BLOGGANDE PÅ BUSSEN + FINALISTERNA

Hej alla goa läsare där ute i sommarvärmen!

Sitter på bussen nu påväg hem till Sundsvall, har fixat trådlöst internet så nu kan jag blogga vart jag än är någonstans på vift i landet. Helt super! Också får ju ni äntligen chansen att rösta på historierna. Det har vart riktigt svårt att välja fram dessa finalister bland alla historier, men här kommer dom! Eftersom att alla historierna inte kan vara med så har jag valt att senare idag fixa en länk så att ni kan läsa de andra historierna också, så att ingen blir utlämnad! :)

FINALISTERNA!

1. http://naho.blogg.se
Det nervösatse och pinsamaste jag varit med om var när jag skulle åka en bergodahlbana på Liseberg. Då var jag jättenervös för den åkte jättefort och var jättehög. Jag var nog bara 8 år.
I alla fall, när min familj och jag stått i kön i ca. 1 timme upttäckte jag att jag var kissnödig. Jag sa det och pappa svarade att det inte är långt kvar och att jag kan hålla mig. Efter vi åkt berg&dahlbanan frågar pappa mig om vi ska gå på toaletten. Då svarar jag att det inte längre behövs.
Haha, gissa vad kul det kommer bli för nästa person som sätter sig där...
Tror berg&dahlbanan hette flumrider eller nåt sånt där :P

2. http://juliiiakempff.blogg.se/
När vi va på ullared ett jätte stor köpcenter så hitta jag en jätte snygg tröja som jag SKULLE ha.
Så jag skulle gå till mig pappa och ge han den så såg han och gick fram till han och krama han bakifrån och sa snälla pappa kan jag inte få denna tröjan jag älskar dig jätte mycket då.
När jag efter ett tag kollade upp mot han såg jag att det inte var min pappa.
Det första han sa va tvärr men jag är inte din pappa.
När jag kollade bredvid han stod han familj , fru och barn och skrattade
jag gick till min Riktiga pappa illröd i huvudet och skämdes riktigt.
alla kollade juh på mig också:P!
Verkligen hemsta dagen.

3. http://ingberg.blogg.se/
Hej: När jag och min nuvarande man träffades i början, så bodde han i Uppsala och jga i Linköping, så vo penlade fram och tillbaka... I min mans familj så äter man väldigt mycket lök, kål ja allt igentligen som är gas bildande. Jag är väluppfostrad, så jag tackar inte nej till all den mat som serveras, (fast jag vet att min mage åker på en smäll senare) sen till kvällen när vi skulle gå och sova"" så känner jag hur min mage kör i ett springer på wc hela tiden, det tåls att tilläggas att vi endast hade träffats i ca:1mån. Sen somnade vi och sov någ i några timmar, vad tror ni händer?? Alltså jag vaknade av ett sådant oljud, så förskräkligt så att det lät som om någon stod och gasade med en motorcykel vid mitt öra. Jag vaknade upp och kände hur mitt hjärta slog, efter någon sekund så kom jag underfull med at jag hade pruttat så högt att jag själv vaknade, och jag trodde jag sklle smälla av!!!! Okej nu har jag två alternativ, lotsas som inget- då vill han ju säkert inte träffa prutt tjejen igen? andra allternativet är att jag lotsas prutar med munen i samma anda som det lät, så kanske jag kan få honom och tro att jag lotsades hela tiden i sömnen?
Så jag bestämmer mig för allternativ två, fortsätter att prutta med munen, han sover ju så han kanske inte uppfattar det hela.
Morgonen efter så vaknar jga och studerar honom, tror inte han märkte något yes!! tre år senare så vågar jag bikta mig om händelsen, då först kommer det fram att han vist hade vaknat, men ville inte göra det värre för mig en vad det var, och lotsades sova hen med..!!!
Detta är kärlek hihihiihii

