CRUISINGHELG I GNARP

Hej allesammans.

Hoppas att allt är bra med er. Det är bara bra med mig, men jag är rätt trött måste jag säga. Vet inte vad jag har hållt på med hela natten. Jag har vaknat av att jag själv pratat i sömnen 1 gång i halvtimmen ungefär. Så himla störande för dom jag sov med frågade hela tiden om jag sov eller var vaken. Då blev jag bara sur och sa att jag var vaken och visste vad jag pratade om. Men det gjorde jag inte, kan jag säga..

Solen skiner lika mycket idag, och varmt ute är det. 31.7 grader står mätaren på här utanför köksfönstret, helt underbart!
Det är även cruising i Gnarp hela helgen med start igår. Jag och Bea ska stå i en liten korvmojja ikväll och sälja korv hela kvällen. Skönt tycker jag. Dels slipper man springa ute och frysa ihjäl i festkläder, också kommer man må prima dagen efter och inte krama toan hela dagen.

Känner lite att jag inte har haft så mycket tid till bloggen senaste dagarna, förlåt för det men det har vart mycket, och sen är det faktiskt sommar och man måste ju vara ute för jag vill då inte vara blekast i byn det här året! Detta har också resulterat i att jag inte längre är med på Mest Aktiva. :(

Nu ska jag åka upp till min faster igen, så ska vi åka och köpa korv tills ikväll! Så om det är någon av er som är nere i lilla Gnarp ikväll så kom förbi korvmojjan vid det gula huset, där står jag! ;)

Ha en bra dag och sköt om er!

LITE SMÅTT IRRITERANDE..

Hallå allihopa!

Nu har vi kommit hem från stan. Det blev en sväng med massa bussåkande, besök på Donken och de övriga affärerna på Birstacity. Lina hittade ett halsband på Gina Tricot som hon fick utav mig. Hon ville först ha ungefär alla klänningar som fanns där, även fast jag sa att hon inte riktigt passade i storleken där ännu, hon är ju bara 4 år. Så jag fick med henne till smyckena och där hittade hon ett halsband med ett hjärta på. Vi gick även och kollade lite på skor eftersom jag älskar skor. Det visade sig att det gjorde hon också, hon ville ha alla skor hon tittade på. Vare sig det var storlek 22 eller 40, haha! :)

Så nu när vi har kommit hem så stannade vi på ICA och jag köpte hårfärg. Ska slinga håret idag, blondt. Jag stog med mössan på och, ja vad ska man säga, drog upp hår i hålen? Det gick bra och jag hade kommit en bra bit, också går pinnen sönder. Lagomt less man blir då. Så nu ska jag åka iväg och köpa ett nytt paket med hårfärg, för här i Gnarp går det inte att bara få tag i en liten slingpinne förstår ni, så enkelt är det inte. Lite less är jag måste jag säga. Men det är bara att åka och köpa nytt och hoppas på bättre resultat. Kanske till och med får hjälp denna gången om jag har tur. Det fanns nämligen ingen som kunde hjälpa mig tidigare när jag gjorde själv. Får se om jag lyckas bättre den här gången, då kommer resultatet ut senare.

Här kommer lite bilder från dagen!




GODMORGON TORSDAG

Godmorgon allesammans

Hur mår ni idag? Jag mår bara fint, men jag är trött. Somnade nog vid 3 någon gång inatt, och nu är jag uppe eftersom att jag och Lina ska ju åka till stan idag. Sov hemma hos min faster inatt, alla sover fortfarande och här sitter jag. Bussen går om en timme in till Sundsval. Ska bli spännande att se hur den här dagen slutar. Lina vill iallafall åka rulltrappa sa hon. Så vi kanske står i en sån hela dagen idag på Birstacity. Ni som ska springa runt där idag hittar oss säkert där, haha!

Igårkväll träffade jag lite kompisar som jag inte har träffat på ett tag. Satt ute på en bänk och bara pratade. Skönt var det, men det blev riktigt kallt och myggena åt ju nästan upp en tyckte jag. Idag skiner solen lika mycket, hoppas att det blir lika skönt och fint idag som det var igår. Det vore super, eller ja, iallafall tills vi är hemma från stan igen. Det är nämligen cruising här i lilla Gnarp idag, imorgon och på lördag. Inte illa va? Vi kan vi också i våran lilla by. Fast jag ser mest fram emot korvvagnen som min kusin Emil ska stå i. Åh jag älskar kok korv, det måste vara det bästa som finns en kall kväll när man är ute på, eller?

Tänkte köra dagens låt från och med nu. Så det inte blir samma låt som spelas hela tiden, blir nog aningen uttjatigt då. Men just nu krånglar hemsidan man fixar en iPod på, www.mixpod.com, så det får vara samma låt nu tills jag kommer hem ifrån stan :)

Nu måste jag göra mig iordning, bussen går ju snart. Ha en bra dag i solen allihopa! :)



Sen är det såhär att om det kommer in kommentarer som är stötande mot mig eller mina nära raderas de direkt. Det är inte acceptabelt att skriva såna elaka saker jag såg att någon hade kommenterat igårkväll. Det är så himla onödigt och tråkigt ju!

MERA BUSSBLOGGANDE

Hej allesammans

Ja återigen sitter jag på bussen, precis som i mitt senaste inlägg. Men nu är jag påväg hem till kära Gnarp igen. Jag och Lina (den lilla söta på bilden i förra inlägget) ska nämligen åka in till Sundsvall imorgon. Hon har slutat med blöja och välling så det ska vi fira med att åka tåg till Sundsvall, köpa lite hårspännen, diadem, äta på Donken, och buss tillbaka. Det var precis så hon ville ha det lill sötan! Hon är bara för rar.

