SOMMAR I GNARP

Underbara sommar.

Lite sent, men nu är jag inne i "bonntiden" i lilla Gnarp. Det är tiden då man spenderar sina dagar från att det blir ljust till det blir mörkt ungefär i en traktor. Tiden man dricker ljummen saft som blivit varm i solen, då man lagar det som gått/går sönder under dagen och lyssnar på rix fm i hörselkåporna från morgon till kväll. Smuts under naglarna, shorts och linne. Det har jag gjort idag, jag har spenderat 12 timmar i en traktor här nere i Gnarp. Har kört runnbalar hela dagen, och när jag såg på klockan att den började närma sig 21.00 kunde jag inte tro mina ögon. 12 timmar, så fort? Det har varit skönt, känner mig verkligen hemma nu när jag hållt på med det. Livet på landet är så skönt, fast det tycker jag antagligen för att jag är uppväxt här.

Imorgon är det sista dagen på jobbet sedan går jag äntligen på semester i 2 veckor! Så otroligt skönt det ska bli måste jag säga. Det blir en hel helg i Gnarp till att börja med, tillsammans med Emilia. Ser fram emot det :)

Nu ska jag dra mig in i duschen sedan ska jag slå igång en film och sova. Är lite trött nu känner jag..

Gillar du min blogg? Gör det enklare, tryck på bilden nedan och lägg till mig på bloglovin så ser du direkt när jag uppdaterat :)


Förresten, hur gillar ni min nya design? :)

FRÅGESTUND

Eftersom jag bara fått en kik på en dator nu här nere i Gnarp idag bara så kör jag igång en frågestund, förblir nämligen i Gnarp några dagar och kommer nog inte ha tillgång till min egen dator på några dagar.  Bara att fråga på vad som helst! :)

JOBB SEDAN GNARP

Hallå kära blogg!

Ska alldeles strax bege mig mot jobbet, tänkte komma i tid idag. Det är iallafall mina planer. Jag börjar jobba 13.00 och slutar 17.30, då blir det raka vägen hem och ta undan disken, damsuga och plocka rent lite allmänt för ikväll åker jag ner till pappsen i Gnarp och förblir där x antal dagar. Mitt bankomat kort har ju "försvunnit" om man säger så. Tänker inte gå in på det mer, men det är iallafall spärrat och det kommer landa ett nytt kort i min brevlåda inom 4-5 arbetsdagar. Tills dess får jag leva på Gnarp har jag en känsla av. Inte mig emot, får ju träffa massa mysigt och bra folk i några dagar. Jag har även en alldeles speciell idé för en person som verkligen behöver hitta till sig själv igen. Jag hoppas det funkar, håller tummarna..

Solen skiner mer idag, himla skönt! Jag sa ju att finvädret väntar på min semester, eller hur? Det är så skönt med sommar, sommar är utan-smink tiden enligt mig. Kan vi inte alla bara vara naturligt vackra istället? Well, det gäller väl att avvänja sig antar jag.. Ha nu en fin dag i solen allesammans!

Här får ni en bild på mig, mina glasögon och min hamburgertröja. Jobbar man på donken så gör jag, arbetsskada? Vem vet ;)

NÄR BÖRJAR DET?

Hur lång tid skulle det ta innan man börjar skriva på boken? En författare säger ett halvår, andra mindre, andra längre. Jag tror att alla pusselbitarna måste sitta någorlunda på plats innan man kan börja, och jag tror faktiskt att jag vet hur jag ska lyckas med detta. Iallafall hur jag ska lyckas med identiteterna i min bok. Vad den kommer att handla om är ... (läs mer här)

Jag har just sett klart på Twilight....igen. Det går inte att få nog av den helt otroligt underbara filmen. Klickade även in mig på en tjejs blogg, hon hade "sneak peak's" på New Moon (uppföljaren av Twilight för er som inte vet) som har premiär den 20e november. Hur ska man kunna vänta enda tills 20e november, va? Är det ens möjligt? Ännu har jag inte köpt nästa bok så jag är ganska stolt över mig själv må jag säga. Jag måste lyckas spara mig tills efter nyår, tja, det kan ju bli mitt "tidiga nyårslöfte". Annars kommer man ju läsa ifrån och måsta vänta ännu längre på nästa film. Kommer aldrig klara det, men det är värt ett försök.

