tid för sig själv

Hallå bloggen!
Längesen igen, som vanligt blir det så vill säga. Behöver jag säga att jag ska rycka upp bloggen igen riktigt, en gång till, eller har ni fatta vinken? JAG SKA JAG SKA JAG SKAAAA!!

Idag har det varit en väldigt skön dag. Solen har stått högt på en blå himmel, det har varit lite kyligt med Hanna Olsson var uppe 07.00 på sin lediga dag. Har sovit bort alldeles för många dagar den senaste tiden och idag hade jag faktiskt planer med Emelie. Hon var här igår och vi smidde massvis med planer som kommer göra livet bättre för oss på alla sätt och vis. Det bestämdes bland annat att vi skulle iväg och sola imorse, vilket vi gjorde. Efter vi solat åkte jag och tränade 1 timme på gymmet, sedan bar det av hemåt. Väl hemma tog jag hand om mig själv. Det blev bland annat varmansiktsmask, rengöringar och lite till fossingarna med. Sen somnade jag på spikmattan och vaknade 1½ timme senare, köng!

Nu ligger jag i sängen och väntar på ett väldigt viktigt telefonsamtal av Emelie. Det kommer handla om när vi ska åka och simma. Vill iväg nu nu nu! Men vänta.. Kan jag ens simma? Har inte badat sen jag var i Thailand 08.


Kommentarer
ERICAPERZZON

Lät som en underbar dag:)



Jag ska iväg och simma imorgon;P Kommer sjunka:D



/E

2010-01-13 @ 19:00:25
URL: http://ericaperzzon.se/
Mikaela

Allt bra med dig idag? :)

2010-01-14 @ 15:20:31
URL: http://mikaelafranzen.blogg.se/
Linda

Weei du lever du å;) hehe.. skoja :P

Vad gör du nu förtiden då? så länge sen man såg dig!



ja du får hoppas på att du kan simma nu då, annars får du fråga badvakterna om någon simgrejj :P eller flytgrej eller vad det nu heter xD



Puss påré

2010-01-14 @ 23:43:07
URL: http://lindawik.blogg.se/
LOVISA

Lust att göra min dag och rösta på mig i den här tävligen?

http://jojjjjoh.blogg.se/2010/january/finalisterna-i-veckans-blogg.html#comment

PUSS OCH KRAM

2010-01-16 @ 12:48:53
URL: http://lovisahogbergs.blogg.se/
carro

härligt jag med :>D

2010-01-19 @ 13:16:33
URL: http://lovelyc.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hanna Olsson - Det är nu som livet är mitt

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Hanna Olsson, 20 år och bosatt söder om Hudiksvall. I den här bloggen kan du läsa om allt ifrån min vardag, jobb, skolgång, vänner, fritid, shopping, inredning och så vidare. Jag brinner för att skriva och tycker om att dela med mig av mina känslor, tankar och mina egna ord. Välkommen för att stanna! Må gott /Hanna

RSS 2.0