Vet ni hur glad jag är just nu? Först och främst för att det är så otroligt många som har besökt min blogg idag och att se hur det ökar för var dag är så himla roligt.
För det andra så var jag med i en tävling om 2 biljetter till "Hål i väggen". Och gissa vem som vann? JO JAG! Så jag ska få ta med mig en kompis och åka ner till Stockholm. Det känns skitkul, rent utsagt. Jag längtar redan tills vi ska åka! Jag ska ta med mig min allra bästa vän, Beatrice! Ta och klicka in er hos henne en sväng, ni hittar henne här 

Och jag kan säga såhär, jag har fått reda på en superrolig sak idag. Kommer ut på bloggen när det är "tillåtet". Så håll ögon och öron öppna allihopa!

Fortsätt att rösta på historierna också, men kom ihåg att det är inlägget nedan som man röstar till så jag lättare kan hålla koll på alla röster som rullar in.

Nu ska jag snart hoppa av bussen, så vi hörs senare ikväll. Sköt om er och ha en fortsatt fin dag i det underbara vädret.



Min lilla kissemiss får glänsa en stund i bloggen =)

BLOGGANDE PÅ BUSSEN + FINALISTERNA

Hej alla goa läsare där ute i sommarvärmen!

Sitter på bussen nu påväg hem till Sundsvall, har fixat trådlöst internet så nu kan jag blogga vart jag än är någonstans på vift i landet. Helt super! Också får ju ni äntligen chansen att rösta på historierna. Det har vart riktigt svårt att välja fram dessa finalister bland alla historier, men här kommer dom! Eftersom att alla historierna inte kan vara med så har jag valt att senare idag fixa en länk så att ni kan läsa de andra historierna också, så att ingen blir utlämnad! :)

FINALISTERNA!

1. http://naho.blogg.se
Det nervösatse och pinsamaste jag varit med om var när jag skulle åka en bergodahlbana på Liseberg. Då var jag jättenervös för den åkte jättefort och var jättehög. Jag var nog bara 8 år.
I alla fall, när min familj och jag stått i kön i ca. 1 timme upttäckte jag att jag var kissnödig. Jag sa det och pappa svarade att det inte är långt kvar och att jag kan hålla mig. Efter vi åkt berg&dahlbanan frågar pappa mig om vi ska gå på toaletten. Då svarar jag att det inte längre behövs.
Haha, gissa vad kul det kommer bli för nästa person som sätter sig där...
Tror berg&dahlbanan hette flumrider eller nåt sånt där :P

2. http://juliiiakempff.blogg.se/
När vi va på ullared ett jätte stor köpcenter så hitta jag en jätte snygg tröja som jag SKULLE ha.
Så jag skulle gå till mig pappa och ge han den så såg han och gick fram till han och krama han bakifrån och sa snälla pappa kan jag inte få denna tröjan jag älskar dig jätte mycket då.
När jag efter ett tag kollade upp mot han såg jag att det inte var min pappa.
Det första han sa va tvärr men jag är inte din pappa.
När jag kollade bredvid han stod han familj , fru och barn och skrattade
jag gick till min Riktiga pappa illröd i huvudet och skämdes riktigt.
alla kollade juh på mig också:P!
Verkligen hemsta dagen.

3. http://ingberg.blogg.se/
Hej: När jag och min nuvarande man träffades i början, så bodde han i Uppsala och jga i Linköping, så vo penlade fram och tillbaka... I min mans familj så äter man väldigt mycket lök, kål ja allt igentligen som är gas bildande. Jag är väluppfostrad, så jag tackar inte nej till all den mat som serveras, (fast jag vet att min mage åker på en smäll senare) sen till kvällen när vi skulle gå och sova"" så känner jag hur min mage kör i ett springer på wc hela tiden, det tåls att tilläggas att vi endast hade träffats i ca:1mån. Sen somnade vi och sov någ i några timmar, vad tror ni händer?? Alltså jag vaknade av ett sådant oljud, så förskräkligt så att det lät som om någon stod och gasade med en motorcykel vid mitt öra. Jag vaknade upp och kände hur mitt hjärta slog, efter någon sekund så kom jag underfull med at jag hade pruttat så högt att jag själv vaknade, och jag trodde jag sklle smälla av!!!! Okej nu har jag två alternativ, lotsas som inget- då vill han ju säkert inte träffa prutt tjejen igen? andra allternativet är att jag lotsas prutar med munen i samma anda som det lät, så kanske jag kan få honom och tro att jag lotsades hela tiden i sömnen?
Så jag bestämmer mig för allternativ två, fortsätter att prutta med munen, han sover ju så han kanske inte uppfattar det hela.
Morgonen efter så vaknar jga och studerar honom, tror inte han märkte något yes!! tre år senare så vågar jag bikta mig om händelsen, då först kommer det fram att han vist hade vaknat, men ville inte göra det värre för mig en vad det var, och lotsades sova hen med..!!!
Detta är kärlek hihihiihii

4. http://litenniniz.blogg.se/
Det knäppaste/pinsammaste jag har varit med om var när jag tog med mig en gammal pojkvän till mina föräldrar för att sova över. Han skulle ut och träffa en kompis som han kände och råkade få i sig lite väl mycket dricka.Jag bestämde mig för att stanna hemma. Han kom hem till oss stupfull och dråsar ikull på madrassen. Till saken hör att vi sov i pappas snickarverkstad full med massa dyrbara grejjer som han gjort, Efterssom vi hade annan släkt på besök och alla rum var upptagna. Plötsligt vaknar jag av att han står och pissar på min madrass. jag skriker, farsan rusar ner och när han ser vad som pågår blir han fly förbannad förstås. Jag lägger mig i soffan och han fortsätter sova. När vi går ner på morgonen är han försvunnen men det är 2 kisspölar på golvet, en kisspöl i min ryggsäck, 2 madrasser är blöta samt pappas snickerigrejjer. Mitt ex skämdes så mycket att han tog en taxi 20 mil hem. Jag skämdes men tyckte ändå synd om honnom. vilket intryck på svärföräldrarna.

