090511

Nu har jag varit hos läkaren - utan större resultat.

"Hej, vad har du på hjärtat?"
Jag förklarar..
"Jaså, du får gå till lab och göra lite prover där."
Går till lab, gör prover, tillbaka till läkaren.
"Du får åka hem och krya på dig, hej då"

Jag känner mig mycket friskare! Inte...

Hur kan en läkare göra sådär? Om jag kommer in och berättar att jag har domnat bort i hela halsen, ut mot hakan och öronen. Att jag vaknat konstant inatt så fort jag haft munnen öppen inatt och varit tvungen att svälja och nästan gråta av att det gjort så ont. Att jag druckit en klunk mjölk på hela dagen. Att jag inte kunde prata imorse, att det gör ont bara att röra på tungan och att jag måste prata så tyst, nästan viska, för att det inte ska göra så ont. Då måste han väl endå kunna kolla lite extra än att lysa ner i halsen? Jag menar han kollade inte ens öronen på mig? Kände ingenting på halsen, bara lyste ner i halsen och sa att det var en vanlig förkylning. Jo visst, jag fick ett stick i fingret också på lab, också körde hon ner en tops i halsen på mig och rev runt. Fast man kan inte förvänta sig så mycket mer av hälsovårdscentralen i Harmånger heller, tyvärr.. Jag har iallafall 3 stora toblerone och en påse M&M som jag fick utav pappa sen han åkte finlandsfärja. Går inte så bra att äta, bara om man ger en bit en kvart eller så.

Men till något mer roligare än ovan, kollade lite på nelly.com. Såg att en annan bloggare hade lagt upp en bild på en grymt snygg klänning så var tvungen att gå in och kika lite. Dock blev det skor jag kom in på, gladiatorskor. I love them! Det är verkligen nästa inköp, punkt slut.



http://nelly.com
Även ett par högklackade jag funderade på till studenten (?)


090511

Godmorgon gormorgon

Hoppas ni sovit bra inatt, det har jag minst sagt inte gjort. Kan vara en av de värsta nätterna jag varit med om. Somnade strax efter 10 eftersom jag är sjuk. Fram till 2 på natten hade jag vaknat 7 gånger tror jag. Varje gång vaknade jag pga min hals. Och där vid 2 hade jag så ont så jag kunde inte öppna munnen, inte röra tungan, inte prata eller svälja utan att börja grina ungefär. Så fruktansvärt ont gjorde det, och gör fortfarande, så väntar på att hälsovårdscentralen ska öppna så jag kan åka dit och se vad det är för vackert i min hals som vill ta kål på mig.

Det värsta av allt är att min praktik börjar idag, så jag hoppas verkligen jag får någonting av läkaren så jag blir bättre tills dess. Lagomt pinsamt att sjukanmäla sig första dagen, hur bra låter det då? Just det, inge bra alls! Tur att jag är ledig fram tills nästa helg så jag hinner friska på mig lite.

Inne på slutspurten på skolan nu också, 3 ynka veckor kvar sen är det över, och här ligger jag hemma i sängen med världens jävla hals. Tänk om jag skulle måsta operera bort halsmandlarna såhär lagomt till studenten? Det vore ju verkligen underbart måste jag säga. Eller om jag har en halsböld kanske? Och måste gå på pencillin i hundra år? Åh det får inte gå ut över studenten, då vet jag inte vad jag gör!

Men hörrni vet ni vad? Idag är det bara 6 månader kvar tills jag fyller 18 år! Tiden går ju hur fort som helst, tyckte inte det var så längesen jag fyllde år, fast man ska ju inte klaga. 6 månader har gått, bara 6 månader kvar!

HNA

090510

Sitter och kollar på systemkameror nu, vill så gärna ha en. Håller på att sparar, uppe i 2500 ca hittills, haha. Sedan kommer löning, och det låter ju bra eller hur? Enda tills man kommer på - studenten. Lagomt fina pengar som kommer ryka där, så.. Vi får väl se när jag kan införskaffa mig en fin systemkamera, vore ju inte helt fel att ha nu på studenten och i sommar överhuvudtaget. Men äh, det är bara att fortsätta spara det och jobba lite extra, och om en månad börjar jag jobba halvtid på Donken över hela sommaren, så då jämnar det ut sig lite.

Gjorde en snabb ny header nyss, var så less på den förra så den här får duga tills jag fixar någon ny.
Förresten så är jag värdelös på kameror, vilka som är bra osv. Så om någon vet kan ni ju gärna slänga in en kommentar så jag inte köper nå tok.



HNA

Dags för..