Det var en tung dag idag på jobbet med otroligt mycket gäster så man nästan flippade i slutet (vi var så få som jobbade de sista timmarna). En stor del av mitt "flippande" var tack vare min högra stortå som jag tydligen inte gett tillräckligt med uppmärksamhet, så denne har givit mig mycket smärta de senaste dagarna. Jag börjar fundera på nageltrång, det var iallafall så det började. Både igår och idag glömde jag att ta med mig strumpor till jobbet, glömmer detta eftersom jag cyklar till jobbet i "lättare" skor. Idag var passet 7½ timme långt, barfota i mina extremt obekväma skor. Det var verkligen inte hälsosamt för min stackars stortå, den fick rätt mycket stryk. Så när jag äntligen kom hem och kunde kolla hur den såg ut efter cykelturen hem, visade det sig att nagelbandet höll på att spricka upp. Under naglebandet doldes inte det vackraste. Huden är uppsvälld, antagligen proppfull med var. Mycket skönt och mysigt. Eller inte.. Men nog om detta så jag inte skrämmer iväg er med min lilla skrumptå, haha!

Det blev en lugn kväll ikväll - igen. Känner mig ganska tråkig faktiskt. Men det är endå skönt, man kommer underfund med så mycket när man är ensam hemma i lugn och ro. Det är också mycket givande.

Så, hur har era dagar varit? :)

VITALA

Godmorgon kära blogg

Har varit ovanligt pigg denna morgon, solen skiner ju faktiskt litegranna idag. Har hunnit med en dusch och ska strax göra iordning lite frukost, sedan blir det cykling till jobbet. Ett långt pass väntar framför mig, jag kommer komma hem om 10 timmar beräknat från nu. När jag kommer hem blir det städning, ut med sopor, diska, städa wc etc, jag åker nämligen ner till pappa i Gnarp imorgon eftersom jag är ledig på måndag så får man passa på. Skönare att komma hem till en ren och fräsch lägenhet så kan man hålla humöret uppe.

Dessa "Naturpost - Vitala" landade i min brevlåda igår efter att jag klickat in mig på en gratislänk och fick "prova gratis en månad". Har ni provat dessa och isåfall fungerar de? Tja, man förlorar väl inget på att testa antar jag.

ALLA DESSA DRÖMMAR

Vad ska man göra av alla dessa drömmar? I vilka fack ska man placera dem? En 17-årig tjej som har på tok för mycket hon vill åstakomma, mål att uppnå, drömmar, visioner, förhoppningar. Man suktar hela tiden efter att klättra uppåt för var dag som går. Att ha tålamod har aldrig varit min starka sida, vilket har visat sig mer än någonsin de senaste dagarna. Vad gör man när man så säkert vet vad man vill göra, men något annat säger att, "det finns inte en chans" och "hur skulle jag kunna klara av det?". Jag vet att jag vill skriva en bok, en alldeles egen. Jag vill få den publicerad, jag vill att folk ska läsa den. Men hur lyckas man? Vissa säger livserfarenhet, lev några år till, andra säger skriv skriv skriv! En författare skriver att en bok vill födas, den väntar inte bara för att det är sommar och semester. Man ska skriva så fort det känns så i huvudet, kroppen och själen. Och när man tänker efter så känns det faktiskt. Vissa dagar älskar jag att cykla upp för de långa backarna påväg mot jobbet, när solen skiner, för då är inspirationen kring mig så otroligt hög och jag lyckas rota fram minnen jag skulle kunna ta med. Jag ser även saker under cykelturen som kan få mig att få sådan lust att bara sätta mig ner att skriva. Andra dagar hatar jag dessa backar mer än något annat, jag blir på dåligt humör och all skrivlust försvinner. Det märks verkligen att det måste vara "rätt tidpunkt" för att skriva. Jag har en idé om vad jag ska skriva om nu iallafall, tror jag..