5. http://peersianbeauty.blogg.se/
det pinsamaste någonsin för mig är att när jag för första gången var hemma hos mitt ex så kollade vi på en film och i slutet är det ju alltid en låt .. så jag började dansa på skoj på bordet typ shaka och hoppa som en galning upp och ner så ser jag att han blir helt tyst men jag fortsätter, så kom jag med massa ondiga kommentarer som erkänn du vill ta på min röv när jag shakar(hahah) sen hör jag hans pappa säga hej hur högt som helst .. SNACKA om att jag blev helt stel däruppe på bordet .. HAHAH !!!!! jag vågade inte kolla på han på HUUR längesom hlest!

6. http://juuliiee.blogg.se/
I'll take a shot! ;) Emh.. det pinsammaste som jag kommer på just nu är när jag och min pojkvän var ute och gick så skojjade vi lite med varandra och så började vi prata ganska högt om muttor och såntdär och så helst plötsligt drar han ner min sportbh och precis då så ser vi en tant i skogen! Ja, det var ju inte så himla kul att visa brösten för en tant.. :/ jag skäms för jag såg henne igen efter det. haha!

7. http://sophielerberg.blogg.se/
Jag ska berätta om en sorglig sak som hände den 14 februari 2005, på alla hjärtans dag.

Jag satt i vårt vardagsrum hemma och tittade på film, sen hörde jag plötsligt tåget tjuta som attan utanför oss, så jag gick ut på balkongen för att titta och då så hade tåget stannat.
Det andra jag la märke till var en stövel och det var snö ute, så man kunde se att något hade släpats på spåret. min familj kom ut på balkongen när jag ropade på dem, och då så såg vi två avhuggna ben och sedan det som var kvar av en människo kropp.. Det var ingen kul syn, ambulans och polis var snabbt på plats och bad oss alla att gå in..

8. http://camillau.blogg.se/nyblogg
spelade iaf basket för ngra år sen och hade en ganska viktig match. vi låg under med några få poäng och JAG får bollen. adrenalinet pumpade. jag hade verkligen chansen att avgöra och visa hur sjukt bra jag var!
jag rusade iväg med bollen. dribblade som satan! hela mitt lag stod upp vid bänken och tjoade, skrek och viftade med armarna. hörde inte vad de skrek, bara att de gjorde de. antagligen helt i extas över min plötsliga attack.
jag stannade.
sköt.
satte bollen.
3 poäng.
då insåg jag att jag precis rusat mot min egen korg och gjort självmål. utan motstånd. både mitt lag och motståndarlaget stod på andra sidan planen. mitt lag var knäpptyst medan motståndarna jublade.
behöver jag ens nämna att mitt lag förlorade?

Där har ni dom, bara att börja rösta på eran favorit. Ni har tills fredag kl 12.00 på er att rösta. 1 röst per person, och man måste ha en blogg för att kunna rösta :)  Så rösta rösta rösta!



Det är också såhär att jag har fått in en del väldigt tragiska och sorliga berättelser i tävlingen. Och jag har bestämt mig för att dela ut ett gemensamt "pris" till dem, genom att lägga in historierna här nedan, just för att visa att man ska bry sig om varenda människa man har nära hjärtat, och inte ta något för givet. Dessa människor anser jag vara mycket starka som vågar berätta om detta. En stor kram till er alla! <3


1. http://millahsundberg.blogg.se/
Väljer att berätta om en sorglig sak, väldigt färskt också..

Alla har vi läst om den 21åriga killen från LKPG som knivmördades på Öland.....det var min kompis, vi har gått i samma skola och samma klass i 10år.
='/

Hoppas att det kvalificerades, annars så får jag väl ta något annat.
Kram Millah<3

2. http://elinmariehelena.blogg.se/
Jag är gärna med. Jag vet inte riktigt vad jag ska välja för "minne" men det som är lättast att komma på är nog det hemskaste och sorgligaste jag någonsin varit med om. För flera år sedan så dog en av mina bästa vänner när hon sprang över vägen och blev påkörd, en sådan sak kommer man aldrig över så det kommer nog alltid vara bland det sorgligaste som hänt i mitt liv.

3. http://mlicous.blogg.se/
det sorligaste..
för nån vecka sen så dog en väldigt bra kompis till mig. hon skulle fylla 15 år men hann aldrig. hon var full och inte så lycklig. hon åkte till en tågstation och smsa hennes kompis : jag hör tåget komma. sen hoppa hon framför ett tåg.. och att veta och få ett telefonsamtal att någon nära just tagit självmord.. man tror inte det. man tror inte själv att man kan drabbas. malin karlsson! vila i frid.
direkt då skrev hennes bror en låt till malin och hennes kompisar var med. http://www.youtube.com/watch?v=n5RZlVBH-eQ
det är helt sjukt!
malin karlsson, du finns alltid i vårat hjärta :'(
r.i.p.



Ett STORT tack till alla bidragen, tycker denna tävling har vart riktigt rolig faktiskt, vad tycker ni?
Kommer en ny tävling till veckan, höll utkik!

Nu ska jag packa ihop datorn, sedan ska jag iväg till Birsta city och fixa vinnarens lilla present, ha en bra dag så hörs vi senare ikväll efter jag jobbat :)

En bild på min lilla älsklings kusin blir det i detta inlägget. Hon är bara för söt!

GODMORGON SOLSKEN

Godmorgon godmorgon

Det är alltid lika härligt att vakna till sånt här fint väder. Solsken vart man än kollar. Hoppas att ni sovit bra?
Idag ska jag åka till Sundsvall och jobba vid 4. Men jag åker nog redan kvart i 11 ifrån Gnarp, vilket betyder att finalisterna kan komma att bli 20 minuter försenade tyvärr. Hoppas att det funkar bra för er.

