take me away and make it okay, i swear i'll behave

Häj! Hemma nu med Maria och Angelina efter att ha jobbat 15-22. Har lust att hitta på någonting, samtidigt som jag verkligen inte orkar. Har nog inte varit såhär skönt att vara hemma som nu, på väldigt länge. Och som pricken över i'et så är jag ju ledig imorgon med. Får se om det blir en tur till Gnarp eller hur jag gör. Har massor att göra här hemma med. Städa igenom förrådet och få ordning på allt som är mitt och fixa i lägenheten. Betala lite räkningar som är det roligtaste som finns...? Suck.. Pengarna som rullar in som dom ska, rullar iväg lika snabbt i slutet av månden. Vad knepigt det är, att det är exakt samma visa varje månad?

Haha åh.. Från ingenstans så dyker ju Linda (din jävla apa) upp i mitt liv på facebookchatten och förgyller min kväll! Hjälp.. Det är nog det enda jag har att säga. HAHAHHA!

Jaja, ska nog sova nu. Eller kolla film. Eller duscha? Eller hitta på nått? Skitesamma var det väl, hööörs!

Pusselipuss

My lovely ones

<3

you say it best when you say nothing at all

Godmorgon! Blev väckt av min käre storebror för en stund sen, tackar och bockar, så nu sitter jag här med älskade Burken. Maria och Angelina ligger och sussar så sött och den ena snarkar värre än den andra. Berra och Sivert är också med. Haha, jag måste genast knäppa kort på dom. Lägger ut dom senare.
För er som inte vet så är Bert och Sivert mina kissemissar :)


Sivert när han nyss kommit till mig :')

TWILIGHT - BREAKING DAWN 18/11-2011 TRAILER!!




don't stop believin

Sitter och lyssnar på mysmusik och njuter. Hade nästan glömt bort hur det var att pyssla med sin blogg om man har den på blogg.se. Kommer ihåg hur jag satt i timmar för längesedan när jag bloggade som mest och tillochmed var med på topplistorna på blogg.se. Det var tidet det, men fasiken vad tid det tog också för den delen.
Som ni ser så har jag gjort lite ändringar, det är ju så roligt att fixa så kommer väl sitta uppe hela natten så blir det här finemang. Känner mig grymt social med Maria och Angelina som är hos mig med för den delen. Men äh, dom har varandra precis som min kärlek till burken som förgyller mitt liv på sitt egna vis ikväll.
Orkar inte ens ägna en tanke till alla som är ute på fyllan just nu. Hoppas bara ni är jävligt bakis imorgon, så får ni röja bäst ni vill för min del.

Däremot skänker jag alla mina tankar till dotter och mamma Karlsson ikväll som just nu vakar över sin kära mor/mormor. Jag har själv suttit i exakt samma sits, jag vet, jag känner med er och jag tänker på er så mycket. Liver är inte rättvist kan man tycka. Under kan väl ske? Att tro gör mycket, att hoppas gör mycket, men att hända gör mest. Don't stop believin. Håll om varandra, ta hand om varandra. Prata om allt mellan himmel och jord. Tårarna slutar aldrig att rinna, men det hjälper på samma gång. Ensam kan vara stark, men tillsammans med någon blir man starkare oavsett man tror på det eller inte! Kom igen nu. <3

älskade morfar
tack för allt

amazing news

Åh, lycklig tjej gånger tusen! Jag har miljoner miljarder saker jag bara vill skriva ut här till alla er här och nu, men det känns bara inte rätt just nu. Det här är verkligen något stort i mitt liv, något otroligt stort. För en gångs skull har jag bestämt mig till 110%, och bara man vill så går ju allt, eller? Nu gör det iallafall det. Som en underbar människa sa: Förvirring är bra, då betyder det att man är påväg åt rätt håll! Du ska ha stort tack i allt detta, fina du.

Jag trotsar min huvudvärk som jag har haft hela dagen och sitter här och kikar med ett öga och försöker få ner några rader men nu får jag ge mig.

Ta hand om er, var rädd om varandra och allt orndar sig på ett eller annat vis!

tell the world that i'm coming home

Huvudvärken i mitt hjärta! Usch.. Har just badat skumbad och ville aldrig kliva upp. Synd att jag inte riktigt har tålamodet till att ligga i badet särskilt länge. Har absolut ingenting planerat för kvällen, är helt slut och ska lägga mig på min bästavän spikmattan om en stund. Maria sitter ute med en godispåse på balkongen, är bra sugen på att gå ut och sno lite. Sen då? Filmmys? Sova? Antagligen. Får se om min käre mor kanske kommer förbi en sväng också. Har för övrigt jobbat idag, det var tillochmed riktigt roligt idag på jobbet. Den ena sjukare än den andra, det är vi det!

Kommer du ihåg? Var det igår? Du tog en främmande skrämmande människa och kysste hans hår

gnarp gnarp gnarp!

Nyduschad tjej sitter vid datorn och ska ta och göra sig iordning och kanske försöka hitta något att ta på sig. För 17:29 går tåget mot fina Gnarp där jag ska umgås med massa raringar som jag saknar i massor. Ska försöka hinna laget runt. Först käka med Linda och Andrea, sedan vidare till Pappa och Jeanette, och sen sover jag nog hos Hilda och Pompen m fam! Wunderbart. Har inte sovit där på tusen år, så ikväll får det bli så. Börjar jobba 16:00 imorgon så då kan man sova ut, troligtvis, om inte hjärtegullbarnen vaknar på fel sida imorgon ;) hähä.

Nej, nu har jag nästan bråttom. Fast endå inte. Men endå.
Och ja, jag ska göra något åt hur min blogg ser ut. Dammade av den här istället för nattstad. Orkar bara inte just idag, sen vägrar min dator samarbeta så pass mycket med mig också så skyll på den!

you found me

Sitter hemma med finaste Zara. Den lediga dagens stora planer har helt och hållet sabbats och jag är skitsur. Jag skulle hinna med CUL, för att fixa massa papper. Träffa Helena Korven Lindberg, och umgås lite där. Hinna träffa mormor som har fått en spricka i foten, min söta. Och träffa Anna som ska få kika i Oriflamekatalogen och sedan åka till Gnarp. Jag har hunnit med:
Vakna, ringa CSN, bli sur och sen kom Zara och räddade mig. Duktigt..

Jävlas även med banken och försöker öppna ett nytt konto till mina Oriflame kunder. Självklart ska ju även det krångla. Känns som att allt är på min sida idag. Så här sitter jag i sängen och Zara i soffan. Jag lyssnar på musik, sjunger lite snyggt och hon spelar spel på sin mobil. Socialt på hög nivå.

You came
Made me sick
You left


http://www.youtube.com/watch?v=adGA6dSpfeQ

i know your head is spinning

well, you wanted something beautiful
you wished for something new
well, you wanted something better than
wished for something true
been lookin for a reason and
something to lose

this is our beginning
coming to an end



Hanna Olsson - Det är nu som livet är mitt

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Hanna Olsson, 20 år och bosatt söder om Hudiksvall. I den här bloggen kan du läsa om allt ifrån min vardag, jobb, skolgång, vänner, fritid, shopping, inredning och så vidare. Jag brinner för att skriva och tycker om att dela med mig av mina känslor, tankar och mina egna ord. Välkommen för att stanna! Må gott /Hanna

RSS 2.0