4. http://litenniniz.blogg.se/
Det knäppaste/pinsammaste jag har varit med om var när jag tog med mig en gammal pojkvän till mina föräldrar för att sova över. Han skulle ut och träffa en kompis som han kände och råkade få i sig lite väl mycket dricka.Jag bestämde mig för att stanna hemma. Han kom hem till oss stupfull och dråsar ikull på madrassen. Till saken hör att vi sov i pappas snickarverkstad full med massa dyrbara grejjer som han gjort, Efterssom vi hade annan släkt på besök och alla rum var upptagna. Plötsligt vaknar jag av att han står och pissar på min madrass. jag skriker, farsan rusar ner och när han ser vad som pågår blir han fly förbannad förstås. Jag lägger mig i soffan och han fortsätter sova. När vi går ner på morgonen är han försvunnen men det är 2 kisspölar på golvet, en kisspöl i min ryggsäck, 2 madrasser är blöta samt pappas snickerigrejjer. Mitt ex skämdes så mycket att han tog en taxi 20 mil hem. Jag skämdes men tyckte ändå synd om honnom. vilket intryck på svärföräldrarna.

5. http://peersianbeauty.blogg.se/
det pinsamaste någonsin för mig är att när jag för första gången var hemma hos mitt ex så kollade vi på en film och i slutet är det ju alltid en låt .. så jag började dansa på skoj på bordet typ shaka och hoppa som en galning upp och ner så ser jag att han blir helt tyst men jag fortsätter, så kom jag med massa ondiga kommentarer som erkänn du vill ta på min röv när jag shakar(hahah) sen hör jag hans pappa säga hej hur högt som helst .. SNACKA om att jag blev helt stel däruppe på bordet .. HAHAH !!!!! jag vågade inte kolla på han på HUUR längesom hlest!

6. http://juuliiee.blogg.se/
I'll take a shot! ;) Emh.. det pinsammaste som jag kommer på just nu är när jag och min pojkvän var ute och gick så skojjade vi lite med varandra och så började vi prata ganska högt om muttor och såntdär och så helst plötsligt drar han ner min sportbh och precis då så ser vi en tant i skogen! Ja, det var ju inte så himla kul att visa brösten för en tant.. :/ jag skäms för jag såg henne igen efter det. haha!

7. http://sophielerberg.blogg.se/
Jag ska berätta om en sorglig sak som hände den 14 februari 2005, på alla hjärtans dag.

Jag satt i vårt vardagsrum hemma och tittade på film, sen hörde jag plötsligt tåget tjuta som attan utanför oss, så jag gick ut på balkongen för att titta och då så hade tåget stannat.
Det andra jag la märke till var en stövel och det var snö ute, så man kunde se att något hade släpats på spåret. min familj kom ut på balkongen när jag ropade på dem, och då så såg vi två avhuggna ben och sedan det som var kvar av en människo kropp.. Det var ingen kul syn, ambulans och polis var snabbt på plats och bad oss alla att gå in..

8. http://camillau.blogg.se/nyblogg
spelade iaf basket för ngra år sen och hade en ganska viktig match. vi låg under med några få poäng och JAG får bollen. adrenalinet pumpade. jag hade verkligen chansen att avgöra och visa hur sjukt bra jag var!
jag rusade iväg med bollen. dribblade som satan! hela mitt lag stod upp vid bänken och tjoade, skrek och viftade med armarna. hörde inte vad de skrek, bara att de gjorde de. antagligen helt i extas över min plötsliga attack.
jag stannade.
sköt.
satte bollen.
3 poäng.
då insåg jag att jag precis rusat mot min egen korg och gjort självmål. utan motstånd. både mitt lag och motståndarlaget stod på andra sidan planen. mitt lag var knäpptyst medan motståndarna jublade.
behöver jag ens nämna att mitt lag förlorade?

Där har ni dom, bara att börja rösta på eran favorit. Ni har tills fredag kl 12.00 på er att rösta. 1 röst per person, och man måste ha en blogg för att kunna rösta :)  Så rösta rösta rösta!