Nu ska jag äta lite frukost tänkte jag. Under tiden tills nästa inlägg bjuder jag på en "HISS ELLER DISS" och en härlig sommarbild. Hoppas ni får en bra dag, och kom ihåg att kika in någon gång efter 12 efter finalisterna! :)



Förresten, vad tycker ni om att ha en iPod på bloggen?
HISS ELLER DISS?

GODNATT KÄRA LÄSARE

Sådärja, nu har jag suttit och svullat i mig lite chips och pratat i telefon. Tvättat bort sminket och borstat tänderna och druckit mitt lilla mjölkglas, eller ja, snarare min mjölkliter som jag gör varje kväll innan jag lägger mig. Dags för mig att sova nu, är riktigt trött och imorgon ska jag jobba. Fast jag börjar inte förrens 16.00, jippie!

Godnatt allesammans, sov så gott och dröm sött :)

NI GLÖMMER VÄL INTE?
klicka på bilderna så kommer ni rätt!




OBS!
Imorgon kl 12.00 läggs finalisterna ut på min veckans blogg tävling
Glöm inte att kika in!

HEMMA HOS MIN BROR JON

Hallå allihopa!

Det fortsätter att strömma in historier, jag vet inte hur mycket jag suttit och skrattat och fått ont i magen av alla historier. Men jag har även fått en klump i magen av vissa. Ni är så duktiga och det är så roligt att ni vill vara med. Och fortfarande gäller samma, inte anmälan här utan i tävlingsinlägget nedan :)

Direkt efter jag skrev mitt senaste inlägg så rymde exakt alla fåren vi har. De började äta på buskar och blommor som Jeanette (pappas tjej) hade hållt på med hur länge som helst. Ett får sprang till och med in genom dörren. Dom är helt galna! Så jag, pappa och Jeanette fick gå ut och bygga hage. Det dröjde ungefär en kvart efter att nya hagen var uppe så var dom ute igen. Jag förstår inte.. Tillslut var pappa tvungen att ta in dom istället så de får stå inne nu inatt.

Strax innan 8 for jag och pappa upp till min bror för att pyssla om min lilla ponny lite. Jag övningskörde och det gick prima enda tills vi kom till nån för stället okänd skylt som symboliserade att det skulle komma att vara bilkö en bit framåt. Jag fick panik när jag såg en "VAKT" skylt och trodde jag skulle köra över honom för han stog och smsade. Som tur var gjorde jag inte det. Vi fick vänta i några minuter, jag var först fram, och det var en lååång kö efter mig. Sånt stressar mig, för då vet jag att jag inte kan hålla på och sega när jag ska iväg. Iallafall gick det bra. Det var värre när vi skulle åka hem. Från första vakten skulle vi bara åka några hundra meter och sedan svänga av till vänster (vi körde på vänsterfältet). Vilket betyder att när jag sedan kom ifrån vägen vi svängt in på, skulle vi köra höger efter bilarna som fick åka i tur och ordning. Jag kom lite sent och fick gasa på som tusan för att komma upp och hinna ikapp varningsbilen. Det är en uppförsbacke alldeles innan man kör ut på e4a, och det var där jag fastnade. Varvade sönder bilen och for rätt ut i vägen och fick tvärsvänga. Haha ja så kan det gå, iallafall för en Hanna bakom ratten.

Här kommer det lite mysiga bilder ifrån Böle där min bror och hans flickvän Linda bor. (Det är där jag är uppväxt)










Lindas mage mådde lika bra som vanligt
Jag ska ju bli faster! :D

KOM IHÅG ATT ANMÄLA ER TILL TÄVLINGEN I TÄVLINGSINLÄGGET NEDAN

LITE GOTT OCH BLANDAT + NY HEADER

Det bara rullar in historier hela tiden, det är så himla roligt! Ni har ju fram tills 12.00 på er att komma med en historia så känn inte brådska. En sak ni däremot måste göra är att om ni anmäler er så måste ni anmäla er i tävlingsinlägget så jag lättare kan hålla reda på alla historier. Det kommer in både roliga, pinsamma och hemska historier, fortsätt skicka in.

Nu är jag nere i Gnarp hos min kära pappa. Medans han var och jobbade så åkte jag till min faster Hilda och hälsade på. Hon var dock inte hemma men jag och Lina ockupperade studsmattan. For sedan hem till pappa och satte mig här och läste alla historierna. Såg ut genom fönstret också i fårhagen. Fåren är bara för roliga. Först springer dom iväg in i skogen, sen rusar dom tillbaka och råmar(?) och antingen hopppar över tråden eller springer rakt igenom så stolparna flyger. Det måste vara nåt fel på dom, iallafall enligt mig.

Lägger in en bild på den godaste morotskakan jag ätit hittills. Jag och mammsen fikade innan vi åkte neröver, och nu har vi sagt hej då eftersom hon ska åka bil till Norge. Så träffar henne om 2 månader igen, vilket betyder att jag har en lägenhet helt själv, inte illa. Fast jag har lovat att sköta mig, för då skulle jag få en överraskning om jag vart duktig, haha!



På vägen till Gnarp stannade vi och åt på ett litet gatukök. 150 grams hamburgare med pommes, mättande kan jag lova. Fick i mig alltihopa, haha!



KOM IHÅG ATT NI SKA ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG TÄVLINGEN I INLÄGGET UNDER DETTA!

Och ni har väl lagt  märke till något nytt här på bloggen? Min nya supersnygga design som är gjord av http://designarna.blogg.se/. Jag är SÅ HIMLA NÖJD!! Kolla in deras blogg! :)

TÄVLING - VECKANS BLOGG

Ja här kommer då en tävling i min blogg. Veckans blogg, rätt känd hos många andra bloggare så jag valde att prova jag med. Läs instruktionerna nedan innan du anmäler dig!

