Life is great!

Nu känns allt rätt så bra faktiskt, som att allt hänger samman och flyter på fint. Teorin går mycket bättre nu törs jag säga, och körningen med. Jag tor allt hade med tålamod att göra, att man måste köra lite lektioner för att inse hur körning och teori går samman. Men nu så rullar det som sagt på bra, de två första faserna är avklarade och jag har kört massor känns det som. Dock har ju allt en baksida, eller hur jag ska formulera mig. Med baksida menar jag förstår uppskrivning och uppkörning. OH MY GOD, säger jag bara. Det är farligt nära tycker jag, det känns som att jag har huuuur mycket som helst att plugga på och träna på. Schitzo, kan ni undra? Dålig uppfattning vill jag kalla det, för jag vet inte vilka frågor som kommer med på provet eller vad som kommer på körningen. Nervös kanske det kallas? Förvirrad? You tell me, men det känns bra, eller nej, fast jo, jag vet inte, JAG TROR DET!

Idag har jag hunnit med lite shopping, skoshopping och lite underkläder. Var såklart på favoritstället mitt - Skopunkten! Mmmh i lovet it! Hur snygga skor finns det inte där då? Typ hur snygga som helst? Jag fick iallafall med mig 3 stycken hem i en påse som jag är väldigt nöjda med. Men dessa 3 var bara några utav alla skor jag provade. Man kan bli fattig av att gå in genom dörrarna där alltså. Det var nästan så att jag fick blunda och gå ut därifrån så fort jag köpt skorna så jag inte skulle hitta några mer. Tre fick räcka, för idag ;)

Fika med Amanda blev det också, och vi planerade lite till och med. Vi går ju på samma körskola så nu hänger vi även utanför jobbet. Amanda är ju lite haj på att fota och allt därtill, så vi bestämde att hon ska fota mig någon gång här framöver. Vi fick jättemånga idéer och det känns jättespännande. Jag har aldrig haft en bild på mig själv sådär, riktigt fotad. Ja, förutom skolkorten då men vad är dom liksom? Jag är excited, förväntansfull!

Ja rubriken förresten, "Life is great!". Jag vet inte vart jag fick den ifrån, men allt känns ba hur bra och fint som helst. 15 dagar kvar tills jag fyller 18, och nybytta sängkläder, kan det bli bättre? ;)

 




ett par skor lägger jag upp idag, orkar inte knäppa på de andra kväll!

Förhandsvisning av New Moon!

Natten mellan torsdagen den 19 och fredagen den 20 november kommer Nordisk Film och SF Bio ge dig chansen att uppleva en helkväll med The Twilight-saga och se ”New Moon” först av alla!
Under ”The Twilight saga” – kvällen visas både första filmen i serien ”Twilight” och den nya bioaktuella ”New Moon” i en följd på utvalda biografer på SF Bios kedja.

Detta är helt sjukt! Jag kan inte fatta att jag kommer vara en av så många lyckliga, förväntansfulla fantaster av "The-Twilight-saga", kommer att få se New Moon först av alla i resten av Sverige! Biljetterna är köpta och ligger här så sött på mitt sängbord. Vad gör jag om jag tappar bort dom? Om jag får för mig att städa och råkar slänga dom? Jag vet inte vart jag ska häva dom, jag har nog inget vettigt ställe att ha dom på. Vet inte vad jag tar mig till om dom inte befinner sig på mitt sängbord den 19e november, för 21.30 ska jag och de bästa brudarna befinna oss på SF bio i Sundsvall, förväntansfulla, överlyckliga, speedade till max och helt extas när vi sätter oss ner för att se filmen som vi så länge väntat på.

Tänk er när vi sett Twilight, det blir paus, och klockan 00.00 står New Moon i startgroparna, ljusen släcks. Vad gör man? Skriker, hoppar av glädje? Gud, jag kan inte vänta. Snälla tiden gå fort nu!

