pink - funhouse

Jobbade ett kort pass idag, 9-13, rätt skönt måste jag säga. Så nu sitter jag hemma och ser på tv. Tanken slog mig just, när börjar allt man vill se på som man väntat på hela sommaren, alla serier? Jag var in på en blogg igår och såg att hon lagt in massa serier med startdatum, dessa har jag nu glömt bort. Läste på tv.nu att det skulle vara ett avsnitt Gossip Girl imorgon. WOW tänkte jag, en ny säsong jippie. Men så var inte fallet, det var bara nå gamla repriser as usual...

Slänger in en dagens låt!
Pink - Funhouse

Får låten en hiss eller diss av dig?

make-up!

Godmorgon bloggen

Har fått i mig lite frukost idag så sitter nu mätt och belåten och läser lite nyheter och lyssnar på MTV. Det är skön musik på morgnarna, och man hittar nyheter nästan varje dag så det kan jag verkligen tipsa om att kika på!

Något annat jag kan tipsa om är dessa make-up grejer jag köpte alldeles efter jag varit och klippt håret. Jag blev ju så missnöjd, så jag ringde till mamma och sa att:
"Nu ska jag gå och tröstköpa något"
Så sant som det är sagt, gick jag in på KICKS och där fick jag och Beatrice hjälp av en make-up artist som hjälpte oss att välja ut rätt mineral foundation. Det var reda på den så den gick på 135 kr.
Beatrice hittade en mascara hon ville ha så vips försvann hon till kassan. Make-up artisten kom tillbaka och frågade om jag ville ha hjälp med något mer, och det ville jag. En mascara sökte jag efter och han visade mig den som de sålde bäst av nu, även den som går på reklamerna.
"Den måste ju vara bra om de säljer så mycket av den?", tänkte jag utan att testa den. Framme vid kassan får jag veta att mascaran gick på 175  kr. Lite smått stöss och aningen chockad över att jag köpt en mascara för 175 kr, som iprincip slutat med smink överhuvudtaget nu under sommaren? Men den är att rekommendera, båda dessa grejerna är det om det är någon som letar efter smink såhär till hösten/vintern.

what?

Åh vilken hemsk natt detta har varit. Vet inte hur många gånger i timmen jag vaknat pga magen, så ont det gjorde. Nu känns det lite bättre men någon frukost verkar vara för mycket begärt. Undra vad jag ska äta till lunch idag på mitt monsterpass från 11-19, när det just varit löning och det är helg? Well, det kan nog bara bli ett helvete..

Igår när jag var hemma hos Sara så bestämde vi oss för att kika runt på lite bloggar. Vi kom då in på Katrin's blogg. Jag har inte hängt med så mycket i svängarna tidigare, men här möts man alltså av ett "sk" bloggkrig mellan Katrin och de "blonda bloggarna". När man kollar in kommentarsfälten hos den ena, står det bara fula saker som:
"Haha alla läser bara din blogg för att du är så ful, haha."
När man sedan går in på Katrin's blogg så står det:
"Men du är för fan 30+ hur fan kan du? Du är bara avundsjuk" blablabla

Tycker det här är lite intressant för jag får en känsla av att de bloggar som blir framgångsrika vänds till något helt annat, och helt plötsligt börjar folk hata dessa, de är så fula, de bara skryter, de har så lätt för sig och rena rama visorna. Alla har egna åsikter, men när det handlar om Katrin då räknas bara "30+", men hos de yngre bloggarna är det då helt okej att kasta skit på varandra? Visst kan jag hålla med om att man får sig några skratt och förundringar hos vissa bloggar. Ingenting duger, bara trycka ner och provocera verkar allt handla om. Förutom hos några av de framgångsrika bloggarna som Kenza och Stina-Lee. Deras bloggar gillar jag. De känns mest naturliga, ärliga och rent utsagt normalast.

Men vad är egentligen rätt med bloggar?
Eller om vi vänder på det. Vad är fel med att bli framgångsrik på sin blogg? Jag menar, hos varje framgångsrik blogg sitter det någon bakom en skärm och skriver ner några rader. En gång började de precis som vilken annan som helst och sedan har de jobbat sig uppåt, dock på väldigt olika vis.
Tycker vi kör en liten debatt på den här frågan som alla kanske borde ställa sig själv också innan man skriver ner några rader hos vardera framgångsrika blogg.

Så, vad gör en blogg bra i dina ögon? Ska det vara massa kläder, outfits eller ska det helt enkelt vara en "vanlig" svensson som skriver om sitt liv. Vad är intressant att läsa? Vad tycker ni?

pain!

Ja rubriken säger väl ungefär hur jag mår för tillfället.
Magkatarr, blåsor i munnen är vad jag njuter av ikväll. Det blev inga naglar, jag tappade lusten helt efter besöket hos frissan där jag trodde jag skulle börja gråta i stolen. Jag ser ut som en 5-åring. Känns inte bra att säga så eftersom jag alltid varit så himla nöjd när jag varit hos henne och klippt mig tidigare gånger. Det kan bero på att hon klippte hellugg på mig, och jag tyckte inte att jag passade i det för 5 öre. Vi får se om det ens kommer komma ut en bild på resultatet. Som det känns nu är det ett starkt nej till den frågan. Men vem vet, man kanske bara behöver vänja sig. Tack gud för att du skapade diadem!

Har just kommit hem till Sundsvall nu. Mamma åkte till London idag så nu är jag ensam hemma i en vecka igen. Det första man möts av när man kommer hem är polisbilen och ambulansen som står utanför grannhuset. Har ingen aning om vad som hänt, men föreningen här har surströmmingsfest ikväll så det kan nog ha något med den att göra. Kanske någon blev lite för full? Vad vet jag, spännande var det iallafall, och läskigt.

Jag har inge novalucol här i lägenheten till magkatarren men som tur är har mor min köpt milko's "philura" fil som jag äter nuförtiden. Så här sitter jag och äter ur en liten kopp, det får duga som medicin ikväll.
Min vän Markus är här hos mig nu också. Vi gick in på hemmakväll och hyrde film och köpte massa godis. Vad otroligt roligt att jag inte kommer kunna ta del av ätandet så mycket. Vi hyrde iallafall den nya "fredag den 13e". Eller ja, nya säger jag när jag inte ens vet det själv. Markus tyckte vi skulle ta den så det fick bli den. Vi får se hur mycket tittande det blir för min del, känns bara som jag vill gå och spy, uäh!



Någon av er som har några tips man kan ha nytta av när man inte har några tabletter till hands?

flickan som lekte med elden

Godmorgon!

Sitter och kollar på sf.se's hemsida nu eftersom jag kom på att jag såg reklamen för 'Flickan som lekte med elden' igår i biosalongen. Den verkar hur bra som helst, trots att det är en svensk film. Jag var ju på premiären på 'Män som hatar kvinnor' och för er som inte vet så är det här uppföljaren till den. Jag har inte läst böckerna i serien men det känns ganska lockande att köpa dem faktiskt. Kika in och se trailern, den ser ruggigt bra ut!