- kommentera det här inlägget med namn och bloggadress (obligatoriskt)
- skriv något personligt, det sjukaste, pinsammaste, roligaste, sorgsnaste osv du varit med om
- 1a pris - ett par örhängen (värde ca 79:-) + länkning i min blogg 1 vecka
   2a & 3e pris - länkning till era bloggar 1 vecka

- sprid ut nyheten om tävlingen. ju fler som är med, ju roligare blir det och finare priser!
- tävla om en plats på prispallen (1a, 2a, 3a)

- imorgon kl 12.00 publiceras finalist historierna och då är det bara att börja rösta fram vinnaren!

JAG BLIR SÅ GLAD

Godmorgon alla underbara läsare

Vaknade för ungefär 10 minuter sedan, slog igång datorn. Drack lite mjölk, gick in på blogg.se och möts av det här. Det är helt otroligt. Jag har aldrig varit med på den här listan, och när jag vaknar idag så ligger jag på placering nummer 5. Och det har varit över 100 besökare redan idag. Jag blir så glad! Och allt är tack vare er, ni är bara för underbara. Ser att bloglovin antalet också ökar, så himla roligt!



Jag vaknade av att det var några barn utanför mitt fönster som skrattade och spelade boll. Hur underbart är inte det? Då kändes det verkligen som sommar, och när jag sedan drog upp persiennerna så möts man av solsken och glada barn med familjerna. Det blir nog en cykeltur idag, eller en lång promenad. Mamma åkte just iväg och ska fylla upp kylskåpet tills hon åker iväg i 2 månader. Hon åker ju till Norge och jobbar imorgon.

Psst, ni glömmer väl inte bort att hålla utkik i bloggen om min tävling som dyker upp idag? ;)

NU SKA HANNA SOVA

Alltså TACK till alla er som vart med och röstat på mig till veckans blogg. Jag vet inte hur länge tävlingen håller på men håll utkik här i bloggen och fortsätt att rösta så mycket ni bara orkar. Ni ska se att det kommer löna sig - redan imorgon. För då smäller jag igång någonting roligt i min blogg jag med på förmiddagen. Då får ni något för att ni röstar, som också kanske kommer ge er en chans i något? Vad, det får ni se imorgon. Nu ska jag lägga mig och sova alla underbara läsare. Sov så gott allesammans, och hörrni? Tack för besöksredkordet, det är så himla roligt att upptäcka besöksrekord :)



VECKANS BLOGG - RÖSTA PÅ MIG?

Jag har precis fått veta att jag är en av finalisterna hos http://agek.blogg.se ! Jag har nummer 6. Ni vore urgulliga om ni ville lägga en röst på mig allihopa, verkligen! Det vore gult värt. Kom igen och rösta genom att trycka här på denna länken som är min finalistlänk ! :)

MIDSOMMARBILDERNA

Det var inte bara att köpa cykel inte. Vi åkte först på Jula, där hittade vi en som vi ville ha. Så vi betalade och skulle få skruva ihop den på godsmottagningssidag (baksidan) av allt, för vi har en liten Atos och där får det inte plats mycket inte. Speciellt inte en hel cykel i en stor kartong. Så då var det jag som skulle få cykla hem alltså. När vi står där på baksidan så säger han att cykeln inte finns, och att det inte kommer komma in några nya förrns i Augusti. Suck, bara att gå in och få pengarna tillbaka. Mamma fixade det och jag sprang vidare till ICA Maxi och hittade en ny snygg cykel som ville följa med mig hem. Vi betalade och fick en monterad cykel som jag kunde cykla hem på. Jättenöjd går jag ut genom dörrarna och möts av - spöregn. Mamma åkte sin lilla bil och jag cyklade hem i shorts och t-shirt i regnet, bara uppför iprincip. MYCKET trevligt och inte alls jobbigt om någon frågar mig. Såg säkert inte ut som nån flykting heller från alla bilförares synvinkel.

Här kommer iallafall lite midsommarbilder från min underbara dag med folket nere i Jättendal :) En kväll man sent kommer att glömma!













FORMATERING OCH LITE CYKELSHOPPING

Jag och mamma åkte med min dator till Mediamarkt för att lämna in den på lagning. Det behövdes tydligen inte, utan det enda jag behövde göra var att trycka på en knapp med en skiftnyckel på eller vad man ska säga. Så nu har jag gjort det och nu ska min dator formateras om totalt, så allt jag har på den försvinner och hela windows installeras om på nytt. Detta skulle ta 3-4 timmar. Så under tiden datorn står såhär så har jag och mamma torkat rent tvättstugan, och nu ska vi fika sedan åka iväg och köpa en cykel. Har hittat en fin damcykel här som vi ska åka och kolla på. Vi ska även kolla om mina kort har kommit som jag framkallat, i love it! Hoppas verkligen dom har kommit så jag får något nytt och roligt att titta på.


Har ni något tips på vart man kan hitta en fin och bra cykel? Om ni nyss köpt en kanske? Jag har även köpt en USB-kabel till mobilen så jag ska kunna lägga in lite bilder sedan midsommar, dessa kommer senare idag i nästa inlägg.

Vad gör ni idag? Hoppas allt är bra med er :)

NY VECKA, NYA TAG

Godmorgon allihopa

Först och främst ett förlåt för att det inte dök upp något inlägg igårkväll. Men jag ska berätta för er här varför. Som jag skrev förut så är min laptop trasig och måste lämnas in på lagning. Så medans mamma håller på och letar fram alla garantipapper och sånt som behövs så tog jag hem min gamla stationära dator så jag skulle kunna ha någon dator. För kanske imorgon åker hon till Oslo och jobbar i 2 månader, och då tar hon med sin dator. Jag kopplar i datorn, alla kablar är på plats. Och vet ni vad? Den funkar inte. Det första som syns på skärmen när jag tryckt på start knappen är att en fil saknas eller är skadad som tydligen behövs för att datorn ska fungera. Lagomt less? Ja!

