allting är som vanligt, men inget är som förr!

Godmiddag.
Sitter i sängen med en dator på varsitt ben. Normalt? Jodå. Har nämligen inget ljud på min dator, så då använder jag systers dator på andra benet för att kunna lyssna på musik. Och eftersom hon bara har kass musik och inte riktigt fattat finessen med spotify så får jag använda mig av youtube. Lika bra att ha den kvar mot benet eftersom man endå måste byta hela tiden.
Tänkte försöka knåpa ihop någon ny design idag också men tappar orken så fort jag öppnar picasa. Har bytt lite snabbt nu och detta får funka lite. Det gäller att passa på när man har tillgång till bredband och inte mobilt...
Slänger upp min låt!

 

bussblogg

Hallå.
Sitter på bussen nu påväg bort från Hudik, ska bli jävligt skönt. Får se när Hazzan återvänder home again, märks väl..
Har inte så mycket att skriva egentligen. Känner mig rätt tom på ord överhuvudtaget. Det är som det är. Life is a bitch and then you die, ungefär.
Det är inte alltid så lätt att ta tjuren i hornen och vara stark fast det är det enda man vill, önskar och hoppas man kan vara. Tillslut tar det stopp och det har det gjort nu. Har aldrig behövt mig själv förut i mitt liv, aldrig brytt mig om mig själv och kommer inte att göra heller. Behöver bara luft, behöver få andas ett tag. Därför, mina vänner, om ni nu skulle läsa detta, så skulle ni inte förstå men ni skulle veta. Det får räcka så.
Kom sommar. Juni juli augusti. För jag faller, faller, faller.....

mycket har hänt

Haha ja, once again säger jag detta. Vågar inte lova men det är värt ett försök. Ska börja på riktigt nu igen. Känns som att jag kommer att ha tid och ork nu framöver motför vad jag haft senaste tiden.
Det har hänt otroligt mycket i mitt liv, både bra och dåliga saker, upp och ner har det varit. Men nu känns det som att det börjar gå åt rätt håll, för imorgon är dagen D.
Bor numera tillsammans med min kära vän Zara och har gjort sedan över en månad tillbaka. Just nu lever vi i en etta full av flyttkartonger, stress och helt utan ork. Att flytta är det tråkigaste, jobbigaste, negativaste som finns. Eller ja, packningen är det jag pratar om. Längtar tills det är klart och tills vi är på plats i våran 2a. Det kommer bli great!
Förövrigt så har min kissemiss Ulf "Ulfen" flyttat in hos oss också. Tro det eller ej men det är inte omöjligt att flytta in en katt som varit bondkatt i 7-8 år, till en liten 1a. Ulfen trivs finemang här med oss. Idag låg han och solade på balkongräcket. Kanon, tänkte jag. Har varit ute och gått med han i koppel förut, kan inte påstå att det blivit många gånger men några iallafall. Kommer att bli mer när vi flyttat, för där finns ingen balkong. Iallafall. Han låg och solade ett bra tag, sedan fick han för sig att rymma den lille rackarn. Så han hoppade ner på ett tag som sitter ihop med vårat hus. Där traskade han omkring. Våra grannar kan tänkas ha sett en Hanna och en Zara hängandes ut i varsitt fönster viftandes med armarna efter honom. Tur att våran granne, Stina 94, öppnade sitt fönster där han hoppade in. Jäkla Ulfen.
Ja jag har redan skrivit mycket, lägger upp massa bilder sedan när jag kan och har tid, från tiden då jag varit "inaktiv". Förlåt för det, skärpning på mig. Och nu när det faktiskt är vår så ska jag ta och sätta lite färg, inte bara på vardagen, utan även här på bloggen.
xoxo!
hazzan

Hanna Olsson - Det är nu som livet är mitt

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Hanna Olsson, 20 år och bosatt söder om Hudiksvall. I den här bloggen kan du läsa om allt ifrån min vardag, jobb, skolgång, vänner, fritid, shopping, inredning och så vidare. Jag brinner för att skriva och tycker om att dela med mig av mina känslor, tankar och mina egna ord. Välkommen för att stanna! Må gott /Hanna

RSS 2.0