träna = höst!

Visst känns det väl som att hösten innebär träning? För mig är det så. När hösten kommer ska man träna tycker jag. Dock har jag inte lyckats så bra de senaste åren, inte som det kommer bli iår. Tidigare har det varit handboll, fotboll och ridning. Men nu blir det annat!
Har kommit hem från träningen för ett tag sedan. Riktigt skönt var det, men gud vilken dålig kordinationsförmåga jag har! Idag stod dans på schemat och det var hur roligt och jobbigt som helst. Har en känsla av att jag kommer ha träningsvärk imorgon faktiskt. Men på't igen ba! Imorgon blir det jobb 10.00-18.00 och träning 20.00. Idag köpte vi nämligen trippelkort jag och mamma så nu är det bara att träna järnet! Jag har även intresseanmält mig som värd på friskis & svettis så där kanske man hittar mig någon dag/kväll i månaden.

När vi gick mot bilen efter träningen var det verkligen kallt ute. Det känns verkligen att hösten är här, och det är bara för underbart! Eller vad tycker du? Vilken är din favoritårstid? Tränar du också mer på hösten? Tell me, i wanna know! :)

Här bosatte jag mig medans mamma tränade passet innan mig!



Sådär ja, efter en kvart med många slag i tangentbordet utan att någon knapp flög iväg har Hanna lyckats få till ett inlägg såhär på kvällskvisten. Nöjd tjej! :)



Kommentarer
Nicke

det e mitt jobb helt enkelt haha :D

2009-09-14 @ 22:48:41
URL: http://leadfed.blogg.se/
Rebecca

Sv: Jag tränar min häst så gott som varje dag i veckan, ger motion och lite muskler. & eftersom jag har problem av min överrörlighet så går jag hos sjukgymnast 2gånger i veckan :)

2009-09-14 @ 22:58:45
URL: http://seiron.blogg.se/
thesshanning

Svar: Tack :) äntligen är blogg-lusten tillbaka!



Härligt att det är bra med dig. hur går det med hästen din, med fölet & allt? :D vad vare för hingst du hittade? jotack, det är bra med mig. Dock så är familjen jätteförkylda och jag känner mig också rätt hängig, orkar inte bli sjuuuuuk. "/ det är ju så tråkigt!



Jag ska faktiskt börja träna spinning utöver ridningen nu tänkte jag. Så lite duktig är jag allt! :D <3

2009-09-14 @ 23:14:41
URL: http://thesshanning.blogg.se/
Anonym

:)



På hösten känns det nog lite viktigare eftersom att man blir tröttare och en del deprimerade. Jag går, simmar eller hälsar på gymmet dock alldeles för sällan! :/ Men har kronisk vinter depression och så det är inte så konstigt iofs! :)

2009-09-14 @ 23:58:42
URL: http://inomnetempus.blogg.se/
TAKAI

svar;

vad jag gör?

jag svarar på resterande kommentarer, så att jag kan kolla simons blogg och sen sova ;D

durå? <3

2009-09-15 @ 01:56:41
URL: http://takai.blogg.se/
anna

Jag tränar mest på våren tror jag :)

2009-09-15 @ 07:17:06
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Anonym

Jag måste plugga matte och medicinskgrundkurs.

Ah jag gillar att träna. Jag går på ett idrott/hälsa gymnasie. Ja i höst/vinter ska jag försöka träna mycket. Det är lite lättare att göra det då eftersom man inte har så mkt att göra :P själv då ? kraaaaam! :)

2009-09-15 @ 08:46:23
URL: http://kajsablom.blogg.se/
Anonym

Jag måste plugga matte och medicinskgrundkurs.

Ah jag gillar att träna. Jag går på ett idrott/hälsa gymnasie. Ja i höst/vinter ska jag försöka träna mycket. Det är lite lättare att göra det då eftersom man inte har så mkt att göra :P själv då ? kraaaaam! :)

2009-09-15 @ 08:46:25
URL: http://kajsablom.blogg.se/
AGNES

SV: Tack sötis! <3

Jag älskar och träna och tränar friidrott och innebandy. Jag tränar varje dag nästan, vilket gjort att jag tillsammans med mitt innebandylag är 2:A i Sverige och 1:A i stockholm och så var jag med och tog mit lag i lag-sm i friidrott till en fjädjeplats. Jag tränar nog också mest på hösten eftersom jag då tränar innebandy fyra gånger i veckan plus 1-2 matcher per helg och sedan försöker träna friidrott så mycket som möjligt, vilket brukar bli 2 -3 gånger i veckan. På sommaren tränr jag friidrott 5 gånger i veckan så ja jag gillar att träna :)

2009-09-15 @ 11:44:46
URL: http://aagnesb.blogg.se/
madelen

absolut träna på hösten, utomhus. luften är frisk och lagom temperatur. underbart :)

2009-09-15 @ 12:15:34
URL: http://neledams.blogg.se/
Sara

Jättefin blogg :D<3

2009-09-16 @ 18:58:09
URL: http://essiochsara.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hanna Olsson - Det är nu som livet är mitt

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Hanna Olsson, 20 år och bosatt söder om Hudiksvall. I den här bloggen kan du läsa om allt ifrån min vardag, jobb, skolgång, vänner, fritid, shopping, inredning och så vidare. Jag brinner för att skriva och tycker om att dela med mig av mina känslor, tankar och mina egna ord. Välkommen för att stanna! Må gott /Hanna

RSS 2.0