Det är också såhär att jag har fått in en del väldigt tragiska och sorliga berättelser i tävlingen. Och jag har bestämt mig för att dela ut ett gemensamt "pris" till dem, genom att lägga in historierna här nedan, just för att visa att man ska bry sig om varenda människa man har nära hjärtat, och inte ta något för givet. Dessa människor anser jag vara mycket starka som vågar berätta om detta. En stor kram till er alla! <3


1. http://millahsundberg.blogg.se/
Väljer att berätta om en sorglig sak, väldigt färskt också..

Alla har vi läst om den 21åriga killen från LKPG som knivmördades på Öland.....det var min kompis, vi har gått i samma skola och samma klass i 10år.
='/

Hoppas att det kvalificerades, annars så får jag väl ta något annat.
Kram Millah<3

2. http://elinmariehelena.blogg.se/
Jag är gärna med. Jag vet inte riktigt vad jag ska välja för "minne" men det som är lättast att komma på är nog det hemskaste och sorgligaste jag någonsin varit med om. För flera år sedan så dog en av mina bästa vänner när hon sprang över vägen och blev påkörd, en sådan sak kommer man aldrig över så det kommer nog alltid vara bland det sorgligaste som hänt i mitt liv.

3. http://mlicous.blogg.se/
det sorligaste..
för nån vecka sen så dog en väldigt bra kompis till mig. hon skulle fylla 15 år men hann aldrig. hon var full och inte så lycklig. hon åkte till en tågstation och smsa hennes kompis : jag hör tåget komma. sen hoppa hon framför ett tåg.. och att veta och få ett telefonsamtal att någon nära just tagit självmord.. man tror inte det. man tror inte själv att man kan drabbas. malin karlsson! vila i frid.
direkt då skrev hennes bror en låt till malin och hennes kompisar var med. http://www.youtube.com/watch?v=n5RZlVBH-eQ
det är helt sjukt!
malin karlsson, du finns alltid i vårat hjärta :'(
r.i.p.



Ett STORT tack till alla bidragen, tycker denna tävling har vart riktigt rolig faktiskt, vad tycker ni?
Kommer en ny tävling till veckan, höll utkik!

Nu ska jag packa ihop datorn, sedan ska jag iväg till Birsta city och fixa vinnarens lilla present, ha en bra dag så hörs vi senare ikväll efter jag jobbat :)

En bild på min lilla älsklings kusin blir det i detta inlägget. Hon är bara för söt!


Kommentarer
Oscar L

jag röstar på Sophie, nummer 7

2009-06-24 @ 14:00:20
URL: http://sophiespojke.blogg.se/
ida henriksson

idag ska jag vara med bästis lite, sen träna ikväll :) durå? <3

2009-06-24 @ 14:01:45
URL: http://idahenriiksson.blogg.se/
Millah

Hehe, tack så mycket för tröstpris, trodde aldrig att det skulle gå så bra...tjiihoo!



Tacktacktack!

Kraam Millah<3

2009-06-24 @ 14:08:32
URL: http://millahsundberg.blogg.se/
becca

vill du ha gratis smink kanske? bli medlem på http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=209301

så får du gratis smink, lovar att det funkar. ha en bra dag, kram

2009-06-24 @ 14:14:49
URL: http://seiden.blogg.se/
Jannie

jag är ju så dålig på historier .ahahah

2009-06-24 @ 14:36:50
URL: http://chirlii.blogg.se/
Anonym

sv; vad kul att jag kom med..tack så mkt=)

2009-06-24 @ 14:42:40
URL: http://litenniniz.blogg.se/
Natt!s

TACK så jättemycket att jag blev kvalicerad. HAHA, och jag är nummer 1 :) <333

TACK, förresten får man rösta på sig själv en gång? :P Haha tack tack tack :)

2009-06-24 @ 14:43:21
URL: http://naho.blogg.se/
emma

jag röstar på 7 :)

2009-06-24 @ 14:46:55
URL: http://emmaalindgren.blogg.se/
furran

sv: okej, tack så jätte mycket i alla fall för det gemensamma priset eller ja haha :)

2009-06-24 @ 14:48:02
URL: http://elinmariehelena.blogg.se/
Millah

Hehe, joodå, det är bra. Ska göra mig iordning för kyrkan nu.. =/



Och tack åter igen!