Idag har vi tvättstugan och jag ska strax gå ner en med tvätt. Efter det så blir det IKEA för hela slanten och senare idag beger jag mig ner till lilla Gnarp och spenderar natten hos pappa. Imorgon ska jag nämligen till Hudiksvall för att klippa/färga håret, samt göra nagelförlängning, hur skoj är inte det? Jag är faktiskt lite nervös, naglarna skulle ta ca 2 timmar sa hon i telefonen till mig. Ska jag kunna sitta still i 2 timmar? Haha!

bild lånad från sf.se!

well well

Nu är jag riktigt trött och känner att ögonen snart kommer slockna här på mig.
Jag tänkte höra lite vad som känns läsvärt, om man kanske skulle hitta på något lite roligare här på bloggen än att bara skriva vad jag gjort idag. Just därför kommer jag publicera en grej här imorgon någon gång mitt på dagen för att de det hela ett litet lyft, hoppas att ni gillar det.

Jag tappade liksom lusten till att överhuvudtaget sitta kvar vid datorn när jag gick in på aftonbladet.se och läste denna artikeln. Så fruktansvärt hemskt!
Så nu lägger jag mig och hoppas på bättre nyheter imorgon..

Läs mer här

moviestar

Sådär, nu är man mätt i magen, halvt spyfärdig efter allt godis + popcorn och överlycklig över att ha varit på premiären. Vilken film alltså, wow! Jag kan verkligen rekommendera den. Jag vill ju inte sitta och berätta så mycket om den egentligen heller, för jag tror att det är många saker man inte vill veta innan man själv ser den. Mycket spänning, hemligheter, öppna munnar och en helt tyst salong i vissa scener. Galen som jag är i Mikael Persbrandt kan jag säga att jag höll på att fälla en tår till och med. Gå och se den helt enkelt!

När vi endå i Beck-snacket så kan jag säga att jag hört att det kommer komma ännu en film till våren. Stora förväntningar och ribban är högt uppsatt efter denna filmen.
Jag har även på känn att det kan komma att bli lite mycket Persbrandt-snack nu de närmsta dagarna, sorry för det. Och när vi, eller snarare jag, pratar om honom så tycker jag att ni ska kika in på Sanna Lundell's blogg här.

Nya linnet och kavajen var det som gällde ikväll


Lagomt konstiga flickor och kass kvalla från mammas mobil!


Samma kass kvalité från samma kamera
Men här har vi oss, tada!
Bror Jon, Jag, Syster Elin, Krille (Elin's) och tjockis Linda (Jon's)
Mammsen knäppte bilden...

Tack för en underbar kväll!

off we go!

Hallå bloggen

Idag har jag haft en trevlig tur på stan med min vän Joanna. Fyndade idag igen, och plaggen kommer upp här senare. Har jäkligt bråttom nu och borde verkligen inte sitta vid datorn av alla ställen. Det blir ett jättekort inlägg men bara så att ni vet att jag fortfarande är vid liv här borta, haha. Biljetterna ska hämtas ut om en stund, och här sitter jag medans alla är klara typ. Så nu är det dags att åka, hoppas ni får en bra kväll allihopa! :)

today is the day

Godmorgon godmorgon

Idag är jag ledig, och längre sovmorgon än såhär blev det inte. Vaknade runt kvart i 10 av att det var någon här utanför som höll på att klippa gräset och eftersom jag är så otroligt lättväckt så vaknade jag av det.
Helena missade bussen imorse så hon kom försent idag till skolan stackarn. Hon sprang runt här i lägenheten medans jag sov och vaknade om vartannat och svarade något ord på vad hon sa till mig.

Undra vad jag ska hitta på idag egentligen? Städa är prio nr 1. Äta en god frukost snart. Mamma är inte hemma så jag ska mysa på och ta en dusch och lite annat tills hon kommer hem. Jag tycker det är skönt att vara ensam så man kan göra lite vad man vill. Men mamma åker ju iväg på fredag till London, så hon får mer än gärna vistas hemma till dess.
Ikväll vet jag iallafall vad som händer. Det är ju premiären av Beck idag, wiho! Någon mer som ska på premiären idag?

Såhär står det på sf's hemsida
Beck - I stormens öga
SÄPO efterlyser Gunvald Larsson för mordet på en kvinna som ingår i en internationell grupp miljöaktivister. Gunvald själv ger sig ut på egen hand för att finna kvinnans mördare, samtidigt som Martin Becks lojalitet mot sin kollega ställs på prov.


(bild lånad från sf.se)

eclipse is mine!

Just ja, glömde skriva i förra inlägget att jag köpt 3e boken i Twilight-serien idag - Ecplise!
Jag sa förut att jag skulle försöka hålla mig så länge som möjligt, men det gick inte idag då jag lyckades hitta denna. Har inte börjat läsa den ännu eftersom att Helena är här. Appropå Helena så håller hon på att städar bort allt som låg på min säng.  Skruvmejslar, skor, kläder, böcker, popcorn, hårborste, lampor och lite annat skräp jag hittat när jag städade. Jag säger till henne vart det ska läggas - på golvet, och sen städar hon. Skönt med en liten hemhjälp, hon får nog stanna några dagar till ;)

Nu ska vi se film, sen blire sova för hon ska ka iväg tidigt imorgon till Hudik och gå i skolan. Godnatt! :)


with helena!

Hallå där

Det gick bra att jobba idag, det var inte mycket folk alls vilket var förbryllande. Trodde det skulle svämma över av folk, men icke. En kvart innan jag slutade såg jag en Helena komma gåendes in på jobbet efter att ha åkt från Hudik hit för att sova hos mig en natt. Så när jag slutade jobba så åt vi först kycklingsallad och en glass, sedan gick vi runt och kollade i affärerna, och självklart slösade massa pengar. Jag köpte en body scrub för 110 kr, Helena tyckte inte jag var klok efter jag köpt den. Men den luktar så gott, och jag vet att den räcker länge. "Det är typ som att köpa en parfym", sa jag till henne lite osäkert, haha. Hoppas verkligen den är värd varenda liten krona! 'Kings and Queens' heter märket, någon av er som har någon vara ur sortimentet?

Jag har vanilla

Jag köpte även mitt älskade linne på Gina Tricot som jag hängde undan igår i väntat på lönen. Jag bara älskar det, den kommer nog passa skitbra under min kavaj hoppas jag!