Men idag ska jag och mamma åka och köpa en cykel så jag kan cykla ner på jobbet medans hon är borta. Skönt ska det bli så man får röra lite på sig och bränna bort lite onödigt som sitter på kroppen. Och inte bara till jobbet ska jag cykla heller, eller ja, jag ska iallafall försöka cykla lite annars också. För kolla bara vädret ute idag? Jag verkligen älskar solen och värmen, låt det vara såhär nu ett bra tag framöver. Regna kan det göra på natten, inte på dagarna.


En bild på min kära mamma, tagen i Spanien


Det blir även en sväng till Gnarp idag och leta rätt på allt jag äger och har ungefär, haha. Det känns typ så eftersom kameran och sladden till telefonen är borta, och mer saker därtill som bara måste ligga nere hos pappa annars blir jag galen. Man kan inte vara utan kamera OCH sladden till telefonen samtidigt, det går bara inte. Nere i Gnarp får jag förhoppningsvis träffa min lilla sötnos till kusin, som jag saknar så mycket. Här har ni några bilder på lilla Lina hjärtat.



Lina och hennes favoritkatt Smirre



Hon bar runt på han hela hela tiden förut



Och han älskade henne, följde efter henne vart hon än gick :)



Lina rider på Beas förra ponny Cindy



Och här är min stjärna bredvid min ponny, suddig bild men.


Hon är så söt, speciellt nu när hon lekt frisör med sin kompis på dagis och klippt av sig hela luggen och en bit upp på huvudet :)

SVAREN PÅ FRÅGESTUNDEN

Så mycket läsare och kommentarer trodde jag inte att det skulle bli. Det var riktigt roligt med frågestund men avslutar den tidigt för det blandades rätt mycket frågor med vanligt snack. Så här kommer några frågor som kanske kommer göra att ni får veta mer om mig. Tack alla till alla frågorna, tusen tack!

Tjänar du pengar på din blogg?
Nej, jag tjänar inte pengar på min blogg.

Vart bor du?
Jag bor i Sundsvall i lägenhet med min mamma och i Gnarp på en liten gård med djur med pappa.

Vilka bloggar följer du?
Jag följer många bloggare genom bloglovin, och jag har faktiskt ingen speciell men några favoriter har jag.

Hur länge har du bloggat?
Jag har bloggat sedan mars 2009.

Vilken är din favoritaffär?
Gina Tricot har alltid varit min favoritaffär. När jag är ute på en shoppingtur vill jag komma hem med många kassa och känna att jag fåt valuta för pengarna. Monki faller mig också i smaken, och alla skoaffärer som finns eftersom jag är skofantast!

Vad gör du på fritiden?
På fritiden njuter jag bara av livet som nytagen student. Umgås med vänner, shoppar och är ute i solen nu i sommartider

Vad ska du göra i sommar?
I sommar ska jag jobba så mycket som möjligt så jag kan förgylla en av mina drömmar i november när jag fyller 18 - att åka till Gran Canaria i 4 veckor och gå bartenderutbildning! Annars blir det mycket bada, sola och umgås med mina underbara vänner

Bada i hav, pool eller sjö?
Jag är uppväxt i ett hus alldeles vid en sjö, så jag har badat mycket i sjöar enda tills jag insåg hur snuskiga dom vara nere i Jättendal/Gnarp. Havet är jag mest i nu, och pool i utlandet framförallt. Vart ska jag ha plats med en pool?

Hur lång är du?
165 cm, någonstans där. Är inte riktigt säker

Skulle du vilja bo utomlands?
Jag har vart utomlands en hel del och jag skulle kunna göra det en period som nu i november (förhoppningsvis)

Har du pojkvän?
Nej jag har ingen pojkvän, jag har bara lyckats hitta de som inte är så bra i förhållanden, så jag njuter av livet som singel nu

Hur gammal är du?
Jag är 17½ år, fyller 18 den 11 november

Om du fick vara kändis för en dag, vilken skulle du välja?
Min absoluta favorit är Mikael Persbrandt, så kanske hans fru? Nej men jag vet faktiskt inte riktigt. En kompis som var här när jag startade frågestunden sa Paris Hilton, vet inte riktigt hur jag ska tolka det men..

Vad är det bästa/sämsta med att blogga?
Det bästa med att blogga är att se det som händer med min blogg - hur den ständigt växer och hur fler personer hittar hit till mig. Att man träffar så många nya människor också givetvis! Det "sämsta" är nog när man kommenterar andras bloggar, och de inte svarar tillbaka. En snygg blogg är en blogg som är aktiv både med inlägg och med att svara, tycker jag :)

Har du gjort designen själv?
Ja jag gjorde den idag när det var så fint väder, ville ha lite somrigt

Säljer du designer?
Jag säljer dom inte. Däremot brukar jag lotta ut några ibland, och göra några om någon frågar - gratis. Om ni rotar runt lite i arkivet till höger hittar ni några designer jag gjort, det är väl över 10 stycken tror jag

Så, där var några utav frågorna. Tack igen allihopa! Nu ska jag städa rummet lite så kommer det ett till inlägg när jag fått hem datorn. För ni som inte vet så är min dator trasig, så mamma ska ta med sig min gamla stationära dator hit nu så jag måste städa ur rummet lite och fixa lite plats.

Vad gör ni? :)

FRÅGESTUND

Då kör jag igång en frågestund (som alla andra bloggare gör..) Kom igen och ställ en eller flera frågor. Ni har hela kvällen på er att fråga precis vad ni vill. De "bästa" frågorna kommer att vara med i mitt nästa inlägg, så börja fråga allihopa!

Sommar och sol - speciellt utvald! :D

Åh vilket underbart fint väder det är ute! Äntligen lite sommar. Man blir ju faktiskt lite deprimerad av att veta att vi går mot mörkare tider nu såhär efter midsommar. Usch fy och blä. Fast samtidigt blir det ju mysigare på kvällarna på stränderna vid brasan om det är lite mörkare. Så länge värmen håller sig så är jag nöjd. Och hoppas att det blir en riktigt skön sommar och inge velande med vädret hela tiden. Men det är ju en typisk svensk sommar.