Ha det finfint i solen.

Kraam<3

2009-06-24 @ 14:53:41
URL: http://millahsundberg.blogg.se/
camilla

haha kul att se att jag fick vara med ;) kan ju krydda lite extra med att berätta att jag faktiskt var lagkapten dessutom :P

2009-06-24 @ 14:59:01
URL: http://camillau.blogg.se/nyblogg
Anna

Hejhej, hoppas du får en fin dag!

2009-06-24 @ 14:59:41
URL: http://mimoni.blogg.se/
Jannie

det låter ju spännande!

2009-06-24 @ 15:04:21
URL: http://chirlii.blogg.se/
becca

jaha okej :p

2009-06-24 @ 15:06:01
URL: http://seiden.blogg.se/
Hayley

Det var rikigt mumma faktiskt! :)

2009-06-24 @ 15:09:46
URL: http://hayleys.blogg.se/
sophie

ååh jag vet :D jag såg det, gud vad kul :D:D

2009-06-24 @ 15:25:12
URL: http://sophielerberg.blogg.se/
Anonym

kul att du nästan bara har med sådana med pinsamma historier :s herregud.

2009-06-24 @ 15:26:10
sophie

hehe jag har lagt till dig nu :)

2009-06-24 @ 15:27:24
URL: http://sophielerberg.blogg.se/
NELLIE - newa.blogg.se

sv: solat osv, o ikväll är det utgång till ett ställe som heter deluxe :) själv då? du jobbar på mcdonalds också va? me too ;)

2009-06-24 @ 15:39:42
URL: http://newa.blogg.se/
sophie

hehe :$ såg i någons inlägg att man får rösta på sig själv.. då är jag lite ego och lägger en röst på mig :P

2009-06-24 @ 15:40:06
URL: http://sophielerberg.blogg.se/
camilla

om dom andra röstar på sig själva så vill jag oxå det ;) en röst på nummer 8! :P



jisses... egoist javisst! kommer aldrig komma till himlen

2009-06-24 @ 15:44:01
URL: http://camillau.blogg.se/nyblogg
Charlotte

Jag röstar på ettan! <3

2009-06-24 @ 15:48:04
URL: http://loookatthits.blogg.se/
Anni

Röstar på nr 7, Sophie. :)

2009-06-24 @ 15:51:45
URL: http://annihjorton.blogg.se/
Anonym

hehe då röstar jag oxå på mig själv nr 4 ;)

2009-06-24 @ 16:09:30
URL: http://litenniniz.blogg.se/
Anki

Jag röstar på litenniniz, gillar hennes blogg



Kram

2009-06-24 @ 16:16:21
URL: http://ninnieblogspotcom.blogspot.com
Sofie

nr 7 :)

2009-06-24 @ 16:26:09
URL: http://sofiehansen.blogg.se/
Ssofie

Sv; Planerna för dagen är (var) att ligga och sola och bara njuta med en bra bok och lite saft. Själv då, vad har du gjort idag? :)

2009-06-24 @ 16:35:30
URL: http://ssunset.blogg.se/
sandra

nr 7

=)

2009-06-24 @ 16:40:37
URL: http://ssomisandra.blogg.se/
Malin

En röst på nummer 4 - litenniniz ;)

2009-06-24 @ 16:40:57
URL: http://somebodysmile.blogg.se/
z a n n y h ♥

Fin blogg :)

2009-06-24 @ 17:08:09
URL: http://zannyh.blogg.se/
Victoria

Jag röstar på nr 7, Sophie =)

2009-06-24 @ 17:15:14
URL: http://natdhasis.blogg.se/
Lottie

Jag tar nummer 1 :D

2009-06-24 @ 17:16:35
URL: http://lottiesvardag.blogg.se/
Linda

det är bra med mig, sjlv då?

2009-06-24 @ 17:30:37
URL: http://ndail.blogg.se/
Fredrik Frisören

nice blogg!