När vi kom hem så började jag, tro det eller ej, på att städa. Och här lyckades jag göra något fyndigt i min garderob som jag aldrig tänkt på förut. Så himla enkelt att lyckas få mer yta och plats att ha saker på. Jag bytte plats på en klädkorg och ett hyllplan som satt långt upp. I brösthöjd sitter nu hyllan som jag håller på att fylla upp med både det ena och det andra. Dock så har jag förmågan att alltid få det stökigare när jag börjar städa, kolla bara min säng. När jag väl kommer igång så börjar jag städa överallt istället för att ta en sak i taget, vilket resulterar i detta. Foton, ramar, hyllor, kläder, ja allt!



ellos catalog

Godmorgon bloggen och det underbara vädret

Har fått i mig frukost, samma som kvällsfikat igår + ett grovt bröd med linfrön. Nyttigt kan vara gott det med fast man inte tror det.
Mamma kom in i köket med en härlig överraskning till mig i köket när jag satt och åt. Nämligen en 50% check på Ellos! Så nu sitter jag och letar efter någon snygg jacka eller några snygga skor. Det gäller att passa på med alla erbjudanden. Men jag vet inte vad jag ska ta för modell på jackan, om det blir en jacka. Jag har redan en lite längre mörkgrå vinterkappa som jag köpte i fjol. Kanske ska satsa på en i kort modell i någon snygg färg, flerfärgad eller kanske röd? Man drömmer sig bort för en stund i alla klädkataloger, för att inte tala om alla affärer!


Denna modellen har jag fastat för.
Den finns i rutmönstrigt, rött, blått och grått. Så frågan är - vilken?


Sitter även och kikar i Jysk's reklamblad som landat i brevlådan tillsammans med all annan jäkla reklam. Fast idag känner jag mig lite tvungen att kolla efter ett påslakanset, det står "UNDER ½ PRISET", så varför inte liksom?

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag hinner åka med mamma och Elin när de ska åka till Hudik så slipper jag ta cykeln. Eller inte slipper, men jag har en känsla av att det kommer kunna bli aningen tungt på cykeln påvägen hem efter idag, haha.

late night

Nu har jag varit social ett tag med mamma och syster, kollat på tv och bara tagit det lugnt. Har käkat kvällsfika, müsli, linfrön och fil också, mumma. Har fixat lite kort med några av fynden jag gjorde idag när jag shoppade. Dock är min kabeln till kameran fortfarande borta, så kassa cambilder är vad jag har att bjuda på nu tills kabeln är återfunnen eller jag köpt en ny!

Tänkte på en sak idag när vi gick på stan. I affärerna syns nu halsdukar, mössor, vantar, tjocka jackor, koftor, varma skor etc. Hur kul är inte det? Äntligen ska man få börja shoppa lite höst/vinter saker, och denna kofta tycker jag räknas in i den kategorin. Det som är bra med denna koftan, som ej syns på bilden, är att den är lång så man kan ha leggings under och denna kofta över och såklart ett baslinne under. I love that!


Lång kofta
Cubus: 100 kr


Hittade denna grymt snygga kavaj som jag letat länge efter idag, halva reapriset!
Kavaj är så snyggt, både till vardag och fest.


Kavaj
KappAhl: 199 kr



Leggings vit/grön
KappAhl: 59.90 (båda)


Strandhatt tills vi ska utomlands
KappAhl: 19.50 kr


Skor
KappAhl: 38.50 kr

Det blev mycket shoppande på KappAhl idag. Har nästan aldrig handlat kläder där förut, men det går att hitta riktigt snygga plagg där har jag fått bevis på idag. Annat som jag köpte idag är en pälsväst, "osynliga" bh-band, en t-shirt, 3 svarta ramar + foton till dessa, dofljus.

Imorgon fortsätter shoppingen efter en, vad jag tror, extemt jobbig arbetsdag. Här sitter jag och är så glad över att det är löning imorgon, men jag är 100% inte den enda som tänker så. Och vad gör folk på löningsdagar, såhär vid skolstarten? Shoppar. Vart? Birsta. Hur många blir trötta av shoppingen och tänker:
"Nej jag orkar inte laga någon mat idag, vi äter på McDonald's!"? Det kan jag inte svara på, men har en känsla av att det kommer komma massa folk idag. Bra för oss, mycket spring och ståhej.

Slänger in en bild på min kvällsfika också, nyttig och bra!


Müsli, fil och linfrön

shopoholic!

Hallå!

Förlåt för kass uppdatering men jag har haft fullt upp hela dagen. Började med Birsta med mammsen där jag fyndade rejält. Halva reapriset är väl bra underbart? Vi var på stan så länge att jag inte hann hem en sväng heller innan jobbet, utan jag gick direkt och jobbade efter shoppingrundan. Efter jobbet så åkte vi och handlade mat, och nu när alla kassar är uppe, maten inne i kyl, frys skafferi så sitter jag nu här och skriver några rader. Min syster är här idag och ska sova här, så vi ska käka varm kyckling nu som vi handlade, mums!

Inne på IKEA blev det inte skrivbord och stol. Istället blev det ramar och kort att ha i dessa, doftljus och lite sånt. Kavaj, skor, , leggings kofta etc är några av resten av fynden jag shoppat idag. Det kommer bilder i nästa inlägg med dessa!

Nu ska jag mumsa kyckling :)


Lite shoppingkassar!

sunny morning

Godmorgon

Visst är det väl underbart att vakna till sånt här väder? Det är så skönt. Somnade igår så det blev ingen film, och den kommer nog inte ses idag heller.
Ska försöka få i mig lite frukost nu snart, ta en skön dusch och sedan blir det Birsta med mamma. Jag har ju nämnt att jag ska på IKEA för att leta efter ett skrivbord och en stol till. Jag har hittat stolen som jag vill ha, som jag vet är hur skön som helst och det är helt klart viktigast. Så imorgon är det förhoppningsvis slut på nack/rygg ont tack vare bärbar dator i sängen. Men om jag ska få till det hela, så måste jag faktiskt städa..

När jag kikade ut på balkongen idag så möttes jag av att några människor spelade boul (stavning?) alldeles nedanför huset. Det finns en stor grusplan här som både det ena och andra arrangeras på, men framför allt detta spelet. Tycker det ser lite mysigt ut då äldre spelar och har med sig fika ut och bara myser på i fina vädret. Jag har aldrig spelat det, men jag slår vad om att de är bra mycket bättre än mig.

Idag har de flesta börjat skolan, eller kommit in i andra skolveckan. Det känns lite konstigt tycker jag eftersom jag bara är 17 och redan tagit studenten. Det känns som att jag också borde gå i skolan.

Nej nu måste jag kika om mamma fortfarande ligger och sover, det är så tyst i lägenheten, undra om hon verkligen kom hem igår? Haha!


Stolen jag ska kika på!

Ikväll kommer det in lite tips och skönt höstmode här på bloggen så håll utkik :)
Vad ska ni göra idag?

sweet dreams

Jippie, besöksrekord idag, tack för det!