Nu ska jag sätta mig ute på balkongen och äta något gott i solen, det borde vara förbjudet med datorer när det är såhär fint ute. Samtidigt får man ju inte lämna bloggen och er läsare, hur skulle det se ut? Byter ut min telegbakrund till lite somrigare nu.



Och hörrni allihopa, jag var med i en "veckans blogg" tävling, och jag gick vidare till andra omgången. Det känns skitroligt! :D

Hoppas ni får en riktigt bra dag allesammans :)

Dagen efter

Hej allihopa

Kan inte säga mer än att gårdagen var grymt rolig och bra. Bättre än väntat förutom vissa små detaljer. Men det är sånt man får räkna med dagar som dessa. Vädret var bra hela dagen och kvällen. Jag har sjukt med träningsverk efter att ha cyklat nån mil på tandemcykel med Beatrice. Vi hade så ont i rumporna när vi skulle hem så vi klarade inte av att cykla. Så illa var det verkligen! Trevliga människor och bra stämning hela kvällen, riktigt toppenkväll. Jag och Beatrice kom hem till henne efter 3 någon gång, då blev det mackor och varm o'boy vilket var välbehövligt eftersom vi frös ihjäl ungefär. Somnade vid halv 4  ch vaknade någon timme efter och mådde verkligen pyton. Tvingade mig själv att somna om så jag inte skulle vara bakis, vilket jag lyckades med. Så det har faktiskt kännts bra hela dagen idag. Vi har legat i sängen och kollat på film hela dagen och klämt i oss en pizza, mums! Bilder kommer jag att lägga ut så fort jag hittat den där älskade kabeln som "aldrig" försvinner när man behöver den. Här är ett litet smakprov från gårdagen, på mig och Beatrice.



Hur var era kvällar? Bra hoppas jag? Tell me!

Midsommar baby!

Hej allihopa!

Vad roligt det är att kika in på bloggen och se hur många det är som läser och kommenterar, fortsätt med det sötnosar. :)
Midsommar idag, vad gör ni allihopa? Det blir ett kort inlägg nu bara för jag har egentligen inte tid att sitta här, vilket betyder att jag inte kommer kunna svara på alla kommentarer, men det fixar jag imorgon. Hoppas ni får en superbra kväll allihopa, också vill jag se fina bilder imorgon på era bloggar :)

En bild på mig och världens bästa Bea (år 2007) som jag cyklat tandemcykel med nu för 3e året irad! Oj oj vilka minnen, kommer bli en grym kväll :)



PUSS KRAM!

Godmorgon

Godmorgon kära läsare

Hoppas ni sovit bra och är pigga och fräscha idag. Det är inte jag, men jag ska pallra iväg mig till jobbet om en timme drygt. Vet inte hur många gånger jag snoozade imorse. Ibland hatar jag att den knappen ens finns, man sover bara för länge av den och blir mer och mer irriterad för varje gång den ringer. Tillslut vill man bara kasta iväg den i väggen eller något. Ne fy, dålig uppfinning måste jag säga.

Sitter och läser lite på aftonbladet om både nyheter, kändisar osv. Jag förstår mig inte på människor. En människa hade klätt ut sig till sin döda mamma i flera år, bara för att få hennes pensionspengar, vilket blev 800.000 kronor. Morgan Freeman anklagas för incest? Han ska ha haft ett sånt föhållande med sin styvdotterdotter. Hallå?
Jag hittade iallafall någontin trevligt, nämligen en omröstning om vilken som är den snyggaste tv-serie läkaren. Oj oj det finns en hel hög med hunkar, kika in här och rösta du med! Själv valde jag Dr. Derek "McDreamy" Shepherd, han är min absoluta favorit i tv-serien Grey's Anatomy! 

Dags att sova

Klockan bara tickar på när man sitter och bloggar. Jag som ska upp vid halv 7 imorgon och åka och jobba, fy på mig. Varför sitter jag här för? Har iallafall hunnit med en hel del idag faktiskt vad det gäller bloggen. Känns skönt att ha något "nytt" äntligen. Nu är det bara resten kvar som ska fixas, dvs typ allt. Haha. Jag kan aldrig bestämma mig hur jag vill ha. Något annat jag inte kan bestämma mig över hur jag vill ha är håret? Ska jag vara blond eller brunett? Jag vet seriöst inte. Fick hem studentkorten och ångrar att jag inte var brunett på dom, samtidigt som jag vill vara blond nu i sommar? Snälla säg vad ni tycker, det vore jättegulligt. Både bilderna är rätt gamla.



Jag har även funderat på om spikmattor verkligen funkar? Det sägs ju att dom ska vara jättebra. Är det någon av er läsare som testat kanske? Jag har läst på många ställen att dom ska vara riktigt bra. Undra om man ska ta och prova? Ne nu ska jag sluta undra och hoppa i säng. Förresten så har ni läsare fixat besöksrekord här, tusen tack för det :)



Godnatt, puss och kram
/h

IQ befriade Hanna + lite reklam

Duktiga Hanna som så stort skulle ut ikväll med lite flickor. Jag gjorde mig iordning och när jag äntligen var klar efter någon timme och gick ner till bussen så har dom ändrat busstiderna eftersom det är sommartid nu. Jag blev så förbannad så jag gick hem igen. Och smart som jag var så kollade jag inte när nästa buss skulle gå, men jag la märke till att de går 1 gång i timmen bara fast på olika tider. Så här sitter jag och är lite lätt småsur, vände mig till bloggen istället och kikar runt lite. Tänkte passa på att slänga upp lite reklam för Gratisbio.se när jag endå är igång.