Känner att detta inlägget fick lite känsla av egoism, vet inte hur många "jag" det finns med i texten.

MYCKET INTRESSANT

Godmorgon kära blogg och läsare.

Hoppas att ni mår bra idag även fast vädret är alla svärord jag kan komma på. Jag blir så otroligt less på detta vädret. "Svensk sommar", som vi kallar det. Fast det kanske väntar på att min semester ska starta? Jag får tro så och hoppas på det så länge, ta fram paraplyet och åka den tråkiga bussen till jobbet idag.

Idag väntar ett långt pass på jobbet, och jag blir så arg på mig själv. Jag är verkligen dagblind. När jag vaknade var det första jag tänkte på, hur jag skulle komma till jobbet idag. Funderade ett tag och kom fram till att jag kan åka buss eftersom att det är lördag, helg, för då går bussarna kvart över varje timme (07.15, 08.15). Nu när jag kollade vilken dag det var, så insåg jag att det är en omöjlighet då busen på vardagarna går en gång i timmen, varje gång kvart i (07.45, 08.45). Bra jobbat Hanna, nu får du skylla dig själv när du måste cykla i regnet!

När jag slog igång datorn idag skyndade jag mig självklart in på en speciell sida för att se om jag fått något svar. Det hade jag, och jag är så glad över detta! Läs mer om detta här.

BEVILJAD SEMESTER

Goddag kära bloggen

Är på väldigt bra humör idag. När jag vaknade startade jag datorn och klickade in mig på mctime.se (där vi som jobbar på McDonald's har våra scheman, gästbok, nyheter etc.) och hade 1 oläst mail. Det var min semesteransökan - som hade blivit beviljad. Så skönt det känns! Jag har räknat ut att jag har drygt en vecka kvar att jobba sedan ska jag njuta av ledigheten. Förhoppningsvis har jag min handbok "Skriv på!" i handen då också när jag beställt den. Läs mer här..

Har fortsatt med underbloggarna nu på förmiddagen, har fått iordning på 2 till tror jag. Jag ska nog fortsätta med detta efter jag kommit hem från jobbet. Och idag ska jag cykla, för vädret ser rätt skapligt ut nu, men kommer det göra det ikväll också? Det är en risk man får ta, kanske får en gratis dusch påvägen hem, haha!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Vad ska ni göra idag? :)




UNDERBLOGGARNA SNART FÄRDIGA

Har ägnat iprincip hela kvällen åt att fixa underbloggarna till min blogg, dvs flikarna ni ser alldeles under min header. Jag lyckade nämligen hitta ett nytt program som jag inte har använt förut, så jag skapade mig lite nya fräscha designer som ni även ser här. Kika gärna in på de som är klara nu. Det är "i rampljuset just nu", "kändisnyheter" och "om mig" som jag har designa nu ikväll. Ska ta itu med de andra två imorgon någon gång.



Nu är jag väldigt trött, funderade ett tag på en film, Grinchen. Som jag saknat att kolla på den filmen, och som jag längtar till julafton på något konstigt vis. Det måste vara det deprimerande vädret som lika gärna kunde få utspela sig på julafton, fast då på snöklädd mark och snö som yr i luften istället för detta regn och rusk. När ska sommaren komma på riktigt? Appropå det, så sökte jag semesterledigt idag, de 2 första veckorna i Augusti. Känner att jag verkligen behöver det och det kommer även att ge mig mer tid till boken som jag är så spänd över. Det känns så roligt, läs mer om det här. Och glöm inte att fortsätta svara på detta inlägget, ge gärna tips och råd.