Dags att börja tänka på refrängen. Börjar inte förrens 4 imorgon så jag och mamma ska gå på stan och kika lite. Även IKEA blir det så jag kan kika på något skrivbord. Hon kom hem med det jag älskar mest - munkar! Mmmmh vad gott det var. Skönt att hon är hemma nu, enda tills på torsdag iallafall, haha.

Nu ska jag lägga mig och se på 'den gröna milen' som jag aldrig sett förut. Har smygkikat lite på den och den verkar bra, men väldigt lång, 3 vlc filer. Hoppas det är värt det. Känns som att jag måste börja rensa lite i mapparna här på datorn, och inte bara på datorn heller. Mitt rum har inte blivit renare för 5 öre, så skäll på mig och säg åt mig att städa!



Godnatt allesammans!

maybe alanya?

Sitter och klickar runt på massa restresor nu tills v 37 när jag, mamma och kanske Elin (storasyster) ska åka utomlands. Håller fortfarande fast vid Turkiet. Åh vad jag längtar tills vi bokar alltså. Saknar Thailand där jag var förra året i december. Thailand var bra, dit ska jag åka igen så fort jag bara kan. Är det någon av er som varit i Turkiet? Jag har hört att det ska vara billigt och bra där, vilket jag tycker är ett stort plus = shopping! Jag gillar valuta för pengarna.


(bild tagen från google, alanya!)


Detta får bli dagens låt, som jag faktiskt inte har hört förrens igårkväll. Med tanke på hur många som kikat på videon på youtube (17 163 722 st) så känner jag mig lite efter på något vis..


Ghetto Gospel!

i'm in!

Jag hann tvätta mammas sängkläder och mina jobbkläder samt några handdukar, sedan stängdes tvättstugan. Smått irriterande att den stänger kl 18.00 på helger, det är väl då man är hemma och har tid att hålla på hur länge som helst?

Sitter och läser lite olika bloggar och såg att Tobias har en tävling just nu. Tävlingar hos olika bloggare är ju hur kul som helst, så självklart är jag med och tävlar om detta nagelvårds kit. Det är just såna här grejer som man alltid behöver och som ska finnas hemma hos en. Vill du också vara med och tävla om detta underbara kit? Klicka dig in på hans blogg och anmäl dig du också.

home soon

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Jag jobbade 3 timmar och en kvart. Det känns inte så givande med de korta passen måste ja säga. Men jag fick med mig cykeln hem idag iallafall så nu är den på hemmaplan. Gud vilket härligt väder det är ute! Det känns som att vädret jämt är såhär när skolan börjar. Jättefint innan skolavslutningen, jättefint i skolstarten och fint några dagar/veckor mitt i sommaren. Typiskt svensson väder.

Idag har jag bokat tvättstugan typ 5e dagen irad tror jag det är. Har jobbat över några dagar så har missat tiden varje gång hittills. Men nu ska jag springa upp och ner i dessa trappor och göra det fint tills mamsen kommer hem, vilket borde vara ungefär när som helst. Hoppas det dröjer någon timme till så jag hinner fixa klart med allt här först så hon får komma hem till något fint och mysigt.



Leggings: Gina Tricot
Tröja: KappAhl
Väska: Köpt i Spanien

time to work

Hon som ställde klockan extra tidigt för att "hinna städa rummet". Jo tjena, det slutade med ingen städning och för mycket dator. Fast jag fick faktiskt undan lite disk ur kylen, grönsakslådorna och hyllorna har jag diskat nu så det ska kännas fräschare när det fylls upp. Jag måste låta som världens matvrak, tror jag nämnt maten nu i varje inlägg, haha.

Drack lite vaniljte när jag klivit upp också. Börjar nämligen få ont i halsen så börjar med te innan det blir värre. Det är ett tecken på att hösten är på g, äntligen, som jag längtat. Hösten är min favoritårstid. Jag älskar färgerna och den fräscha, men lite kalla luften ute. Det blir mörkare på kvällarna och kyligare på mornarna. Snart får man plocka fram stickat, stora koftor och varma skor. Och om sanningen ska fram så har jag redan plockat fram min vinterjacka, fast har bara använt den en gång och det var då jag var sjuk och åkte ifrån Gnarp efter min semester. Man behöver inte skynda på hösten, så nu ska jag sluta.

Som vanligt skriver jag för sent, klockan tickar och bussen går om 13 minuter. Jag har bara en tröja på mig, bra Hanna. Som vanligt. Jag förstår inte hur jag alltid lyckas hinna med bussarna heller, trots att jag är så seg? Peppar peppar, jag kommer säkert missa bussen bara för att jag skrev sådär nu..

back on track

Godmorgon

Vaknar av alarmsignalen, snoozar. En stund senare hörs alarmet från min gamla telefon som ligger kvar här på sängbordet. Sätter mig upp, startar datorn, trött.. Skriver in blogg.se i mozilla och möts av detta! Tillbaka på "mest aktiva" listan. Det var ett tag sedan jag låg där men nu är jag tillbaka. Jätteroligt! :)

Inatt drömde jag inte om en sur Persbrandt, istället var det nån helt sjuk dröm som inte går att beskriva eller återberätta i ord. Jag måste nästan köpa mig en drömtydarbok så man kan få lite svar på drömmarna. Det är häftigt egentligen att det kan vara så ruggigt likt verkligheten i vissa drömmar, medans det i andra kan vara helt sjuka och helt osammanhängande. Undra varför det är så egentligen? Är det någon som kikar förbi här som har just en drömtydarbok, eller vet sedan innan? Skulle vara roligt att få veta lite.

Vädret ser bättre ut idag, skönt. Då slipper cykeln bli kvar en natt till. Och jag röra lite på kroppen igen. Imorgon börjar ju även friskis och svettis, äntligen! Det är otroligt skönt att röra på kroppen tycker jag, eller hur?



tack tack tack!

dags att sova

Trött efter idag så det blir en dusch nu, sedan kommer jag nog somna ögonabums känns det som. Jobb väntar imorgon också, fast ett kort pass då bara. Efter jobbet ska jag träffa mamma, hon kom inte hem idag, det blir imorgon istället. Men vi ska fortfarande åka och handla mat så hon kan laga något gott åt mig, haha!

Måndag snart igen, inte för att det gör mig något med mitt oregelbundna schema. Men det är bra att vara anpassningsbar, och vad spelar det egentligen för roll? Det gör inte mig något att jobba helger. Då slipper man vakna bakis varje lördag och kanske till och med söndag. Skönt att jag inte kan det endå pga min mage. Tur att den säger ifrån alkoholen!

