vad mycket man hinner med

Att det ska vara så lite som krävs för att man ska hinna med så otroligt mycket, bara man ställer alarm. Det har jag gjort idag och igår, trots att jag varit ledig båda dagarna. Ska dock iväg och jobba vid halv 4, men det är ett tag kvar dit. Igårmorse åkte jag och hämtade Sofia, så for vi och handlade lite till henne. Jag köpte ny sportbh vilket jag verkligen tummar upp för! Efter det hämtade jag upp Emelie och det bar av mot stan. Lämnade av dessa töser efter vägen, och for sedan mot gymmet. Det blev kondition 30 min och sedan fokus på ben, rumpa och mage. Spenderade resten av dagen med Emelie och vi for bland annat till hennes mormor och morfar där vi bjöds på gott fika. Fick även reda på en underbar nyhet igår. Jag och Emelie är släkt, närmare sagt 4-männingar! Det är helt sjukt vad världen är liten alltså. Här har vi bott bredvid varandra i över 1 år utan att ens ha sett varandra. Sedan började Emelie i samma klass som Sofia, och genom Sofia presenterades vi sedan, häftigt.
Efter vi fikat och pratat släkt, traktorer, skidåkning och lyssnar på dragspelande så for vi och tränade på friskis. Jag hade först barngympa 1 timme, där jag hittade min drömprins. Lilla Joel, vad kan han vara.. 6-7 år? Haha. Han sprang efter mig och liksom iaktog mig hela tiden tills han vågade sig fram och frågade:
- Jaha, vad har du för intressen då?
Vad söt han är pojken alltså! Efter det pratade vi rätt mycket faktiskt, och vi ska ses nästa torsdag på barngympan igen ;) Haha! Gullunge!

Efter barngympan, när Emelie suttit och väntat på mig 1 timme, så tränade vi. Station/medel 90. Sjuuukt jobbigt! Överdrev nog lite med träning igår, dock är ju inte barngympan så värst ansträngande, men endå. Vi klarade oss igenom hela passet iallafall, duktiga och en gnutta stolta måste jag säga.

Idag ringde klockan halv 9, låg och drog mig i sängen en halvtimme, men upp och hoppa tänkte jag också klev jag upp och åt frukost. Efter det bar det av mot gymmet med mamma. Blev ca 20 min kondition och sedan fokus på ben, mage, rumpa och lade även till armar/axlar. Mycket skönt!

Nä nu har jag skrivit alldeles för mycket text, tack till den som ens orkade läsa igenom allt och slösade några minuter av sitt liv. Nu ska jag packa till fjällen, åker ju till Vemdalen på Skiweek på söndag med massa härliga folk!



Ska ner till min plutt idag, flyttar henne till Merethe i helgen :)

ett mål är en början

Oj vilket inspirerande inlägg det här kommer bli. Iallafall för mig själv. Nu när träningen börjar visa lite resultat så känner jag mig väldigt inspirerad till att träna och har satt upp 3 mål som jag ska klara av att genomföra. Jag ska vara med i 3 löpartävlingar. Blodomloppet, Vårruset och Tjejmilen. Blodomloppet och Vårruset är i maj. Det blir förmodligen Sundsvall och Hudiksvall jag ska vara med i dessa två. Tjejmilen är, som många nog vet, i Stockholm, och den är i september månad och mitt mål är att klara den på 45 minuter. Med tanke på att jag ska iväg till London i en hel månad, så ska jag börja redan nu. Känns som att jag är lite sent ute med att börja träna riktigt seriöst, men jag ska klara det endå. Nu är det slut på fjollträningen som varit hittills, nu är målen uppsatta, inspirationen på topp och jag gjorde nyss 100 situps. Duktig jag. Har årskort på friskis & svettis där jag kommer springa på löpband, jympa och spinna i mån av tid. Ett månadskort är inköpt till simning som jag ska försöka få till någon gång i veckan, också i mån av tid. Gåstavarna står så fint och väntar på mig i hallen tillsammans med en ny reflexväst och fleecetröja. Jag fattar inte vad jag segar i, jag har hur mycket möjligheter och val som helst och här sitter jag. Nä nu får jag dåligt samvete. Har gått ner 8 kg sedan september 2009 när jag började träna och det syns fan inte för 5 öre så det är ingen idé att visa upp resultatet med hjälp av någon bild, uäh.. Jag är aspepp pepp pepp och jag ska klara det här! Kom ihåg detta självpeppande inlägg när jag skriver något negativt framöver, om det nu skulle hända, ok?

Det blir ingen bild, bara text, massa text! Önska mig lycka till!

tid för sig själv

Hallå bloggen!
Längesen igen, som vanligt blir det så vill säga. Behöver jag säga att jag ska rycka upp bloggen igen riktigt, en gång till, eller har ni fatta vinken? JAG SKA JAG SKA JAG SKAAAA!!

Idag har det varit en väldigt skön dag. Solen har stått högt på en blå himmel, det har varit lite kyligt med Hanna Olsson var uppe 07.00 på sin lediga dag. Har sovit bort alldeles för många dagar den senaste tiden och idag hade jag faktiskt planer med Emelie. Hon var här igår och vi smidde massvis med planer som kommer göra livet bättre för oss på alla sätt och vis. Det bestämdes bland annat att vi skulle iväg och sola imorse, vilket vi gjorde. Efter vi solat åkte jag och tränade 1 timme på gymmet, sedan bar det av hemåt. Väl hemma tog jag hand om mig själv. Det blev bland annat varmansiktsmask, rengöringar och lite till fossingarna med. Sen somnade jag på spikmattan och vaknade 1½ timme senare, köng!

Nu ligger jag i sängen och väntar på ett väldigt viktigt telefonsamtal av Emelie. Det kommer handla om när vi ska åka och simma. Vill iväg nu nu nu! Men vänta.. Kan jag ens simma? Har inte badat sen jag var i Thailand 08.

Hanna Olsson - Det är nu som livet är mitt

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Hanna Olsson, 20 år och bosatt söder om Hudiksvall. I den här bloggen kan du läsa om allt ifrån min vardag, jobb, skolgång, vänner, fritid, shopping, inredning och så vidare. Jag brinner för att skriva och tycker om att dela med mig av mina känslor, tankar och mina egna ord. Välkommen för att stanna! Må gott /Hanna

RSS 2.0