Lyckades klicka in mig på någon sida och fann denna vackra bild. Åh så kär jag är i det jag hittills sett/läst ur Twilight. Denna bilden får avsluta kvällen. Sov nu så gott, och dröm fina drömmar :)

HUR GÖR MAN?

Alltså jag får sådan inspiration när jag läser andra boken i Twilight-serien. Jag vet inte alls vad jag vill göra med mitt liv, vad jag vill jobba med, bo, ja allt. Men jag vill göra något som är jag, och jag vill göra något stort. Lyckas göra något stort, men vad? Jag har funderat och sökt på olika skolor som bartender, stylist och sådana skolor man drömmer sig bort i när man läser om. Men jag har fått inspiration till något helt annat - att skriva. Men vad? All inspiration jag fått senaste veckorna har vart tack vare boken, men hur fortsätter man? Och hur börjar man? Hur kan man skriva något bra, som folk vill läsa? Jag vill kunna skriva som Stephanie Meyer, hon skriver så bra så man kommer på sig själv när man inser att man tjuvkikar några rader neråt så fort det blir spännande läsning. Men hur gör man för att lyckas? Vad vill folk läsa om? Och hur ska man kunna "amatörskriva" utan att det ska likna något som redan finns att läsa? Vad behöver man? Behöver man något speciellt? Någon utbildning inom skrivande? Jag vet inte, men jag vet att jag vill, vill kunna. Måste man veta "hur man ska göra" om man vet att man vill? Om man är så säker på att man vill något så mycket, vad stoppar då? Det enda som kan stoppa är väl om fantasin slutar, men när fantasin slutar, då är det något allvarligt fel.. Jag ska iallafall försöka, jag vet inte vad den ska handla om, men jag ska lyckas även om det kommer att ta tid. Jag vill ha något gjort av mig själv - i mina händer - i andras händer. Det vore nog den ultimata lyckan, om andra skulle tycka om vad lyckats fått ner på blad i en bok.

Risken är väl att man går ut för mycket utanför gränserna. Hur lyckas man, så som Stephanie Meyer lyckas, att få ner så många känslor, så många händelser på 450 ynka sidor? Det är som min gamla svenskalärare sa. "- Vi tjejer berättar alltid för mycket, och vi ritar alltid blommor på kanterna av a4a pappret". Om man rotar bland minnen, skulle det ge bra läsning? Det skulle krävas mycket. Jag önskar att jag var som Dumbledore i Harry Potter. Jag vill också kunna, med hjälp av en trollstav, kunna dra ur minnen ur huvudet och spara dem förevigt.

Jag har fått mycket beröm under mina skolår att jag kan skriva, men det måste vara något man ska utveckla vidare? Hur lång tid skulle det ta att bli duktig? Hur lång tid skulle det ta att få ner sina egna ord, en fantasiberättelse, en verklig berättelse, en påhittad berättelse, i en bok - som folk vill läsa? Jag vet inte, men jag ska prova. Det är nog min dröm, iallafall just för tillfället. Att bli känd på sitt skrivande, den tanken tyr sig inte dåligt i mitt huvud faktiskt. Bara tanken på att få sina rader, på film, det vore något jag aldrig skulle våga önska, våga hoppas på.

Det svåraste av allt är vad man ska skriva om. För vad lockar folk? Vad intresserar folk? Dagens, veckans, månadens, årets fråga blir till er - vilken sorts läsning intresserar just dig?



JAG VILL - JAG KAN - JAG SKA

ÄNTLIGEN NÅGOT BRA PÅVÄG

Kommer ni ihåg när jag skrev förut om att jag fått reda på något bra, som jag inte fick berätta just då? Nu får jag berätta. Min fina vän Sara, 17, är gravid! :) Det är så himla roligt tycker jag. Och Linda min brors flickvän är gravid, så nu väntar bara bra saker framöver. Bebisar ska komma till världen och få slut på allt dåligt som vart i vår lilla kommun den sista tiden, och ryktena säger att det är bra många som väntar barn. Nästan så man blir lite sugen på en plupp själv. Vet att både mamma och pappa läser min blogg så kommer väl få höra ett och annat framöver när jag skrivit detta, haha ;) Stort stort grattis till er båda får jag säga.