Förresten, igår på jobbet funderade jag lite på hur det skulle kännas att bli överraskad av exempelvis en kändis, någon man inte träffat på länge, någon man vill träffa osv. Självklart var det Mikael Persbrandt jag filosoferade lite om (ni som följt mig vet ju hur jag är gällande honom..). Inatt så drömde jag att jag hade skickat in ett mail någonstans där jag skrev att jag gärna ville träffa just han. Någon dag senare kom han och överraskade mig på jobbet och jag blev överlycklig. Fast när vi började prata så var han jättesur och otrevlig, och pratade om lägenhetshyror? Då kan man ju undra vad den drömmen betyder? En drömtydarbok skulle jag gärna vilja ha! Och jag hoppas att du inte är så i verkliga livet, fast du får gärna vara lite snällare om du ska befinna dig i mina drömmar!

Min andra lover boy är Rob Pattinson, mmh! Här får ni hans sköna låt som ni kan lyssna på ikväll/inatt, ja när ni vill. Sov gott allesammans!



Ni har väl sett min Twilight nedräkning här på bloggen?

new design

Sådär, då var designen klar. Lite finslipning kvar om det blir mera widgets.
Nu känns den mer stilren och jag tror faktiskt det känns snyggast utan någon header när bilden på sidan är så pass stor, eller?
Nå, vad tycker ni? :)

(bild på mig och bea)

22 AUGUSTI

Nu har jag kommit hem från jobbet. Vilket jäkla tråkigt väder det är ute alltså. Cykeln fick sova över på jobbet en natt till och jag fyllde istället på busskortet med en hundring. Imorse när jag skulle åka bussen så hade jag ju bara 50-öringar som jag berättade i tidigare inlägg. Men påvägen till bussen kom jag på den smarta idén att gå in på kiosken bredvid busshållsplatsen för att växla, vilket jag gjorde. Han småskrattade lite när jag lade upp alla 50-öringarna på disken. Och vet ni vad? Jag hade tappat EN 50-öring, en ynka liten. Men då bjuppa han på en krona. Jag kände mig lite, ja. Han sa: Du kan få en krona så du iallafall kan åka buss!
Undra hur han såg på mig? Hm...

Nu ska jag sätta igång med den nya designen som kommer upp på bloggen tonight! :D

Se här vad jag hittade för snuskis påväg hem från bussen. Mycket tål jag, jag skulle vilja säga att jag har skinn på näsan och inte blir rädd för att få lite skit under naglarna. Men maskar, det funkar bara inte.. Rätt åt den jäkeln som hade lyckats gjort en knut på sig själv! Haha på dig, snuskis!

22 AUGUSTI

Nu ska jag bege mig mot bussen och jobba lite. Jag har lyckats skramla ihop lite pengar, 13 kronor som det kostar - i 50-öringar, och några en kronor. Haha, tror ni buss chaffisen kommer bli lycklig? Får man ens betala med 50-öringar? I don't know, det märks väl.

Undra hur fort mamma tänker köra hem från Norge idag, och om hon kanske redan börjat köra? Jag har inte pratat något med henne idag, men tänk om hon skulle komma hem innan jag är hemma? Jag tror inte det, jag hoppas inte det. För här måste det finslipas och fixas innan hon anländer. Det första vi ska göra är att åka och handla god mat, och fylla upp kylskåpet och skafferiet ordentligt, det har jag bestämt. Börjar bli smått less på pasta nu.

Pssst, det kommer en ny design ikväll har jag kommit på.

22 AUGUSTI

Godmorgon!

Vaknar av världens regnväder och tjock dimma ute. Så eftersom cykeln fick stanna på jobbet inatt så behöver jag inte cykla. Däremot har jag upptäckt ett litet problem. Jag kan heller inte åka bussen. Varför? Jo, för jag har nästan aldrig några kontanter lösa, gillar inte det, så jag har alltid pengarna på kortet. Och nu är det som såhär att bussarna tar inte kortet som jag har av någon konstig anledning. Att betala med bankomatkortet på bussarna gäller inte mitt kort. Känns lagomt surt. Betyder det att jag ska behöva gå till jobbet i det här vädret? Jag vill inte fundera så mycket på det. Ligger kvar under täcket i sängen istället, mycket bättre..

När jag läste aftonbladet såhär på morgonen så läste jag detta som gjorde mig lite smått rädd. Jag brukar alltid ha balkongen öppen så det jämt är frisk och fräsch luft i lägenheten. Ja, utom på natten. Man tänker ju inte direkt att "spindelmannen" ska klättra sig upp och göra inbrott hos mig som bor längst upp i huset.


Läs mer här.

21 AUGUSTI

Nu kära vänner har jag kommit hem från jobbet för ett tag sedan, har varit hemma i 20 minuter eller något. Hela dagen har jag andats pommes frites och hamburgedoft så jag antar att jag luktar så också, kanske till och med ser ut som så? Imorgon börjar jag 1, skönt med lite sovmorgon.

För övrigt så kommer förhoppningsvis min käre mamma hem imorgon också efter att ha varit borta i Norge i 2 månader drygt. Ska bli skönt att ha hem henne. Fast jag får bara ha henne hemma tills nästa torsdag, då åker hon till London. När hon kommer hem en vecka senare, ska vi boka resa till v 37 (förhoppningsvis) och då ska jag, hon och min syster åka utomlands en vecka. Troligtvis till Turkiet, om jag får mina önskningar uppfyllda, haha.

Jag har ju pratat lite om träning, och att jag ska börja på friskis och svettis på måndag. Så klickade in mig på Stadiums hemsida och hittade denna nike löpardress - för 499 kr! Varför inte liksom? Perfa med något "lättare" att ha på sig när man ska ut och springa eller gå. Den hamnar nog på inköpslistan till veckans shopping :)


NIKE M MICROFIBRE WARMUP

Löparkläder/NIKE M MICROFIBRE WARMUP från stadium.se
Läs mer!

21 AUGUSTI

Godmorgon!

Har hunnit med att duscha och ska snart fixa matlåda. Tänkte slå på stort och göra spaghetti och bacon, as usual..
Det blir mycket sådan mat har jag märkt, när man bor själv. Trots att jag försöker sluta med ris, spaghetti och potatis så är det väl vad man får knåpa ihop. Bättre det än en hamburgare, pommes och läsk, faktiskt.
Att sluta med potatis, spaghetti och ris är ju GI-metoden. Den är lite cool tycker jag. Det är det man ska sluta med, men sedan kan man äta iprincip allt som man tror att man egentligen borde sluta med, om jag förstått rätt? Är inte så insatt i GI-metoden, än.

Klickade runt lite på Gina Tricot's hemsida såhär på morgonkvisten. Jag är egentligen ingen t-shirt tjej om sanningen ska fram. Jag är mer tunika-leggings tjejen. Men jag gillar endå de här t-shirtsen med tryck på. Man kanske ska fixa en påse i handen med en av dessa snygga t-shirts på min shoppingrunda nästa vecka? Jag menar, 99 kr. Älskar Gina, man kan alltid fynda! Klicka här för att se fler snygga toppar från Gina.



Dagens fråga:
Hur gillar ni tröjor med tryck?

