Motor exploderade på världens största passagerarplan

Dagen börjas med en varm pirog och lite av Magnus Uggla's underbara musik. Andrea sitter breve, fasters lille gosefis på 1 år och diggar ikapp med mig. Haha!
Sitter och läser nyheterna på aftonbladet.se som jag brukar göra, det första jag ser är detta! Reagerade eftersom jag just har kommit hem från Turkiet, i söndags nämligen. Och när vi var där nere i Turkiet så satt vi och pratade massor om flygolyckor. Det var ett litet hotell vi bodde på så vi var många svenskar som satt och pratade om det här. Här är några SANNA:
- En man skulle flyga från Thailand och det brukar ta mellan 11 timmar och uppåt. Det gjorde det när jag åkte. Iallafall så åkte dom därifrån och efter 2 timmar ropar piloten att de måste vända om för dom har glömt att tanka planet. Lagom panik man skulle få, eller?

- Mamma hade varit i London och när de landade i Sverige så fick dom sladd med planet på landningsbanan och de åkte med ena vingen framåt istället för nosen.

- Ett par åkte någonstansifrån, och när de skulle landa så började hela planet att skaka och stolarna likaså. Maskerna åkte ner och dom såg ingenting, alla bara skrek. När de tillslut stod still så ropar piloten att de missade landningsbanan så de hade landat bredvid.
Här är vad man kunde läsa på aftonbladet till morgon. Därför jag reagerade eftersom jag för första gången blev lite flygrädd efter de där historierna man fick höra i Turkiet.

"Metall regnade ner från världens största passagerarplan"

LÄS MER HÄR


Kommentarer
MATILDA

det är bra, själv? :D

2010-11-04 @ 09:09:17
URL: http://matildays.blogg.se/
J I L L I Z

Hejsan :) Hur mår du idag ? :D<3

2010-11-04 @ 09:14:25
URL: http://jilliz.blogg.se/
Sofia

Haha helst! Vad gör du vaken denna tid kvega? Släpper ut hästen?

2010-11-04 @ 09:49:00
URL: http://sofiahast.blogg.se/
Charlotte

sv; Njaa. jag läste lite granna iaf! :) Borde göra mig i ordning för skolan nu och plugga lite innan jag åker!



Jasså? Ok. Syskon?

2010-11-04 @ 09:57:36
URL: http://charlottethoren.blogg.se/
amanda dagens blogg tävling ♥

ush läskigt :((



helt okej själv då :)??

2010-11-04 @ 10:02:51
URL: http://amoriito.blogg.se/
lovisa

sv: ja allt är bra:D sj ?

2010-11-04 @ 10:16:44
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hanna Olsson - Det är nu som livet är mitt

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Hanna Olsson, 20 år och bosatt söder om Hudiksvall. I den här bloggen kan du läsa om allt ifrån min vardag, jobb, skolgång, vänner, fritid, shopping, inredning och så vidare. Jag brinner för att skriva och tycker om att dela med mig av mina känslor, tankar och mina egna ord. Välkommen för att stanna! Må gott /Hanna

RSS 2.0