Hela själen var bruten

Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten
Varit död i minuter, hela själen var bruten
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet
Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset
Och för dig har jag låtsats, och dolt mina tårar
Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om
Tusen gånger om

Blivit lämnad i staden, medan du gick och blunda
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om
Tusen gånger om

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta
Ta mitt skimmer, för jag brinner, du är blott en blek lanterna
Jag har gjort det här så länge, jag kan lika väl fortsätta

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om

Ke$has nya musikvideo

När man kollar på bilderna ser det fantastiskt ut. Dessa bilder hittade jag på Posh24 och lika som dom skriver där så kan man knappt vänta tills videon kommer. Tycker Ke$ha är riktigt bra så det ska bli spännande att se detta!

Besöksrekord!

Jippie! Slog gårdagens besöksrekord och fick 277 stycken, härligt. Ingen vet vad jag gör vaken nu, 04:39. Måste försöka sova vidare, godnatt :)
Förresten så vann jag ju dagens blogg också hos Sara! Tusen tack för det :)
Kolla in dagens blogg vinnaren Matilda här

Grattis Matthew!

En av mina absoluta favoritfilmer är "How to lose a guy in 10 days". Där spelar ju hunken som alltid gillar att bli fotat med bar överkropp, nämligen Matthew McConaughey. Idag fyller han år, 41 år gammal blir han, plus att han är nybliven pappa så ett dubbelt upp grattis önskar vi honom!
Kolla in dagens blogg vinnaren Matilda här

VINNAREN DAGENS BLOGG!!

Ni var jättemånga som ville vara med, vad roligt. Alla är ni vinnare och får ett plus i kanten för att ni är goa och ville vara med och hade jättebra åsikter allihopa. Men det var en som jag fastnade lite extra för som jag kollat igenom nu, och det är MATILDA ROSQVIST. Hon skrev att bloggvärlden behöver se lite nya människor. Helt rätt, instämmer fullt ut och ett stort grattis till dig till dina länkningar som du får i varje inlägg jag gör resten av helgen, tills på söndag!
Och alla andra, tack för att ni var med och det kommer såklart upp en till sån här tävling framöver. Imorgon kommer det även komma lite roligt så håll utkik, puss på er! <3


http://matildays.blogg.se/

PERSBRANDT SUCCÉ!!!

Ni som känner mig väl vet att någon person i världen jag bara vrålälskar är Mikael Persbrandt. Ojoj han är helt klockren, har tyckt om honom sen jag var en liten unge, eller ja, varit besatt rent utsagt. Nu har folk börjat på att säga till mig:
- Hanna jag fattar inte hur fan du kan tycka att han FORTFARANDE är snygg?! Okej när du var liten, men nu hundra år senare måste du ju inse..
Låtsas som jag inte hörde det. Han är min idol och är det någon människa i världen jag verkligen vill träffa så är det han han han. Och nu serrni har denna stjärnan trappat upp bra nog, här kan man läsa om vem som är nya Hamilton. Jo, Persbrandt såklart! Har tagit artikeln från aftonbladet.se. Nån mer än jag som älskar Persbrandt? :D
PUSS SNYGGING!

Lukt är kärlek

Hur skulle det vara att leva utan goda lukter, allt från mat till dryck till blommor till parfymer? Just parfymer tänkte jag visa vilka som är mina favoritisar. Parfym och deo är viktigt, för hur kul skulle det vara att umgås med en människa man tycker bra om och den skulle lukta surstrumpa? Parfymer är perfekta klappar både till födelsedag och jul.

Här är några av mina favoriter bland tjejparfymer:
Lacoste - Touch of pink
Escada - Sexy Graffitti
Alyssa Ashley - Vanilla
Puma - Flowing

 

 

GLÖM INTE DAGENS BLOGG TÄVLINGEN, DEN HÅLLER PÅ TILLS IKÄLL!

Har du inte anmält dig kan du göra det här

SE HIT!!!

Vill ha!

Sitter och kikar på Nelly.com nu, började ju fundera på vad man ska ha på sig på jul. Har hittat dessa 4 godingar. Det är ju bara 1½ månad kvar och helt plötsligt är det julafton. Har aldrig varit ute såhär sent. Massor med julklappar som ska köpas, det ska pyntas, bakas, köpas kläder till sig själv, bestämma vart man ska vara. Och mitt i allt detta så fyller jag själv år om 1 vecka idag så då måste ju allting göras nu också, förutom att köpa julklappar, men baka, styra och ställa och bjuda hem folk och allt vad det innebär. Blä, hur kan man glömma bort att planera sånt här då? Ärligt talat har jag totalt skitit i det, inte glömt. Men endå. Fan då.. Vad vill ni ha i julklapp? Och vad tänker ni ge bort?