2009-06-24 @ 18:01:57
URL: http://fredrikfredrik.webblogg.se/
keisha

Vill du bli länkad i min blogg hela sommaren?



Anmäl dig då i mitt sommarbloggsinlägg.

imorn väljer jag ut 5 finaliser så skynda dig ! ♥

2009-06-24 @ 18:07:24
URL: http://keishaas.blogg.se/
lina [discosadness.blogg.se]

nr 7!

2009-06-24 @ 18:16:30
URL: http://discosadness.blogg.se/
Lina

okej jo den va jädrigt snygg :D men gjorde hon den gratis eller betalade du för den? :D

2009-06-24 @ 18:20:30
URL: http://lhoglund.blogg.se/
louise

finfin blogg (: allt bra idag?

2009-06-24 @ 18:35:12
URL: http://louisetroedsson.blogg.se/
Beita

hoppas du haft en underbar dag i det fina vädret idag :)

2009-06-24 @ 18:40:07
URL: http://beitaas.blogg.se/
Linda

Hanna. om du har tid och lust,kan inte du göra en design åt min blogg? Syrran skulle göra en åt mig men det blir juh aldrig av och jag är skapligt less på min design nu :P

jag vill ha en sommrig och ljus blogg =D

Och något kort på mig och jon,och ett kort på bebisen från ultraljudet ...

men bara om du har tid och lust!! =D

PUSSSS

2009-06-24 @ 18:51:53
URL: http://lindawik.blogg.se/
Eva

Sv: Så du menar att det händer såna där konstiga saker där hela tiden? :-o Häftigt. Man har ju inte trott på sånt tidigare, jag menar på tomtar och sånt. Men, sedan tre mediala personer fått kontakt med mitt konstiga väsen här hemma så tvekar jag inte längre - det FINNS konstiga saker/figureromkring oss.



Kram,

Eva

2009-06-24 @ 18:56:16
URL: http://detspokar.blogg.se/
beatrice

hej bby! är ju inte så inne i den här tävlingen du har med alla historier och så.. men en tjej skrev till mig och bedde mig rösta på henne så tänkte jag skulle slänga iväg en kommentar :) så då röstar jag på nummer 7 ^^ hörs senare och lycka till med bloggandet :D är jätte roligt att det går så bra för dig :) puss<3

2009-06-24 @ 19:04:47
URL: http://beatricenordin.blogg.se/
Christine

söt blogg :D

2009-06-24 @ 19:14:08
URL: http://christinenaenfeldt.blogg.se/
Amanda

Jag röstar på nummer 7! :)

2009-06-24 @ 19:15:44
URL: http://amandaahh.blogg.se/
Helena

Vilken härlig sommarbild :)

2009-06-24 @ 19:16:19
URL: http://heea.blogg.se/
ida henriksson

vart jobbar du? :) <3

2009-06-24 @ 19:20:58
URL: http://idahenriiksson.blogg.se/
YAIYA

Vad många bra bidrag!

2009-06-24 @ 19:22:08
URL: http://ymperia.com/yaiya
Andra

fan va gött ! :D slå tre flugor i en smäll :D ta sig till jobbet samtidigt som man bränner kalorier och blir brun hahaha :D

2009-06-24 @ 19:26:45
URL: http://aandra.blogg.se/
Louise

Åh jag också! :)

Hoppas din dag har varit bra?



Puss!

2009-06-24 @ 19:28:36
URL: http://lowice.blogg.se/
carro

Ställ gärna en fråga i min blogg sötnos :D

2009-06-24 @ 19:39:51
URL: http://carolineamandaanette.blogg.se/
Bea

Jag lägger min röst på NR.7



besök gärna min blogg

www.beatrixtornqvist.blogg.se

2009-06-24 @ 19:46:45
URL: http://beatrixtornqvist.blogg.se/
Lisa [ENDASTLISA]

