Dag 4 - Godmorgon!

Godmorgon allihopa, sovit skönt?

Det har jag gjort, och jag fick mig en liten överraskning när jag ställde mig på vågen nu för en stund sedan. Det går neråt, men nu tänkte jag inte berätta för er mer hur mycket jag tappat.
Utan nu får ni vänta tills dag 14 när allt är klart, så får vi se vad vikten står på då!
Okej då. Jag kan berätta hur mycket jag gått ner sen i söndags. 3.5 kg!
Så, nu förblir det en hemlis.

Sitter här och dricker mitt kaffe nu och en sockerbit. Blev en väldigt tidig frukost, men det är för att jag börjar skolan vid 10 och dagens lunch är 1 liter juice och 2.5 dl yoghurt, och det är inte så lätt att ta med sig på skolan så jag ska äta det innan jag börjar, nån gång vid 9.
Så äter jag middagen vid 4-tiden innan jobbet, jag kommer ju hem vid 9 och då är jag nog utmattad.
POFF, nu blev min rostmacka klar. MUMS! Den blev lite bränd dock. Det är andra mackan jag gör nu på morgonen, den första blev kolsvart av någon anledning.
Men fy vad god den här mackan är alltså oj oj!

Just ja, jag tänkte att jag skulle räkna hur många gånger jag går på toa idag, bara för att det är så annorlunda motför förut.
Innan jag började med kuren var det kanske 2, max 3 gånger om dagen. Men nu när jag bäljer i mig vatten som en kossa så är det betydligt mycket mer.

Nu kom Erica in i köket och håller på att ta på sig strumporna, hon ska iväg till skolan om en stund. Det känns skönt att jag kommer ligga kvar i sängen då, haha.
Men istället kommer jag vara som en död fisk när jag kommer hem från jobbet.

Nu måste jag minska på energin så jag kan sova en timme till.

Hörs snart igen :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hanna Olsson - Det är nu som livet är mitt

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Hanna Olsson, 20 år och bosatt söder om Hudiksvall. I den här bloggen kan du läsa om allt ifrån min vardag, jobb, skolgång, vänner, fritid, shopping, inredning och så vidare. Jag brinner för att skriva och tycker om att dela med mig av mina känslor, tankar och mina egna ord. Välkommen för att stanna! Må gott /Hanna

RSS 2.0