Vilken tycker DU är finast av dessa?
Hjääälp!

Motor exploderade på världens största passagerarplan

Dagen börjas med en varm pirog och lite av Magnus Uggla's underbara musik. Andrea sitter breve, fasters lille gosefis på 1 år och diggar ikapp med mig. Haha!
Sitter och läser nyheterna på aftonbladet.se som jag brukar göra, det första jag ser är detta! Reagerade eftersom jag just har kommit hem från Turkiet, i söndags nämligen. Och när vi var där nere i Turkiet så satt vi och pratade massor om flygolyckor. Det var ett litet hotell vi bodde på så vi var många svenskar som satt och pratade om det här. Här är några SANNA:
- En man skulle flyga från Thailand och det brukar ta mellan 11 timmar och uppåt. Det gjorde det när jag åkte. Iallafall så åkte dom därifrån och efter 2 timmar ropar piloten att de måste vända om för dom har glömt att tanka planet. Lagom panik man skulle få, eller?

- Mamma hade varit i London och när de landade i Sverige så fick dom sladd med planet på landningsbanan och de åkte med ena vingen framåt istället för nosen.

- Ett par åkte någonstansifrån, och när de skulle landa så började hela planet att skaka och stolarna likaså. Maskerna åkte ner och dom såg ingenting, alla bara skrek. När de tillslut stod still så ropar piloten att de missade landningsbanan så de hade landat bredvid.
Här är vad man kunde läsa på aftonbladet till morgon. Därför jag reagerade eftersom jag för första gången blev lite flygrädd efter de där historierna man fick höra i Turkiet.

"Metall regnade ner från världens största passagerarplan"

LÄS MER HÄR

Tillbaka till skolbänken

Ja då har man precis kommit hem från ett möte på Komvux i Bergsjö. På måndag är det upprop sen drar det igång. Ska läsa en datakurs först och sen lite matte nu i höst/vinter. Till våren blir det Naturkunskap B och Matematik B antagligen. Får se om det blir högskola efter det eller om det blir plugg en termin till. Det känns rätt kul faktiskt. Men kommer såväl ihåg studentdagen när jag verkligen kände att nu är helvetet slut, aldrig mer! Hade bestämt mig för att aldrig mer plugga, aldrig mer, bara jobba. Nu vet man vad "bara jobba" innebär. Det funkar inte alltid, och vill man komma längre här i livet så måste man väl anstränga sig lite mer. Och jag som bara är 18, tog studenten förra året och är arbetslös har ju all tid i världen att läsa upp fina ämnen och söka någon bra utbildning sedan. Känns toppen faktiskt! Får se hur länge det håller i sig, hatar matte men det måste bara gå! Vill gå sjuksköterskeutbildningen i Sundsvall nämligen, om jag inte är för blödig för det *peppar peppar*. Vi får se, kommer hinna ändra mig 40 gånger om så det är nog ingen fara. Det visar sig helt enkelt. Nån mer som pluggar nu, isåfall vad? :)

Undra vilken av dessa bilder som passar mig bäst, vilken tror ni? ;)

Think Pink

Håller på och donar med designen här nu igen. Det är ju så roligt att få lite nytt och fint. Vet inte riktigt hur jag ska göra men eftersom min favorit "göra om din blogg" sida har blivit så oerhört bra så hittar jag massor av bra grejer jag ska fixa till. Har fixat bland annat Rosa Bandet loggan uppe i högra hörnet, mycket viktig och betydelsefull, och fin såklart. Också "Gilla på Facebook", knappen som finns längst ner i varje inlägg. Tänk vad allt blandas ihop med Facebook. Det spelar nästan ingen roll vilken sida man går in på, så är det alltid i samarbete med facebook.

Är grymt sugen på att lära mig baka cupcakes! Det finns så fräsiga och alla ser så gooooda ut!





Dagens låt:

För jag vet vem jag är när jag är hos dig

"Det största är ej att aldrig falla, utan att resa sig efter varje fall!"

Utan dig rasar allt samman totalt. Jag insåg det för så längesen men vågade inte. För rädd för att misslyckas, för att bli sårad eller såra.
Det finns inga ord som kan beskriva, det går inte att varken skriva, berätta eller visa. Jag försöker så gott jag kan, hoppas att det räcker till, att jag räcker till.