Fasters lilla raring

Dagarna rullar på och jag har mer panik över körkortet än någonsin. Nu är det bara 22 dagar kvar tills jag fyller 18, dock har jag inte skrivning och körning på min födelsedag, men det känns som att jag vill ha det mesta klart innan dess då jag har en känsla av att det inte kommer bli mycket pluggande den helgen jag fyllt år. Middag står på schemat, med mina favoritbrudar. Jag ser fram emot det sååå mycket alltså! Kommer nog prata massor om det framöver, haha ;)

Just nu sitter jag med en nyformaterad dator, huvudvärk, halsont och är allmänt borta med en igentäppt näsa, jippie... Det får inte hålla i sig för länge, det får bara inte det! Har ingen tid att vara sjuk, inte just nu. Press press pressssssssssss....

Tänkte lägga ut en liten bild nu när jag vet att det är OK på lilltösen som kommit till världen!

välkommen till världen

Fasters lilla gosefis! Tänka sig att jag numera går under namnet "Faster Hanna", och tänk att min bror blivit pappa, att Linda är mamma, pappa är farfar, ja det känns helt konstigt och helt underbart. En liten flicka kom ut till världen och lyste upp tillvaron för oss alla. Hon är det vackraste mina ögon sett, och igår fick jag spendera lite tid med nyblivna familjen och även hålla i henne, byta blöja på henne och bara sitta i soffan och mysa och känna hon somna i min famn. Jag är så glad för deras skull, och att det blev en flicka så jag kan köpa rosa saker, haha!
Jag tänker inte publicera någon bild här på bloggen, vet inte om det kommer att dyka upp senare heller, det beror helt på. Vill ni se raringen får ni hålla utkik på Linda's blogg framöver!

Just nu sitter jag hemma i Sundsvall, alldeles för långt borta från fasters gosefis och alla andra nere i Gnarp. Så känns det nu och jag ska snart iväg och jobba. När jag kom till stan imorse (sov i gnarp inatt) tänkte jag gå på körskolan och plugga lite teori, men självklart var det stängt, damn. Appropå teori måste jag tillägga att jag hatar allt som har med körkortsteori att göra! Det är så frustrerande att det går så bra med körningen, men att teorin går åt helvete. Helt plötsligt känner man press eftersom allt är bokat och klart, hur ska jag hinna klara av teorin? Att det är så jävla kallt ute nuförtiden gör det inte heller lättare, inte idag iallafall. Jag älskar hösten i vanliga fall, men inte idag. Istället för att det tar en liten stund att gå till och från bussen känns det som att det tar hundra år..
Ne usch, den här dagen kommer inte bli bra. Tur att jag bara jobbar till 14.15, sen ska jag hem, låsa in mig i mitt rum, se på Sunes Jul, sova och hoppas att jag vaknar som ett körkortsteorisnille!

jag lever

Tänkte svänga förbi här och säga att jag lever så ni vet liksom.
Ska ta och svara på kommentarer, mail och sånt imorgon efter att jag haft min första körlektion ever, om jag är nervös ja!
Blir inte mycket mer i det här inlägget förutom att jag har lämnat in telefonen ipå lagning idag IGEN, har en lånetelefon nu och jag har redan lyckats tappa bort laddaren till den, bra jobbat Hanna ditt jävla kålhuvve.
När jag letade efter den så skar jag mig på foten men det har börja slutat blöda nu iallafall så det är ju tur.
Träningen går finfint och allt är allmänt bra bara!

Hoppas allt är bra med er?
I'll be back soon!


nyfångad korv, ooookej?!

Hanna Olsson - Det är nu som livet är mitt

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Hanna Olsson, 20 år och bosatt söder om Hudiksvall. I den här bloggen kan du läsa om allt ifrån min vardag, jobb, skolgång, vänner, fritid, shopping, inredning och så vidare. Jag brinner för att skriva och tycker om att dela med mig av mina känslor, tankar och mina egna ord. Välkommen för att stanna! Må gott /Hanna

RSS 2.0