Självklart  ska ni väl gå in och besöka dessa och läsa mer? :)

Sara's blogg - Linda's blogg



Detta är Linda's mage. Stolt faster jag ska bli, så himla roligt :)
Jag ska lära bebben allt jag kan, haha!

VECKANS BLOGG UTVALD!

Börjar inlägget med vad rubriken säger! Jag har blivit utvald till en av finalisterna i en Veckans blogg tävling hos supersvennson. Gå gärna in där och rösta på mig sötnosar! :)



Gårdagen spenderades tillsammans med min vän Ida som kom ner till mig från Härnösand för en härlig filmkväll. Vi hade planerat länge att vi skulle damma av gamla Beckfilmer, vilket vi också gjorde. Jag älskar alla Beckfilmerna, och jag vet inte hur många gånger jag har sett dem. De är filmer som aldrig kommer att tyna bort, utan sådana man kommer kunna ta fram lite nu och då framöver.

Jag håller på och gör chokladpudding för tillfället. Kände att jag behöver det i min otursdag. Jag vaknade verkligen på fel sida idag. Varför behöver jag inte ta här, men det är inte trevligt att vakna och det första man gör när man kollar på telefonen är att bli arg arg arg. Och det höll i sig under frukosten också, och allt gick fel. Jag spillde juice i flingorna, jag spillde på mig själv, tappade mackan på mig och ja, bara tok helt enkelt. Så jag bestämde mig för att vispa ihop lite chokladpudding och tröstäta lite innan jag ska cykla iväg till jobbet om en halvtimme drygt. Efter jobbet kommer min vän Helena hit ifrån hudik, ska bli skönt och roligt att träffa henne igen då vi inte ses så ofta och mycket. Får se vad kvällen har att bjuda på, något roligt hoppas jag. Jag vet inte ens vad det är för dag idag ungefär, man blir så när man jobbar på Donken. Eftersom man jobbar så konstiga tider. Inte måndag-fredag, ledig lör/sön. Utan man jobbar oregelbundet och vilka dagar som helst. Så det känns inte så speciellt att säga att det "äntligen är fredag".



Klickade även in mig på denna sida och läste lite. Ja vad ska man säga?





Svara på dagens fråga i inlägget nedan!

OTURSDAG!

Har inte så mycket annat att skriva just nu, kolla på rubriken så fattar ni..

DAGENS FRÅGA:

Vad tycker du om detta?



Läs mer:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5526257.ab

HARRY POTTER OCH HALVBLODSPRINSEN

Igår var jag och Emilia på premiären på Harry Potter och Halvblodsprinsen. Och jag kan ju säga att vägen dit inte var den enklaste. Först gjorde vi oss iordning hemma hos mig för att sedan gå ner på pizzan och äta. Då börjar det åska och spöregna, och jag tänkte att mamma nog tagit med sig paraply när hon åkte till Norge. Så vi väntade ett tag, men det lugnade inte ner sig. Efter ett tag så hittade jag ett paraply otroligt nog så vi kunde gå iväg. Båda vi är så otroligt rädd för åska och det blixtrade och dundrade ute. Undra hur vi såg ut där egentligen, vi två nötskal under ett paraply? Haha.

Efter att vi ätit så åkte vi in till stan. Väl framme så ser vi när vi kollar upp mot bion att det är proppat med folk. Detta var ungefär en halvtimme innan filmen skulle börja. Efter ett tag kom vi in och tog ut våra biljetter, hittade den kortaste kön till popcorn och dricka, och sedan gick vi in i salongen. Vi skulle sitta längst fram, det var de enda platserna som fanns då vi skulle boka. Jag förstår inte varför de platserna inte anses vara lika bra som de andra, enligt ungefär alla? Jag tycker det var skönt. Inga huvuden framför sig som täckte halva texten, inge trångt åt benen. Jag gillade att sitta där iallafall.