20 AUGUSTI

Nu äre dags att sova, upp och jobba imorgon. Har en lång dag framför mig.
En gammal klassis ringde ikväll också och berättade om kräftskiva som blir av imorgon förhoppningsvis med gamla klassen. Härligt känns det, trodde faktiskt att alla skulle åka åt varsitt håll efter studenten, men så verkar det inte bli, vilket är bra!

Snart kommer mamma hem också. Och till veckan börjar höstprogrammet på Friskis och Svettis, och de 2 första veckorna är gratis så då ska jag dit och prova. Ska bli skönt med lite träning. Ser inte cyklingen fram och tillbaka till jobbet som särskilt givande, förutom motion. Så långt är det faktiskt inte. Tack vare backarna neråt påväg till jobbet har jag lyckats cykla på under 10 minuter. Påvägen hem dock, då alla backarna helt plötsligt är vända åt fel håll, kommer det dröja länge innan jag cyklar under 10 minuter.
Funderar även på att börja med simning, det är bra motion för hela kroppen. Det kanske är något, eller?

Nej dags att stänga av datan nu innan jag får migrän, godnatt allesammans! :)

20 AUGUSTI

Är det bara jag som kör den här:
Laddar ner några filmer, glömmer bort dom, laddar ner några nya, glömmer bort osv osv osv..?

Tänkte lägga mig och se en film nu nämligen, men inser att jag inte har någon som är bra, eller som jag inte vill se, redan har sett, ja ni vet allt sånt där. Så "dagens fråga" får bli:
Vilken är din favoritfilm?


Bild tagen från Sunes Jul serien jag har på datorn. Håkan är min favorit, Håkan är bäst!

20 AUGUSTI

Inleder detta inlägget med ett stort grattis till Sanna Lundell och Mikael Persbrandt som fick en son igår på morgonen. Sanna's blogg hittar ni här.

Det gick fint på jobbet idag, jobbade över någon timme idag med, vilket jag även ska göra imorgon, 11.00-20.00 blir det imorgon. Cyklade tillsammans med Hanna hem idag och så fort jag kom hem insåg jag att det måste hända något drastiskt i lägenheten. Så jag började storstäda som jag inte trodde jag skulle "orka", som man känner när man kommer hem från jobbet, men det gjorde jag. Jag insåg att jag verkligen skulle uppskatta att komma hem till en ren och fräsch lägenhet imorgon efter att ha jobbat 9 timmar. Så nu är disken är klar, har damsugit och skurat alla rum, soporna är uttagna, toaletten rengjord, duschen rengjord, blommorna är vattnade, ja enkelt sagt är så gott som allt rent i lägenheten nu - utom mitt rum. Här ser det ut som ett bombnedslag, och än värre nu efter städningen i övriga lägenheten. Det råkade nämligen bli en "flytta från ena rummet till ett annat" städning vilket straffar sig för mitt kära rum. Måste nog ta tag i städningen här inne också. Det kommer ungefär ta lika lång tid att städa mitt rum, som övriga lägenheten tog att städa, då är det illa.. Kände mig lite såhär, som på bilden nedan.


20 AUGUSTI

Godmorgon!

Här sitter jag i handuk runt kroppen och en får hålla reda på håret också. Har en hel timme på mig att göra, ungefär vad jag vill, innan jag ska ta cykeln till jobbet. Börjar vid 11.

Igår reserverade jag biljetterna till Beck - i stormens öga som har premiär på onsdag! Det blir kl 18.00 vi går, jag mamma, syskonen och gravida Linda. Det blir först mat innan vi beger oss till bion. Men mer om det uppdateras det om till veckan, då det är dags. Men OM jag längtar, jag är nog en rätt stor nörd av Beck, ask anyone near me.. Här kommer trailern! Någon mer som ska se den?



Något mer bra är att IKEA katalogen 2010 landade i brevlådan igår, mums vad jag ska ta tag i den så fort jag kommer hem från jobbet. Passande eftersom mitt kära presentkort som varit borta ett bra tag, nu är återfunnet!

När jag sitter här i sängen och ser mig runt i mitt rum så blir jag lite.. inte förvånad, mer förundrad över mig själv. Jag måste verkligen ta itu med att städa mitt rum, såhär kan man inte leva. Som mamma sa: Det ser ut som en 14-åring's rum!
Och det går ju inte, inte nu när jag snart äntligen fyller 18 år! Och appropå 18 så har jag faktiskt börjar lagt näsan i körkortsboken också och ska skrivas in på körskolan när till veckan. Spännande, och läskigt. Nyss satt jag och klagade på att det var såååå lång tid kvar, men nu är det drygt 2½ månad? Vad har jag gjort hela den här tiden för att det ska gå så fort? Tycker inte jag har gjort något speciellt alls, läskigt att det går så fort på något vis. Helt plötsligt blev det kort om tid för allt tills min 18-årsdag, körkort etc. Speciellt nu när jag måste läsa in Historia A och skriva ett prov på en helårskurs i september, då går det bort en månad av pluggandet till körkortet för jag tvivlar på att jag klarar av att läsa båda samtidigt. Fokuserar "hellre" på att få ett slutbetyg. Huvudsaken jag har körkort tills våren, det är viktigast då! Jag längtar så tills ett datum som är snart, så mycket! Och nu pratar jag i gåtor igen, men lugn, det kommer updates om det i början på september.

Kram!

19 AUGUSTI

Hm, jag gjorde nyss ett test på facebook där frågan var : Hur gammal är du egentligen?
Resultat: 40 (?)
Känns ju verkligen "bra", haha. Tur att testen inte är så trovärdiga. Ett test jag gjorde var : Vad är dit egentligen namn?
Nej, jag stavade inte fel, utan testet hette sådär. Det hade ju varit bra om människan som gjorde detta testet klarade av att stava riktigt, när testet ska kunna se vilket namn som egentligen är mitt.

Nu ska jag lägga mig och sova, en dag med jobb och massa städning väntar imorgon. Känns som att det är på tiden att göra lite exta fint tills mamma kommer hem. Jag har fått lite inspiration tack vare alla gula löv jag lyckats se senaste dagarna. Dessutom har jag hittat mitt presentkort på IKEA som jag fick i julas som jag har lite slantar på, passa bra nu när hösten är verkligen är påväg, det märks på många sätt. Först löven, skolstart, temperaturen etc. Därav har min design här på bloggen blivit lite mörkare, beige/brunt/rött av något slag, precis som hösten. Hösten är underbar, inte sant?

(bild tagen från google)
Godnatt!

19 AUGUSTI

Godkväll!

Jag har precis kommit hem ifrån jobbet, det blev ett långt pass idag från 10.00-18.00, dvs jag fick jobba några timmar längre än jag skulle gjort. Det var skönt, dock har jag ont i mina lilltåar. De får ta mycket stryk i donkenskorna de små stackrarna. Tur att de fick andas ut i mina underbara gladiatorsandaler efter jobbet.