Hello there ! Gjort idag ? ;>

2009-06-24 @ 19:47:44
URL: http://endastlisa.blogg.se/
Zarah

*hejhej! Vill du tjäna pengar på din blogg? Gå in i min isåfall så kan du få tips. Ha det bra! :)*



http://zlundin.blogg.se

2009-06-24 @ 19:49:57
URL: http://zlundin.blogg.se/
LifeofGame

Jag röstar på NR:4

2009-06-24 @ 19:51:51
URL: http://www.lifeofgame.com
carro

Jag röstar på nummer 7 :)

2009-06-24 @ 19:52:17
URL: http://carolineamandaanette.blogg.se/
Anna - Sanningen om Amerika

Jag röstar på nr 1. naho.blogg.se



Haha tyckte den va rolig...

2009-06-24 @ 19:54:11
URL: http://indelaware.blogg.se/
SHEER BLONDES

FIN BLOGG :)

2009-06-24 @ 19:56:47
URL: http://sheerblondes.se
emma

Såg nu att du bor ju nära mig hihi =)

2009-06-24 @ 19:59:35
URL: http://lifeupsidedown.blogg.se/
ida UNG MAMMA OCH NYINFLYTTAD TILL VILLA!!

vilken fin blogg du hade och vad söt du vaaaaar

2009-06-24 @ 20:00:08
URL: http://www.gotteochvi.com
Gynning

Ha en fortsatt trevlig kväll

2009-06-24 @ 20:03:37
URL: http://frokengynning.blogg.se/
Cornelia :)

Jag röstar på nummer 2 :D

2009-06-24 @ 20:13:27
RONJa

fin blogg :)

2009-06-24 @ 20:13:44
URL: http://septembre.blogg.se/
Linda

Glöm inte att spana in min nya webshop vettja!!



http://www.beautyinsideout.se

2009-06-24 @ 20:16:05
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Anonym

nummer 7 :)

2009-06-24 @ 20:18:32
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Linnéa

nr 7 =)

2009-06-24 @ 20:19:32
URL: http://neabe.blogg.se/
Anonym

Nr 7 :D

2009-06-24 @ 20:37:04
URL: http://nerunderstolen.blogg.se/
Malin-Hockeyfruga

jag röstar på nr 7 =)

2009-06-24 @ 20:44:13
URL: http://mysunshinestory.blogg.se/
Anonym

Vad tycker du om min nya header?? :D

2009-06-24 @ 20:45:07
URL: http://nerunderstolen.blogg.se/
isra

SV: jag röstade precis på dig kan du också rösta på mig skulle verkligen uppskatta det på http://www.norbergcaroline.blogg.se jag är nummer 12 tusen tack om du gör det puss <3

2009-06-24 @ 20:52:13
URL: http://israas.blogg.se/
sarah sötnos

NUMMER 2

2009-06-24 @ 20:57:42
URL: http://shms.blogg.se/
Cindy'Nham

badat mycket? :)

2009-06-24 @ 21:02:42
URL: http://ciiinddynhaaam.blogg.se/
Louise och julia

jag röstar på Julia .

Hoppas det är okej att vi röstar från denna för det är Louise som röstar!:)

2009-06-24 @ 21:02:52
URL: http://designarna.blogg.se/
magdalena ingberg

Tusen tack trodde aldrig att jag skulle ha ett sådant flyt, brukar aldrig vinna något hihihih känns som om jga har vunnit en miljon hahaaha

om jga länkar till din blogg kan man rösta då???

ha det gott många kramar en glad magda..

www.ingberg.blogg.se

2009-06-24 @ 21:12:42
URL: http://ingberg.blogg.se/
emelie

NR 7 !!!

