Blandat

Sådärja, första tvätten ilag. Nu är det bara att vänta 45 minuter sen ska man springa i dom där 4 jäkla trapporna igen.
Det enda jobbiga med att ha tvätttid när man bor i lägenhet ( iallafall i mitt hus ) är att det inte finns någon hiss för det finns nämligen bara 3 våningar, 4 om man räknar med källaren.
Och gissa vart jag bor? Japp, längst upp. Men det är ju ganska positivt egentligen, för man rör sig rätt mycket när man springer upp och ner, det blir ju några gånger.
Fast det känns ju inte så positivt just för stunden, men till sommaren kanske? Haha!

Appropå sommaren så ska ju min sommar som sagt komma "tidigare" eftersom jag ska åka till Spanien.
Fy vad underbart det lät tyckte jag igår. Men så kom jag på att det är kanske dags att träna lite då? Det är ju mindre än 40 dagar tills planer lyfter.
Och man vill ju faktiskt vara fin på stranden, eller? Åh man drar på sig på tok för många onödiga kilon när det är vinter.
Det är nog för att det är så lätt att "gömma" dem i mjukisbyxor och tjock tröja. Men nu är det faktiskt mars, och det betyder att våren snart är här.
Så nu måste jag hålla igång träningstempot också om jag vill ha några resultat. Visst jag använder min Stepmaskin, men jag måste börja med något mer nu också.

Jag har bara kunnat använda den hittills för jag gjorde illa min svanskota för någon månad sen när jag var på Laserhallen med massa folk och vi hade 5-kamp. (Laserhall, gokart, skytte, fotboll & rodeotjur)


Det var när jag vi körde gokart som jag gjorde illa mig. Vi var 2 tjejer och resten killar, ca 7-8 st. Jag och den andra tjejen hade typ aldrig kört gokart förut så det var ju lite spännande.

Uppvärmingen kändes ju "bra" tyckte jag, men jag hade ju noll kontroll på varken hastigheten, pedalerna eller ratten. Jag blev antagligen lite för stolt, jag gasade och bromsade samtidigt i en kurva vilket man absolut INTE ska göra!

Min gokart tappade fästet och for rakt in i kanten med bildäck, och jag kan säga att det gick faktiskt fort, och det gjorde jävligt ont för jag röcks halvt ur den men benen tog i ratten så slogs jag ner i sätet igen när någon körde in i mig.

Sätena i gokartar är inte sköna, fy nej. Min svanskota sa upp sig och på över 1 månad kunde jag bara gå, inte springa, och sitta/ligga/stå osv var också besvärligt.
Men nu är det så mycket bättre, så nu kan jag inte ha det som orsak till min lata sida längre. Men det är faktiskt bra.

Vad sugen jag blev på laserhallen nu. Speciellt när jag har sportlov och är LEDIG till helgen.

Blir en sommarbild nu i det trista, konstiga vädret!



HNA



Kommentarer
jessica

bra med lite sommarbilder nu! längtar till sommaren:)

2009-03-05 @ 08:07:36
URL: http://jessicasofieandersson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hanna Olsson - Det är nu som livet är mitt

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Hanna Olsson, 20 år och bosatt söder om Hudiksvall. I den här bloggen kan du läsa om allt ifrån min vardag, jobb, skolgång, vänner, fritid, shopping, inredning och så vidare. Jag brinner för att skriva och tycker om att dela med mig av mina känslor, tankar och mina egna ord. Välkommen för att stanna! Må gott /Hanna

RSS 2.0