Jag vet vad jag vill och vem jag är när jag är hos dig
Jag älskar dig

Grönare än en omogen banan för en stund

Dagen har varit bra, har varit vaken sen 07.00 imorse. Upp och hoppa och ut och dona på i stallet och så. Ramona och Bamse blev så lyckliga när dom fick springa ut i hagen så, det verkar vara jobbigt för dom att stå i varsinn box på nätterna. Tokar, dom är helt galna i varandra! Det måste bara vara för att båda är samma färg, svart på huvudet och sedan går det i färgskala bak på rumpen till vitt. Men dom är goa. Ikväll kom dom båda springandes när jag ropade på dom i hagen. En häst och ett får. Lite komiskt är det ju :)
Appropå komiskt så hade jag och Weekie smått tråkigt nu ikväll så vi knäppte massa fulkort med nån konstig cam-grej på datorn. Därav rubriken "Grönare än en omogen banan för en stund". Man måste ju få ha lite roligt också, eller hur?
Godnatt mä er!

säger bara: NOKIA 3310!!!

Jag bara älskar när man köper nya grejer, nu fokuserar jag på mobiler, också är man så nöjd med nya fina finesser hit och dit och touch och android och allt vafan det är som ska vara så bra. Håller i 2-3 månader JÄMT för mig, sen är det nå tok. Touchen slutar fungera, hakar upp sig, stänger av sig, ringer inte, får missade samtal några dagar senare, ja allt! Fyfan vad trött jag är på det här. Så har man garanti, lämnar in telefonen och 7 veckor senare så ringer dom från Elgiganten i stan och undrar varför jag inte kommit och hämtat den. Ne men då var det ju fel på lånetelefonen också så jag hade inte fått nåt besked alls om telefonen. Den var iallafall trasig, och jag fick välja en annan för 4000kr. Valde den här som skulle vara "superbra" enligt han som jobbade där. Märker det. Så nu undrar jag, nån som har en Nokia 3310? Fan vad dom är bra! Enda vettiga telefon nånsin..

Har pratat massor med världens bästa ikväll, underbart! <3
Nu ska jag söva, eller sura över min skittelefon. Vem vet. Hare!

Kör igång!

Men hallå en grå blogg som varit totaltyst i x antal månader, dags att damma av dig återigen!
Sitter i Gnarp nu hos Hilda och Pompen. Allt rullar väl på, har hänt en hel del senaste tiden men nu står det rätt stilla. Vill bo i Gnarp igen samtidigt som jag vill vara i stan. Vill jobba där jag ska bo, men det finns ju inte så mycket arbeten i Gnarp direkt, tyvärr. Men de få ställen det finns ska jag göra ett försök med iallafall. Jag trivs så bra i Gnarp. Nu har jag bott i Jättendal, Gnarp, Stocka/Strömsbruk, Sundsvall och Hudiksvall. Vart man än vänder sig och bor så är det endå alltid Gnarp som drar såklart, är nog för att man är född och uppväxt här. Så trivsamt, lugnt och gött helt enkelt! Dra igång träningen igen och bosätta sig i lilla Gnarsp, det vore nåt det!
Måste låta galet i vissa öron, men så är sanningen!
Söker jobb för fullt och på onsdag ska jag och Hilda på Komux i Bergsjö för att välja ut lite kurser som vi ska läsa. Så fixar jag ett riktigt slutbetyg så underlättar väl saker och ting. Det fattas 1 kurs och lite praktik sen så. Funderar på Matte B och kanske Naturkunskap B, eller Historia. Vi får se. Har varit inne lite på att söka till sjuksköterska nästa höst, kors i taket! Hanna Olsson som inte ens kan ta ett stick i fingret. Men har insett att det inte är så farligt - när man finns för andra. Vem vet, har inte provat på så då kan man inget veta. Och jag har säkert hunnit ändra mig 40 gånger om innan våren då det är dags att söka, så vi får allt se.
Vill börja rida igen också. Helst ha en egen storhäst, eller en foderhäst. Har min lilla c-ponny kvar som jag helst vill få iväg först, sälja eller låna ut på foder, så finns det någon intresserad så är det bara att hojta till så kan jag fixa bilder och filmer! Har så mycket planer och drömmar, men känns endå som man stampar på samma ställe hela tiden när man är arbetslös. Uscha..
Nej nu ska jag åka till Böle och hälsa på!
Kram
/Hanna

Hanna Olsson - Det är nu som livet är mitt

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Hanna Olsson, 20 år och bosatt söder om Hudiksvall. I den här bloggen kan du läsa om allt ifrån min vardag, jobb, skolgång, vänner, fritid, shopping, inredning och så vidare. Jag brinner för att skriva och tycker om att dela med mig av mina känslor, tankar och mina egna ord. Välkommen för att stanna! Må gott /Hanna

RSS 2.0