Sitter här och läser lite bloggar, dricker coca cola och lyssnar på när grannen lever rövare med slipmaskinen sin. Mycket irriterande, men nu vet jag ju hur det lät när jag och mamma flyttade hit och började renovera - hela lägenheten, utom badrummet. Mycket slipande, åh jag skulle blivit galen om jag varit vår granne då. Jag har hört ljudet i kanske 10 minuter max och håller redan på att få nå psykbryt. Lägenhet, ljudisolerat som kattskit!

Klickade även in mig på Sanna Lundell's blogg idag och väntar med spänning på att få läsa om/när hon fått barn, vilket ska vara nu när som helst. Det är bra med "kändisbloggar" för hon lägger upp bilder på familjen, och för er som följt mig vet ni att jag är lite smått galen, skulle jag vilja säga, i Mikael Persbrandt. Och appropå honom så har ju nya Beck-filmen premiär till veckan som jag, mamma, syskonen och Bea ska gå på, WEY säger jag bara. Äntligen! Tjuvkikade på trailern igår och känner att jag vill se filmen ungefär nu, eller kanske nu? Helst igår, äh jag kan nog vänta några dagar till, ca 7 dagar tror jag att det är, och det är lite motför väntan på New Moon som har premiär den 20 november. Om jag längtar!?



Här är presenten jag fick av mamma, det är ungefär den enda bilden jag hunnit knäppa än kära mamma, för jag hittar inte kabeln till kameran så den här får duga. Fast nu ser jag att man inte ens ser vad det är på tröjan? Suck.. Det är en tunika med en zebra på som mamma skickade till mig från Norge då hon såg mitt "zebra-tema" jag hade ett tag. Jag kanske, om jag orkar anstränga mig, lägger in en lite bättre bild än denna.

18 AUGUSTI

Wow, så mycket som händer i mitt liv just nu så det går inte att beskriva. Och jag får inte heller berätta någe mycket, eller får och får, jag kan inte. Det blir bäst så, tills jag vet hur allt blir. Åh det är så himla spännande, håller alla tummar, tår och allt för att det här ska gå igenom.

Idag var första dagen på jobbet efter semestern. Det gick finfint, skönt att komma tillbaka, däremot gillar jag inte hur kondition kan försvinna så snabbt på 2 ynka semesterveckor. Men jag orkade faktiskt cykla backarna upp hemåt också, fast det var väl tack vare att Hanna också cyklade hem, jag funderade faktiskt på att lämna cykeln och ta bussen hem. Fy på mig, så kan man inte göra. Nä, nu får det vara nog med dåliga rutiner, godis och annat snask. Säger hon som just legat och myst framför en film med en Marabou chokladkaka och lite coca cola...

Efter jobbet så hämtade jag ut min telefon också efter att ha vart på lagning i sisådär hela semestern. Lagningen tog inge lång tid, det var tack vare min lathet att inte ens orka åka och hämta telefonen som har gjort att det tagit tid. Dock hade jag inga nummer kvar, men alla bilderna var kvar på minneskortet + all musik vilket gjorde mig glad. Hittade lite gamla bilder på telefonen, exempelvis denna roliga på mig och min kusin Gottfrid. Mest för att han var väldigt söt på bilden när han försökte strypa mig, dra av mig håret, nypa mig OCH sätta sig i ansiktet på mig - utan blöja! :)


Igår förresten när jag kom hem hit till stan igen så skulle jag hämta posten, post från 2 veckor tillbaka. Jag vred om nyckeln till vårat postfack och det bokstavligen talat rasade ut post över hela golvet. Fann ett paket från mammsen som fortfarande är i Norge (men som kommer hem till helgen!!) som hon skickat enda därifån. Det kommer bilder på det så fort jag hittat min kära, älskade kamerakabel som är totalt försvunnen. Tänka sig att kamerakablar har en sådan förmåga att försvinna så lätt, attans du..

SLUT PÅ SEMESTERN, DAGS FÖR ALLVAR IGEN

Jaha, då sitter man nere i Gnarp på sista semesterdagen. Ingen gillar väl sin sista semesterdag? Men det ska endå bli skönt att komma tillbaka i rutinerna igen, och träffa arbetskamraterna. Har även en känsla av att blommorna hemma i lägenheten börjar skrika efter mig så jag måste verkligen åka och rädda dom små liven. Imorgon står det 10.00-14.00 på schemat, vilket jag tycker ska bli väldigt skönt för jag tycker mer om de tidiga passen så man får komma igång på morgonen. Har tjuvkikat vilka jag ska jobba med och det ser finfint ut, hoppas på en trevlig dag imorgon. Jag ska även åka hem till min vän Sofia som har flyttat in till Sundsvall nu eftersom hon ska börja gymnasiet nu om några dagar? Jag har ingen aning om när det börjar, vad konstigt det känns att inte börja själv. Fast å andra sidan ska jag ju faktiskt dit och fixa lite som är kvar att göra. Ett prov i historia också måste jag fixa klart projektarbetet mitt, sedan är slutbetyget mitt, förhoppningsvis. Får se om det krävs lite mer praktik också, vilket då blir på Beijer hoppas jag. Det återstår att se, jag tar en dag i taget.

Det är väl dags att ta itu med att skriva ner allt jag gjort nu på semestern kanske, jag har varit usel på att ägna tid åt bloggen, vilket både är bra och dåligt. Bra att vara utan datorn, dåligt för att den tappar formen lite tycker jag. Snart så är jag igång fullt igen, med start imorgon!

Jag har umgåtts en hel del med min vän Sara. Det var verkligen längesedan vi umgicks som vi gjort nu de här senaste dagarna trots att vi kännt varandra i flera år. Tänka sig hur det kan bli, men nu är "vi igång igen" hoppas jag. Så gårdagen spenderades hemma hos henne och hennes pojkvän Linus, tillsammans med Linda. Jag och två gravida vänner, gissa om jag kände mig lite som en....outsider? Haha, men det var trevligt. Vänta ni bara tills det är jag som sitter där med glaset på magen och gruvar mig inför förlossningen, då ni ;) Men först ska jag, förhoppningsvis, ut och se världen och vad livet har att bjuda på. Jag måste kanske ta tag i allvaret jag med verkar det som innan jag blir den enda och ensammaste i världen, iallafall i Gnarp. Den som söker den finner, men den som inte söker då? Ja, vi får väl se som sagt vad livet har att bjuda på :)

Nu måste jag återgå till packningen, och sedan ska jag äta våfflor med pappsen innan jag ska sätta mig på tåget och glida hemåt storstan igen.

BÖRJAR BLI SJUK

Till att börja med:
Imorse gick jag iväg med Ramona till Sara och Gulan (hingsten) för 2a försöket och det gick utmärkt. Nu väntar 3e försöket på söndag, och kanske 1 gång till efter det. Så nu är det bara att hålla tummarna på att jag ska få bli mormor nästa år, hihi!