2009-06-24 @ 21:13:33
URL: http://nakenkaktus.blogg.se/
isra

Jag röstrar på nummer 7 =)

2009-06-24 @ 21:18:40
URL: http://israas.blogg.se/
jossa <3

Gillar ni också gulliga figurer som hellokitty och snobben mm?

kolla i så fall in min blogg, hittat en sida med alla mjliga saker formade eller tryckta med

dessa karaktärer!



http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/

http://josefinethyberg.blogg.se/



2009-06-24 @ 21:19:53
URL: http://josefinethyberg.blogg.se/
Mathilda

skulle nog vara nr 7 :)

2009-06-24 @ 21:21:14
URL: http://amandamathildas.blogg.se/
Förvirrade Morsan

röstar på litenniniz-nr 4 ;)

2009-06-24 @ 21:23:20
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/
lutten

Först måste jag ju säga att kul att se att det går så bra för en bloggare som har sina rötter i gnarp:D Sätt ut gnarp på kartan:D (bott i gnarp i ca 7 år men även i sundsvall i 3 år)

Måste sedan fråga i din header är det inte sofia hast där? Har kännt henne sedan hon var pytte liten:D

Keep upp the good work!

2009-06-24 @ 21:26:07
URL: http://madeleneklund.blogg.se/
Mindou ♥

röstar på litenniniz, fyran :P

2009-06-24 @ 21:26:52
URL: http://mirandagehlin.blogg.se/
Anonym

finfin blogg:)

2009-06-24 @ 21:36:35
Anonym

finfin blogg:)

2009-06-24 @ 21:36:40
URL: http://musicrecord.blogg.se/
sofia.

Jag röstar på 7:an (:

2009-06-24 @ 21:38:14
URL: http://lagomlitensoffa.blogg.se/
Mirella

Sophie, nummer 7

2009-06-24 @ 21:38:30
URL: http://mproductions.blogg.se/
caroline

svar: jag svarar på kommentarer :)

händer ikväll?

2009-06-24 @ 21:38:33
URL: http://carolinekero.blogg.se/
LIENE

sv: så klart, skulle inte skrivit det annars:D

2009-06-24 @ 21:40:22
URL: http://lienes.blogg.se/
nina

Röstar på litenniniz

2009-06-24 @ 21:41:05
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
emma

rikgit snygg blogg du har =)

2009-06-24 @ 21:50:49
URL: http://emmabengtsson.blogg.se/
jessica

HAHAHAHAHA nr 3 självklart!!!!

2009-06-24 @ 21:51:09
Sara

Jag röstar på nummer 4 :)

2009-06-24 @ 21:54:00
URL: http://dolphin.blogg.se/
PoLLo

HMmmm JAg röstar NR 3

2009-06-24 @ 21:56:14
Petra

Nummer 3 får min röst helt klart!!

2009-06-24 @ 21:58:35
URL: http://inspirebypetra.blogg.se/
Malin Peace n Love

Jag röstar nr 3. Den var grymt kul!

Peace Out

2009-06-24 @ 22:16:26
LIENE

haha andra berättelser var bäst:D eller alla var ju bra.

de sorgliga fick en nästan att gråta:/ men bra att du la upp dom med.

2009-06-24 @ 22:17:50
URL: http://lienes.blogg.se/
Daniella

En röst på nummer 4 - litenniniz (:

2009-06-24 @ 22:20:31
URL: http://youdrivemecrazyy.blogg.se/
Mia

röstar på nummer 1

2009-06-24 @ 22:25:36
URL: http://metrobloggen.se/miiia
Daniel

Klart jag röstar på nummer 3 :)

2009-06-24 @ 22:28:15
engelsson

röstar på liteniniz

2009-06-24 @ 22:44:46
URL: http://engelsson.blogg.se/
Leonard

Röstar på nr 4! :D

2009-06-24 @ 22:47:39
URL: http://trierer.blogg.se/
MedinA

jag röstar på nr 4

2009-06-24 @ 22:47:41
URL: http://meedo.blogg.se/
Leonard

Röstar på nr 4! :D

2009-06-24 @ 22:48:34
URL: http://trierer.blogg.se/
Leonard

Röstar på nr 4! :D

2009-06-24 @ 22:48:34
URL: http://trierer.blogg.se/
Erika-foto-mode-pyssel

Jag röstar på nr 4

2009-06-24 @ 22:53:03
URL: http://shopaholicans.blogg.se/
Sune...the girl

Röstar på nummer 7!