Filmen var riktigt bra, riktigt bra. Frågan är nog hur man ska kunna vänta tills nästa film? Och kommer man bli missnöjd över nästa film, om man köper boken redan nu? Antagligen. Vad tror ni? Är det någon av er som sett filmen eller läst boken? :)



DAGENS FRÅGA:

Vilken är din favoritlåt?

PÅ BESÖK I KÄRA BÖLE

Hallå där!

Nu har jag just vaknat upp i mitt barndomshem, alltså där jag växte upp, nere i kära Böle. Eftersom jag inte börjar förrens 16.30 idag så passade jag på att åka ner hit igårkväll och träffade lite släkt och vänner. Det kändes faktiskt riktigt skönt och roligt att åka ner till Gnarp igår kände jag när jag hoppade av bussen. Det var varmt och mycket bättre väder än uppe i Sundsvall. Konstigt att vädret kan skilja så mycket på bara 4.5 mils avstånd. På vägen ner läste jag vidare i min Twilight bok. Åh vad den är bra, men ack så arg/ledsen/besviken jag har blivit under de ca 150 sidorna jag nu läst. Tänker inte gå in på mer detaljer eftersom det nog är flera som läser min blogg som ännu inte läst någon av böckerna. Men jag har tjuvkikat några hundra sidor framåt i boken, och det ser ut att bli bättre då. Haha, jag vet. Men jag är sån, jag kan inte styra över min nyfikenhet helt enkelt :)

I förrgår hade jag, Emilia och Angelina filmmaraton hemma hos mig. Det blev 3 filmer tror jag, för vi kom igång så pass sent. Innan hade vi bestämt oss för att kolla på alla 3 Ice Age filmerna, bara för att hålla humorn uppe och kunna se resterande filmerna vilka skulle bli Harry Potter filmerna. Vi såg Ice age 1, skippade 2an för vi höll på att somna under filmens gång, såg i början av 3an och hela Harry Potter - de vises sten. Jag såg även i början på Harry Potter - den flammande bägaren. Så filmmaraton blev inte direkt nån poppis som det verkar. Men jag tror att jag och Emilia ska fortsätta ha Harry Potter maraton ikväll, eller rättare sagt, vi måste ha det! För vi ska nämligen gå på premiären på den nya Harry Potter filmen som går imorgon. Hur kul som helst, har höga förväntningar på filmen måste jag säga. Kommer att göra en liten recension av den imorgon eller på torsdag.

Nu ska jag vara lite trevlig och social innan jag beger mig. För med tanke på hur mitt schema ser ut så blir det inte så många Gnarp tillfällen känns det som. Ska försöka pressa in några i schemat, får se hur jag lyckas :)

HEMMA FRÅN JOBBET

Hallå där!

Äntligen hemma från jobbet, klockan är efter 22.00 och jag är rätt så trött måste jag säga. Jag fick min älskade bok idag på jobbet också utav min fina vän Rosanna, så det blir nog läsning halva natten skulle jag gissa på. Vi bokade även in en tacoskväll till veckan med lite personal från McDonald's, mys det kommer att bli hoppas jag.



Jag har även fått en till sak idag. Eller ja, en sak som jag måste hämta för att få om man säger så. Ett piano! Jag är så glad för nu kommer jag kunna börja ta upp spelandet igen. Jag spelade nämligen piano i flera år när jag var mindre, men slutade antagligen för att man blev så "cool" när man började i högstadiet. Men nu är jag så sugen på att börja spela igen, och min barndomskompis Amanda skickade ett sms till mig där det stod att hon hittat ett piano som jag skulle få. AWESOME! Nu gäller det bara att hitta några som vill hjälpa till att bära upp ett helt piano i 3 trappor i ett lägenhetshus, sedan ska jag det första jag gör, lära mig låten: River flows in you - Yiruma. (Låten som spelas här på min blogg). Det känns ju nästan som att man fyller år ju, haha!

