värme? jatack!

Klent varmt det börjar bli nu om dagarna. Vi går från mulet, kallt och tråkigt till sol, varmt och roligt. Man känner sig helt utmattad efter bara en stund i solen, det blir ju en sån vändning. Varför klagar man jämt på värmen? Antingen är det för kallt, eller så är det för varmt. På vintern vill man ha varmare, på sommarn vill man ha kallare. Och vi som tycker att det är varmt redan nu, det är inte ens sommar än? Fast det är bra för det kommer nog bli en kanonsommar detta år, det hoppas jag verkligen.

Efter mycket saker börjar saker och ting ordna upp sig efter allt som hänt sedan sist jag bloggade. Bokstavligen talat allt mellan himmel och jord har hänt på väldigt kort tid och allt har varit mycket jobbigt. Tror inte att någon skulle hänga med om jag berättade om det, kanske gör jag det någon dag.  Jag vet vad jag måste göra för att jag ska må bra, och jag kommer göra allt för att jag ska kunna hålla det så.
Men som sagt, det börjar ordna upp sig. Igår började jag nämligen i ett stall där jag ska vara varje tisdag och torsdag till att börja med. Ska köra travhästar där och det känns hur bra som helst! Det gick jättebra och det verkar som att Åsa är nöjd med mig, haha. Det är sån skillnad mellan trav och ridhäst, men det kommer nog gå kanon detta.

Vad gör du idag?

xoxo

Hanna Olsson - Det är nu som livet är mitt

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Hanna Olsson, 20 år och bosatt söder om Hudiksvall. I den här bloggen kan du läsa om allt ifrån min vardag, jobb, skolgång, vänner, fritid, shopping, inredning och så vidare. Jag brinner för att skriva och tycker om att dela med mig av mina känslor, tankar och mina egna ord. Välkommen för att stanna! Må gott /Hanna

RSS 2.0