Alltså den här jävla halsen kan man få nå psykbryt på. Nu är jag påväg att bli sjuk igen, har ont i halsen och har legat och skakat under 3 täcken medans jag kikade på Tjorven och Mysak för att försöka få upp humöret lite med en gammal klassiker. Men icke, jag lyckades somna vilket var välbehövligt. Enda tills min telefon börjar ringa som aldrig förr. Tror halva kontaktlistan min har ringt och då tänker man "bara för att jag ska få sova någon timme", så blir man galen, trycker av och sover vidare. Men då rings det om och om och om igen. Kanske är det mitt humör som spökar för jag hatar verkligen att bli väckt av att det ringer, enda tills jag vaknat till ordentligt och kan ringa upp.

Jag hoppas att det inte blir lika med halsen som det blev sist. Har gått och haft ont från och till nu x antal dagar så jag vill bara operera bort halsmandlarna så iallafall dom slipper vara ivägen. Börjar domna bort lite på höger sida från halsen till örat så det läre väl bli någon mysig sjuka här inom kort. Fast jag blir glad på samma gång, eftersom det börjar bli kallt ute och det antagligen är orsaken, vilket betyder att hösten börjar närma sig = LOVE!

Hösten är så mysig, för det första så innebär det att det snart är vinter, för det andra innebär det träning och iår ska jag faktiskt "ta mig i kragen" och börja gå ut och gå. Den har jag ju aldrig kört med förr... Hoppas bara att det funkar nu. Förhoppningsvis får jag med mig någon då jag ska ut, annars har jag oftast väldigt kass motivation till att gå ut och gå. Likaså att gå på gym själv. En liten latmask är nog vad jag är när det väl kommer till kritan, om det inte är något jag tycker om att göra som cykling exempelvis. Man kanske ska börja simma? Någon som har något tips?


Bild från Thailand -08. Min kokosnötsdrink, mummmmmms

WOW!

Rubriken får tala för sig själv, wow! Det här är så spännande och jag är så himlans nyfiken på hur det kommer bli. Jag håller alla tummar jag kan hålla för det här är verkligen en dröm som kan komma att gå i uppfyllelse, tänk om den gör det? Wow.. Jag förstår att ni inte alls hänger med i svängarna nu, det gör knappt jag. Men när jag fått resultat så kommer det att publiceras här på bloggen så ni får ta del av något som kan komma att förändra hela mitt liv :)

Idag är en lugn dag, jag känner mig ovanligt glad och lugn idag. Skön känsla. Ramona min lilla ponny blev betäckt igår, jippie! Fast det blev verkligen sent gjort, i augusti, jag vet. Men hon har aldrig visat sån där brunst förut. Min vän Rosanna kom till mig igår och skulle rida på henne, skritt gick bra och några pisspölar spreds ut över halva Gnarp, men trav? Icke. Småsur dam som vi höll på att få spunk på. Så jag pratade med Sara (hon som har hingsten Ramona nu är betäckt med) och berättade och jag fick komma dit senare på kvällen. Det var lite lustigt för Sara har även en shettishingst som stod ute i hagen där jag gick förbi med Ramona. Hon blev helt crazy vid hingsten, en liten jäkla shettis, haha! Men det gick även bra då hon fick träffa "riktiga" hingsten. Blir fler försök nu inom de närmsta dagarna och jag håller även alla tummar jag har till det :)

Bilden säger ju allt om vilket gulligt humör hon är på nu om dagarna, eller? ;) (Rosanna och Ramona)

IDAG FICK BLIVANDE FASTER...

...följa med Linda till barnmorskan och lyssna på bebis hjärtljud. Helt otroligt vad härligt det kändes att höra det. Riktigt häftig känsla! Och roligt på samma gång, det slog som bara den. Tänk att det finns en liten bebbe där inne som bara väntar på att komma ut. Eller ja, han/hon trivs ju bra där, snarare alla vi runt omkring som knappt kan vänta längre. 2 månader är det kvar tills det är beräknat att lillen ska komma ut till världen, så himla underbart och roligt!

Här är en bild på Linda's mage (Observera att denna bilden är tagen för snart 1 månad sedan) när hon sitter ner. Tjockis är vad hon är, kika in på hennes blogg för att läsa mer!



Något mer som bara växer och växer är Sara's mage. Fick se denna bilden idag, det börjar synas mycket nu. Sara har beräknat datum i januari. Klart ni ska klicka er in på hennes blogg och kika mer.



Nu sitter jag hemma hos pappa och Jeanette och väntar på att de ska komma hem med en kycklingsallad åt mig. Har inte blivit mycket ätande på sista tiden, men det är heller inte så konstigt om man tänker efter.. Men nog om sånt för i min blogg är vi alla glada trots att vädret gick och blev LIKE SHIT!

TAKE IT EASY MAN!

Frukta ej, jag har inte dött eller gått i ide. Jag njuter bara av min semester

Böle, fiska, sims 3, nageltrång, infektioner, trampa på spik, snickra, måla, häst, övningsköra, äta massa onyttigt, köra över mobilen med mopeden och massa annat är vad jag varit med om senaste veckan. Kommer skriva mer om detta framöver!

Slänger in lite bilder när vi åkte 240 cab idag, underbart! (mobilbilder tyvärr..)



SOMMARKVÄLL

Såhär är läget.
Internet här nere i Gnarp har inte fungerat speciellt bra de senaste dagarna, därför har det ej svarats på kommentarer och/eller uppdaterats något vidare bra. Så tyvärr blir det ingen/inga bilder i detta inlägget, tro inte att det ska funka inte.. Något som däremot är bra är att solen skiner. Eller ja, nu är det ju kväll. Men när jag lade mig och sov vid 1 mitt på dagen idag så regnade det och var mulet. När jag sedan vaknade vid 7 någonting så lyste solen in genom fönstret. Kanske är sommarvärmen på g nu? Jag håller tummarna, nu när äntligen har semester..

Det har hänt mycket de senaste dagarna med både födelsedagar, cruisingar och andra speciella dagar. Igår exempelvis spenderade jag halva dagen med bussåkande, inte illa? Det var en trevlig kväll, uppdaterar mer om vad som hänt de senaste dagarna, senare eller imorgon. Jag är SÅ trött. Det har inte blivit mycket sömn senaste dygnen.

Nu ska jag duscha och sedan .. ja.. göra något av mitt liv, haha!

Hanna Olsson - Det är nu som livet är mitt

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Hanna Olsson, 20 år och bosatt söder om Hudiksvall. I den här bloggen kan du läsa om allt ifrån min vardag, jobb, skolgång, vänner, fritid, shopping, inredning och så vidare. Jag brinner för att skriva och tycker om att dela med mig av mina känslor, tankar och mina egna ord. Välkommen för att stanna! Må gott /Hanna

RSS 2.0