REGN OCH STORM + DAGENS FRÅGA

Godmorgon allesammans

Jag har just vaknat, till detta väder. Men det är väl vad som kallas för svensk sommar. Man blir inte annat än ledsen och deprimerad när det är sånt här väder alltså, verkligen värdelöst. Så jag har verkligen tur för min Twilight bok har kommit nu! Kommer att få den av min kompis efter jobbet efter 21.00 så jag kan inte tjuvläsa innan. Jag får nog börja läsa när jag sitter på bussen ner till Gnarp, om det går som jag planerat ska jag åka ner dit ikväll. Såhär såg det ut när jag kollade ut på balkongen. Höll på att blåsa bort och det regnade på den också. Vad bra det känns att jag inte har något paraply hemma också, jippie!



DAGENS FRÅGA:
vad tror du om detta?



http://http://www.aftonbladet.se/nyheter/michaeljackson/article5493624.ab

DAGS ATT SOVA

Nu måste jag faktiskt få mig själv att sova. Jag har varit vaken alldeles för länge de senaste nätterna och helt vridit på dygnet och det håller inte längre när man jobbar och stressar på McDonald's. Det blir mer inlägg imorgon innan jag börjar jobba. Hoppas på bättre väder då så man kan cykla dit och bränna lite fett istället för att åka bussen som alltid är försenad vilket gör en på så dåligt humör..

Förresten så fick jag höra idag om något som gör mig så fruktansvärt arg, och förvånad över vilka idioter till människor det finns! Det är någon som har varit och skärt sönder skrevet på en hingst nere vid Strömsholmsområdet. Det får mig att komma att tänka på Gnarp, där det hände massa otrevligheter med hästarna på Gnarps ridklubb då det var någon som var dit och klippte av svans och man på hästar, samt gjorde illa dem bakom öronen. Helt ofattbart och sjukt gjort. Jag förstår inte hur någon ens kan vilja göra något sådant.

Vad tycker ni om detta?


Sov gott allesammans, puss och kram!

TWILIGHTNÖRD TILL TUSEN

Hej kära blogg och läsare!

Idag tycker jag inte om vädret, vart tog solen, värmen och sommaren vägen tro? Jag har ingen aning, fast samtidigt känns det okej att det regnar lite så det växer mer och blir friskare luft. Men spöregn och storm kan väl endå hålla sig vaken om nätterna istället för att förstöra vardagarna? Eller vad tycker ni? Men efter regn kommer solsken som man brukar säga

Det har hänt en hel del sedan jag skrev sist. Bland annat har jag sett Twilight för första gången i mitt liv i förrgår. Och jag tittade på den 4 gånger den kvällen (kollade även på sista scenen minst 40 gånger). Jag är helt såld i filmen, helt såld! Just därför kommer låten Yiruma - River flows in you att spelas här på bloggen några dagar framåt. Denna ska jag nämligen ha lärt mig på piano tills min 18 års dag! Trodde inte att filmen skulle vara så bra som alla sagt men den steg över topplistan bra mycket, iallafall för mig. Detta har resulterat i att jag har gått och köpt mig Twilight 2 boken på nätet. Eller, min vän fick göra det åt mig. För man måste vara 18 år för att få köpa en liten pocket bok för 49:-, det tycker jag faktiskt är att gå lite till överdrift. Appropå 18, på lördag är det faktiskt "bara" 4 månader kvar tills min 18 års. Jag vet att det är ett tag, syftade lite mer på hur fort tiden gått. Jag tyckte jag just fyllt år, och nu har det redan gått 8 månader sedan jag gjorde det. Grattis till min dator som fyller år på lördag, 10 månader då, haha!