GRATISBIO.SE
Ni vet ju hur det alltid ska låta. Vinn mobil - gratis. Vinn resa till solen - gratis. Vinn en ipod genom ett enkelt klick. Reklam, reklam, reklam... Jag tror inte på sånt där, eller jag gjorde inte enda tills jag blev medlem på gratisbio.se. Jag blev förundrad över att det faktiskt fungerar. Genom att gå med där så är man med och samlar poäng genom olika saker på hemsidan, genom att värva vänner osv. Det finns presentkort, biobiljetter, filmer etc att vinna, och det är faktiskt hur lätt som helst. Bara man lägger ner några minuter av sitt liv och klickar sig in på länken nedan så är man igång och det är individuellt, man tävlar inte mot någon annan utan man samlar sina egna poäng, värvar vänner och får det pris man väljer. Det låter väl inte så svårt? Klicka här och registrera dig, kom igen, till och med jag gjorde det så då kan även du göra det! :)

BLOGLOVIN
Något annat som jag inte lagt ner manken så mycket på är bloglovin. Gick in och blev medlem där idag och kikade runt lite. Det är ju hur smidigt som helst måste jag säga, man har ju full koll på vilka bloggar man tycker är intressanta och vill följa. Väldigt bra grej någon smart människa har kommit på. Här är min länk så du kan följa min om du vill det och jag kan säga att jag kommer lägga till alla bloggar jag tycker är intressanta, bra, roliga osv :)

090617 - VISSTE DU ATT?

Godmorgon godmorgon.

Hur mår ni idag?

Jag mår bra, men är trött. Sov inte så bra inatt för jag drömde någon sjuk dröm om att ett flygplan hade kraschat och att "anonyma" , vad ska man säga. Civilpersoner var läkare och ingen kunde någonting när alla passagerare kom in till oss med alla skador. Konstig dröm, och obehaglig.

Vädret är iallafall helt underbart idag, vad skönt det känns att äntligen få se lite blå himmel? Och framförallt solen, hoppas att det blir varmt och skönt idag. Jag själv ska stå inne på Donken och sälja hamburgare till klockan 1, sen blir det IKEA (<3) och sedan blir det raka vägen hem och fortsätta städa. För vet ni? Igårkväll när jag låg i sängen och skulle sova så fick jag nåt fel och började tokstäda mitt rum. Kan vara en orsak till varför jag är så trött idag.

Nu måste jag göra mig iordning och gå ner till bussen. Känns fel att åka buss när det är sånt här fint väder, men annars hinner jag inte fixa allt, så bussen får duga idag.

Tänkte köra lite "visste du att" om sommaren och solen här nedanför. Ha en bra dag :)

VISSTE DU ATT?

- denna försommar 2009 är en av dom kallaste försomrarna på 50 år?
- vädret bara vart bra på 1 midsommar de senaste 5 åren?
- vädret påverkar hur mycket strömming vi kommer kunna äta på midsommar?

090615 - student!

Hallå bloggen!

Fy på mig som varit så otroligt kass på att uppdatera! Tack vare det fina inlägget jag fick skrivet om min student så "lever" väl bloggen kvar, haha. Men nu måste jag faktiskt skärpa mig, nu har jag tagit studenten så nu har jag faktiskt tid att ägna mig åt att skriva.

Studenten var helt underbar, har haft så roligt de senaste dagarna och i helgen så det finns inte. Tack till alla underbara människor och klasskamrater, har inte haft så roligt i hela mitt liv. Hade även studentmiddag med flickorna, 9 stycken var vi som satt ute och åt tacobuffé, drack skumpa och åt jordgubbar och glass. Solen tittade faktiskt fram precis då vi gick ut för trappan också, i allt mulet så lyste det iallafall på oss (vilket det inte gjorde på de andra studenterna de andra dagarna) och det måste ju betyda att solen skiner för dom bästa? Eller nåt? Haha.




Men nu då, vad ska jag göra nu? Jag ska fortsätta jobba på Donken i sommar, försöka ta det rätt lugnt eftersom jag var så skolless i slutet. Sedan i november lutar det åt bartenderutbildning på Gran Canaria. Ser väldigt mycket fram emot det måste jag säga! Intresserad utav bartenderskola i utlandet, på svenska? Läs mer här!
http://www.gcbar.se/

Kortfattat rullar allt på som vanligt vilket också bloggen kommer att göra nu framöver.

Hur har era avslutningar varit? :)

Fit for fight

För vi har tagit studenten! För vi har tagit studenten!! Föör  vi har tagit studeenteeeeen!!!! Fy fan vad vi är bra!!!!!

Carro här, Ikväll kör vi gärnet Hanna! Hey hoe lets go!
Antingen så hoppas vi över eller så står vi i kön ;)
Hanna dricker som en kärring och Emma ska låna Rossis löshår! Jag undrar hur kvällen kommer sluta?!

Ni får iallafall en försmak på hur Rossi ser ut ikväll!

090601

Hej!

Vill inleda det här inlägget med att berätta för er allesammans att nu, nu är det juni månad. Och det känns så jäkla bra att veta och säga det, eller hur? Nu är det sommar, nu är det månaden för sommaren. Helt underbart, och vädret har vart bättre än någonsin i helgen. Dock har jag stått inne i stekosen på jobbet hela helgen, men vad gör man inte för pengar? Har ju hela sommaren på mig, sen har jag vart i spanien för ett tag sen så ligger inte efter direkt.

Idag har jag fiskat, eller ja, igår om man ska vara pedant på klockan. Var hem till bror och stack ut med båten han jag, Linda och Magnus. Jag och Jon fick en varsinn, Linda fick 2 och Magnus fick 3. Så klaga ska man inte göra.



Kram!

Hanna Olsson - Det är nu som livet är mitt

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Hanna Olsson, 20 år och bosatt söder om Hudiksvall. I den här bloggen kan du läsa om allt ifrån min vardag, jobb, skolgång, vänner, fritid, shopping, inredning och så vidare. Jag brinner för att skriva och tycker om att dela med mig av mina känslor, tankar och mina egna ord. Välkommen för att stanna! Må gott /Hanna

RSS 2.0