2009-06-24 @ 22:57:38
URL: http://tillganglig.blogg.se/
rebecca

röstar absolut på nr 3 ;D

2009-06-24 @ 23:24:28
URL: http://rebeccajanzon.blogg.se/
­Pappapoet

Jag röstar nummer 7

2009-06-25 @ 00:09:19
URL: http://pappapoet.blogg.se/
EmmaEriica

nummer 7 :)

2009-06-25 @ 00:38:55
URL: http://emmaeriica.blogg.se/
Roger

Jag röstar på nummer 8... :)

2009-06-25 @ 00:43:12
URL: http://www.stardustblog.se/
Nikita

Jag röstar på Ninni, nummer 4! :)

2009-06-25 @ 01:26:10
URL: http://nikitaistheshit.blogg.se/
Bekka

röstar på ingberg!

2009-06-25 @ 07:01:45
URL: http://bekkka.blogg.se/
Stephanie

nummer fyra!

2009-06-25 @ 07:31:59
URL: http://enclose.blogg.se/
Madelene

Jag röstar på bidrag nr 3 ingberg.blogg.se.

Jag har ingen egen blogg, men tack för en bra blogg. /M

2009-06-25 @ 09:20:53
Anne Eklund

Jag röstar på bidrag nr 3!

2009-06-25 @ 09:49:50
Salta

Jag röstar på nummer 4.

2009-06-25 @ 11:01:01
URL: http://salta.blogg.se/
evelina

jag röstar på nummer fyra :D

2009-06-25 @ 12:24:38
URL: http://lillie.blogg.se/
Helena

Jag röstar på nr 4 :)

2009-06-25 @ 12:39:04
URL: http://heea.blogg.se/
rbka

Ja varför inte :)

2009-06-25 @ 13:40:40
URL: http://bbekz.blogg.se/
Angelica - fyrbarnsmamman

nr 7.

2009-06-25 @ 14:06:23
URL: http://tvattlapp.blogg.se/
Cecilia

nr 7.

2009-06-25 @ 18:56:46
URL: http://ceciliaisahappygirl.blogg.se/
cornelia

nummer 7 :)

2009-06-25 @ 21:41:34
URL: http://crnelia.blogg.se/
jonna :)

jag röstar på fyran :)

2009-06-25 @ 22:28:16
URL: http://typbeest.blogg.se/
Anonym

Jag röstar på nummer 7.

2009-06-25 @ 23:15:51
URL: http://magicmushrooms.blogg.se/
Carin

Nummer 4!!!

2009-06-25 @ 23:37:30
URL: http://nursen.blogg.se/
michelle

nummer 4 :)

2009-06-26 @ 00:31:35
URL: http://michelinen.blogg.se/
FRIDA HJÄRTA KEVIN

Nr 7 :)

2009-06-26 @ 09:51:11
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
magdalena ingberg

Hej du har lite att räkna ihop!! hihii många som har röstat ser jag, hjopaps du har det bra i solen :) ingberg.blogg.se

2009-06-26 @ 10:38:35
URL: http://ingberg.blogg.se/
Natt!s

haha inga röstar på 1an :P hahah

2009-06-26 @ 14:03:52
URL: http://naho.blogg.se/
Hannele - Mamma till Kevin ♥

Röstar på 4. http://litenniniz.blogg.se/ :)



Kraam

H

2009-06-26 @ 14:41:35
URL: http://hanneler.blogg.se/
Rebecca

Lägger min röst på nummer 4!



/R.

2009-07-27 @ 15:27:07
URL: http://www.stylecenter.se/modeblogg


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hanna Olsson - Det är nu som livet är mitt

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Hanna Olsson, 20 år och bosatt söder om Hudiksvall. I den här bloggen kan du läsa om allt ifrån min vardag, jobb, skolgång, vänner, fritid, shopping, inredning och så vidare. Jag brinner för att skriva och tycker om att dela med mig av mina känslor, tankar och mina egna ord. Välkommen för att stanna! Må gott /Hanna

RSS 2.0