En ny design snart till min blogg. Måste fixa lite med en efter jag jobbat i eftermiddag. Ska hjälpa andra också med lite allt möjligt med deras bloggar, funny!
Söndag, tråkigt. Ska åka och jobba om någon timme, har just tvättat donkshortan så nu är den ren och fräsch!
Och trött som jag vet inte vad är jag idag. Blev inte så särskilt sent igår,  men tillräckligt för att man ska kunna sova några timmar nu, vilket jag nog ska göra.

Blir en uppdatering senare efter jag jobbat, ha en bra dag!


HNA

090507

Godmorgon!

Jag är hemma idag, sjuk. Blev det igårkväll, öronen, halsen och näsan. Helt sjukt vad igentäppt jag är i näsan och öronen, och halsmandlarna känns det som att man sväljer varje gång. Knaprar alvedon så jag blir "bättre" så jag kan jobba ikväll. Orkar inte skriva så mycket mer, ska slå på en film nu. Ha en bra dag allesammans!


HNA

Check this!

05/05-09

Hej!

Sitter hemma hos Bea nu. Har just ätit. laxpytt. Blev ingen skola idag så gick på Birsta med mamma istället en sväng. Blev självklart ett besök på mitt kära Donk också, haha!  Påvägen hem till Gnarp igen så ringde jag min kusin Isabelle, för hon ska nämligen hjälpa mig att fixa naglarna till studenten. Hon är grym på naglar, så jag ringde henne och hon ville hjälpa mig! Det känns hur skönt som helst. I helgen ska det letas studentklänning och skor, smycken osv. Mamma ska även fixa tid åt mig i Hudik hos en frisör så ska jag klippa och färga. Vill ha hårförlängning, iallafall just på själva studenten. Det sliter ju så jäkla mycket på håret, men skulle vilja ha det på korten och just när man går ut. Det är ju inge långt kvar alls nu, vad kan det vara? 27 skoldagar kvar? 5 veckor ungefär. ÅH det är helt sjukt, snart är skolan slut? Det känns helt jävla underbart!

Jag har däremot lite panik över klänningen, vilken sorts modell jag vill ha osv. Vill ju inte direkt gå på H&M och köpa en för 299:-, spenderar ju hellre på MQ typ, vill ha någon som ingen annan har. Men idag när jag traskade runt på Birsta så hittade jag en grymt fin klänning på Gina. Problemet med Gina är att alla har kläderna. Det är just av den anledningen jag vill köpa någon annanstans. Men samtidigt så har jag ju hittat just den klänningen jag vill ha, bra modell. Så varför inte? Vi får se till helgen hur det blir.

Något mer jag funderar över är om jag ens ska gå på balen. Det känns SÅ roligt när typ 5 stycken från min skola ska gå. Fast jag har redan köpt balklänning, skor och allting. Balen kostar 600kr, man vill ju gå just för att det är en enda gång i livet man gör det. Samtidigt känns det onödigt att spendera så mycket på det. Ja jag vet inte, vi får se.

Ne nu ska jag ta och vara lite social kanske, haha!
Ha en trevlig fortsatt dag i detta regniga tråkväder.

HNA

Måndag 04/05

Hej!

Måndag, ny vecka, nya tag, nya problem, nya upptäckter, nytt allt. Det är bara måndag..
Men idag tycker jag faktiskt om den här måndagen. Det är nämligen 30 sketna skoldagar kvar till avslutningen för de flesta. Men för STUDENTEN FÖR MIG!!! OM jag längtar. Det ska bli så otroligt skönt att slippa skolan nu. Speciellt nu när jag vet säkert vad jag ska göra efter skolavslutningen de närmsta åren. Det känns helt underbart.

Och vädret som vi haft i helgen, sommar? Ja det kan man tro, den är iallafall påväg på riktigt. Jag har gått i shorts och linne hela helgen. Hur skönt som helst. Man ser nu på träden hur det börjar växa, även grönt gräs på backen. Åh jag bara älskar våren!

Hade en väldigt nödvändig dag i skolan idag. Åkte 07.10 från Gnarp. Hade religionskunskap i 1 timme ungefär. Såg en film. Sen... ja då slutade vi? Våran lärare var sjuk igen som han "aldrig" är. Usch blir så less. Också ska han tydligen vara borta fram tills på onsdag också. Delvis skönt, men lite bättre information hade ju aldrig skadat. Men jag fick iallafall sova några timmar nu när jag kom hem.

HAO

Hanna Olsson - Det är nu som livet är mitt

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Hanna Olsson, 20 år och bosatt söder om Hudiksvall. I den här bloggen kan du läsa om allt ifrån min vardag, jobb, skolgång, vänner, fritid, shopping, inredning och så vidare. Jag brinner för att skriva och tycker om att dela med mig av mina känslor, tankar och mina egna ord. Välkommen för att stanna! Må gott /Hanna

RSS 2.0