Mamma är fortfarande i Norge och förblir där några veckor till. Min ponny står på betäckning och livet flyter på som det ska. Jobbar väldigt mycket nu i Juli, över 100 timmar har jag fått in på schemat och det känns kanon för då blir det nämligen en liten utlandsresa med flickorna. När har vi inte bestämt, inte för sent och inte för tidigt. Blir nog på höstlovet, när vissa av dom har, andra har ju inte lov längre, hihi. Endå är alla jag ska åka med äldre än mig. Men nu ska jag inte vara sån.

Det har gått 2 månader sedan Bosse gick bort, snart 10 månader sedan min vän Robin gick bort och ca lika länge sedan Leif gick bort. Robin skulle ha fyllt 18 år imorgon, tungt.. Jag har iallafall gjort en minnessida till Bosse. http://www.tillminneav.se/showPage.php?id=897&tab=about

Imorgon börjar jag jobba 15.00 så får en "liten" sovmorgon, skönt!

KVÄLLENS FRÅGA:

Vad tycker du om filmen Twilight?

SUNDSVALLS GATUFEST

Hallå där!

Nu har jag precis kommit hem ifrån en impulskväll på gatufesten. Skulle åka ner på stan och träffa min vän Angelina. Vi åt på MAX och sedan kom en annan vän, Nathalie. Eftersom det var gratis inträde idag på gatufesten så drog vi dit. Det var helt okej, jag och Nathalie åkte en karusell som jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig i. Den gick så fort och snurrade hela tiden. Det roligaste av allt var att se på henne när hon satt bredvid mig och såg ut som hej-kom-och-hjälp-mig i både håret och rösten, haha. Det var riktigt roligt måste jag säga, tyckte både jag och Nathalie. Vi kikade även på folk som hoppade bungyjump (stavning). Fy vad otäckt! Men vi blev lite "inspirerade" så nu ska vi åka ner till huvudstaden till veckan, antagligen på måndag, bara över dagen och gå på Grönan. Det är något jag ser fram emot, det kommer nog bli hur roligt som helst!

Något annat jag ser fram emot är att min kusin Esmeralda som jag inte träffat på flera flera år ska komma hit på lördag och stannar över natten. Hoppas på en trevlig dag/kväll. Det är verkligen på tiden nu att vi träffas. Borde bli någon släktträff snart innan vi glömmer bort varandra. Men det blir väl så när släkten är utspridd över hela Sverige, haha.

MYCKET SISTA TIDEN

Hallå kära blogg och kära läsare!

Ja som ni ser själv så har det inte blivit mycket till uppdatering här inte, tyvärr. Jag har varit nere i Gnarp nu så många dagar och har helt enkelt inte kunnat eller haft tid att kunna uppdaterat något. Har flyttat hästen på betäckning, tältat och umgåtts med vänner. Måste ju passa på eftersom jag ska jobba väldigt mycket nu i juli, vilket betyder att jag kommer att vara i Sundsvall några veckor framöver = mer bloggande igen! Fast imorgon ska jag ner en sväng för då fyller min kära pappa år, grattis!

Förresten så är tävlingen också avgjord, och vinnaren är historia nummer 7! (http://sophielerberg.blogg.se/ ) Stort grattis till förstaplatsen och till örhängena! :)

Tänkte köra en liten hiss och diss här. Vad tycker ni om dessa plagg? Klickade mig in på både gina tricot och nelly.com, lika farligt varje gång för man hittar alltid något man vill ha..
(kom ihåg att skicka in låtar ni vill ska spelas som dagens låt på min blogg!)



xoxo

Hanna Olsson - Det är nu som livet är mitt

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Hanna Olsson, 20 år och bosatt söder om Hudiksvall. I den här bloggen kan du läsa om allt ifrån min vardag, jobb, skolgång, vänner, fritid, shopping, inredning och så vidare. Jag brinner för att skriva och tycker om att dela med mig av mina känslor, tankar och mina egna ord. Välkommen för att stanna! Må gott /Hanna

RSS 2.0